Нинова: Зеленски спечели от визитата, България загуби, Радев беше унижен

Президентът нямал ясна позиция за Украйна
481
Нинова: Зеленски спечели от визитата, България загуби, Радев беше унижен
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Президентът на Украйна Володимир Зеленски спечели от визитата си у нас, но България загуби. Обществото ни се раздели отново на две и агресираха помежду си българските граждани. Това заяви пред bTV лидерът на БСП Корнелия Нинова.

„Президентът беше унижен, а правителството каза „хоп“ преди да скочи и се провали. Загубихме възможността да имаме втора ядрена централа, да имаме енергийна независимост, по-евтин ток за икономиката и домакинствата“, добави тя.

Още по темата

По думите ѝ още преди срещата българският държавен глава е бил унижен със съобщението, че пристига президент на друга държава, а той не знае.

"Собственият му съветник казва, че премиерът принуди президента да се срещне със Зеленски“, заяви още Нинова.

Тя допълни, че държавният глава е изглеждал притеснен на срещата със Зеленски.

„Той няма една позиция по Украйна, има две – едната на „ястреб на войната“ и едната на „гълъб на мира“, в зависимост от аудиторията, пред която говори“, заяви още лидерът на БСП.

„България изнася оръжие за 54 държави, тези държави предоставят документ, че това оръжие за тях. Нито имаш право, нито имаш възможност да искаш от тези правителства да ти обясняват какво правят с тези оръжия“, заяви Корнелия Нинова.

По думите ѝ по време на правителството на Кирил Петков БСП е била гарантът, че България няма да изнася оръжие за Украйна и „не го направихме“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


481
Още по темата: НиноварадевЗеленски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
353
1
 
6
 
! Отговори
Чапаев и Петка преди 10 месеца
Абе, тая ..панарка дали мисли, че и вярваме и тя самата дали си вярва. Не, не изнасяхме оръжие за Украйна, а за Полша, а от Полша, къде отиваше-познайте. Само че, заради нея участваха посредници, които се нагушиха с комисионни. Продължава да ми говори за някакви ядрени централи, след като на цял свят е ясно, че това е един корупционен проект, от който нейния ментро Р.Овч се облажи. Всичко около Белене е една смрадлива корупция.
352
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
"агресираха"? Такива жyрналя направо ме страхуват, какво поредно недоразумение ще входират в този сайт.
351
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Зеленски направо помете пода с нашия рундьо! Фа т *** ка мънкаше и се оправдаваше като ученечка! Накрая изгони и мисирките си
350
2
 
12
 
! Отговори
Зелен чорап преди 10 месеца
А ти корнелке ,с твоят подпис изнесохме оръжие за 5млр.за Украйна ! С колко се облажи червена тв ар?
349
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
добре че Радев малко симпатизира на Русия Ако беше Плефнелиеф досега вече да падат ракети в София Така че радвайте се на късмета си
348
4
 
6
 
! Отговори
Боби преди 10 месеца
Какви нови атомни електроцентрали, какви по-ниски цени на тока и какви 5 лева. Бъдещето е подаваш 30 W на входа, получаваш 12 KW на изхода, а не в ядрената енергия, която при една война прави радиационна авария. Мислете малко. Тези хора от БСП са тотално неграмотни с техните атомни електроцентрали. Те набутаха България да с АЕЦ Белене и затова Русия осъди България на 1 милиард.
347
1
 
8
 
! Отговори
Тото преди 10 месеца
Нинова и ти спечели от приватизацията, а България загуби...
346
7
 
5
 
! Отговори
ED преди 10 месеца
Казва се "унизен", а не "унижен". Според мен Радев си беше съвсем на място.
345
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Генерал Румен Радев пилот изтребител 1 ви клас Президент на Държавата България, член на НАТО и на Европейският съюз, притежаващ всики необходими сертификати за достъп до класифицирана информация на НАТО, Главнокомандващ на Българаската армия, част от армията на НТО и верен неин съюзник се срещна с президента на една воюваща държава.
344
6
 
3
 
! Отговори
Радослав преди 10 месеца
До 370-тата/то нещото. Кажи мила/мило защо смяташ че съм купен? Защото за разлика от теб поставям интересите на държавата ни над тези на господарите ти или защото не смятам, че някой друг ще прати гражданите и данъкоплатците за да умират за нашата свобода?Или е защото смятам, че българския президент и парламент е редно да мислят на първо място за България и след това за която и да е друга страна?Или защото знам, че ново въоръжение (за което се говори от 20+ години) няма да пристигне още 5 години
343
4
 
2
 
! Отговори
от РадослаФ преди 10 месеца
По купен няма !
342
14
 
10
 
! Отговори
РАДЕВ НЕ ТРЯБВАШЕ преди 10 месеца
ИЗООБЩО ДА СЕ СРЕЩА С ФАШИСТА ЗЕЛЕНСКИ, ДАЛ ЗАПОВЕДИ ДА СЕ СТРЕЛЯ С АРТИЛЕРИЯ СРЕЩУ ГРАДОВЕ В ДОНБАС, СРЕЩУ ТЕХНИТЕ ДЕЦА И ЖЕНИ
341
0
 
12
 
! Отговори
СелоКрушевскиЕксперт преди 10 месеца
Мале ква съм КОМПЕТЕНТНА
340
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Нинова, гледай си бройката дупетати дето имате. НА следващите избори ще сте още по-малко. Не само пенсионерите измират, нови попълнения нямата и то при бум на соц-партиите в ЕС.
339
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До "Каква е твоята теза ?..." Как да няма сътворено бе баце!?!? Има - самогон, пелмени, рускини за по 1 водка и много, много мъка! Ей затова им се чудя на нашите путинисти, какво толкова им харесва блатная и управляващото я джудже???!!!?
338
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До За съжаление - брато не се напъвай, нищо повече от 20-30 копейки няма да спечелиш! А забравих - и всеобщата омраза и презрение на нормално мислещите българи!
337
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Всички путинисти бяхте унижени и ти агнешка майко! Вие това и заслужавате - продажни рушисти!
336
11
 
15
 
! Отговори
За съжаление преди 10 месеца
остана единствено президента Радев /от високопоставените държавни мъже/,който да защищава националните интереси на България.За това е задължително, да получи подкрепата на истинските български патриоти.
335
9
 
8
 
! Отговори
ясно преди 10 месеца
генерали предатели има в българската история и всички са свързани с Русия Радко Димитриев , ген.Заимав/син на руски агент с майка рускиня,, и не на последно място ген.Румен Радев.На рускитех шпиони само Стеварна докато българите се биеха със сръбфан Стамболов им знаеше цаката като Петко Киряков , който спеше при младата си булка докато българите мряха в сръско българската война предизвикана от Русия
334
7
 
10
 
! Отговори
До 357 преди 10 месеца
Каква е твоята теза ? Да не правим лустрация и да се съобразяваме с всичко което каже Русия защото може да изстреля ракети към България? 1. Заради такива преклонени главици като твоята не сме се освободили по-рано 2. От видяното в Украйна - руските военни не са кой знае какво ,ако това се случи отивам да се бия срещу тях - това ще правя 3. Русия освен да руши и краде друго не може - искам да видя новина за нещо сътворено/изградено/изобретено в Русия.