Борисов: РСМ е видяла само добро от България, не ги разбирам

Ако зависило от бившия премиер на мачовете между Левски и Шпупи нямало да има агитки
30 юли 2023 16:30, Красимир Ангелов
153
Борисов:  РСМ е видяла само добро от България, не ги разбирам
Снимка: БГНЕС

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов призова да не се бъркат спортните страсти с политиката. Коментарът на бившия премиер бе по повод инцидентите в Скопие преди мача между Левски и местния отбор Шкупи.

Борисов призна, че се е подразнил от случилото се в Скопие, тъй като е левскар.

Още по темата
"Не трябва да бъркаме политиката със спортните страсти. Тези, които са превишили правата си там - дали са полицаи или пък от агитките, за тях си има правосъдие. Но, ако зависеше от мен, аз нямаше да разреша агитки и за двата мача. Сега ще им бъде трудно при гостуването. И отново ще имаме изпитание за полицията и политическата класа - нещо, абсолютно ненужно", каза още Борисов и подчерта:

Ние имаме договор за добросъседство и приятелство. Ние сме дали на Албания и Македония възможност да отидат в Европейския съюз /ЕС/.

"Не ги разбирам нашите съседи, защо го позволяват това? Защото само добро са видели от България", каза още Борисов по повод инцидентите в Скопие от миналата седмица, цитиран от БГНЕС. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


153
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
1
 
7
 
! Отговори
Джипко Бибитков преди 9 месеца
Къртя пейки антивирусно. Слагам КПП-та и събирам декларации за излизане от градовете. Забранявам достъпа до планини и паркове - развъдникът на фалшиви вируси.
23
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Борисов ли не ги разбира? Ей, гиди тарикат! Борисов е от стара коза яре. Всичко разбира, а което не разбира му се снася от службите. Ама от Живков се е учил докато му беше охрана. Живков с мимикрия се е спасил от царизма от 1923 до 9.09.1949г.Тогава супер полицаят Гешев казеа:"Ще обера кадърните ви хора и ще оставя да ви управляват кундурджиите" Живков минава за кундурджия. Борисов също с мимикрия успява почти 12г да управлява България. Всичко разбира, но се прави на кундурджия. Много хитър.
22
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Няма ли да е по лесно просто да игнорираме Македония и да ги оставим да се оправят сами? Хората са го казали че насила хубост не става.
21
2
 
3
 
! Отговори
В. преди 9 месеца
За тази приказка бих го почерпил една Ментовка с лед!
20
2
 
1
 
! Отговори
toti преди 9 месеца
Абе не виждате ли ,тия ,,наши'' са исперкали тотално и най добре да си ги оставим в лаболаторията за ПСИХИЧНО БОЛНИ ,отколкото да заразят и ЦЯЛА ЕВРОПА !!!
19
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Когато правиш нещо за някого - насреща той трябва да се потруди. Иначе няма да го оцени ако е даром. Т.е. сега го намирам правилно - да ще ви пуснем в ЕС, но първо си гласувайте българското малцинство в конституцията.
18
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Всичк е нагнетяване. В Македония (стига с това РСМ) им казват, че едва ли не сме готови да ги колим и бесим, да им сменяме имената на децата и прочие. На нас ни казват, че едва ли не онея само още дето конц. лагерите не са ни открили. Ако на вас не ви мириш все едно някой ни готви война, то не знам ...
17
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Дадоха им гражданство - без онези да се трудят. Някакъв изпит на който се смееха и се смееха че едва ли не сме глу па ви - че им го даваме. То самите те така са го усетили според труда който са вложили за българското гражданство. Призовавам всички северно македонци които не се чувстват българи да си върнат паспортите. Дадохме им танкове когато албанците щяха да влязат в скопие - и им ги ремонтирахме- а там сръбската пропаганда го осмя - въпреки че гаганите като чуха думата танк и спряха.
16
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Господин Борисов, Стефка Съботинова ви подари песен, Заправил Господ Манастир! Май още не сте разбрал защо ви е подарена тази песен. Надявам се докато сте жив да проумеете защо Стефка ви я подари! А ако ли не, ще си отидете от този свят без да сте проумяли какво ви казват хората! Успех
15
2
 
1
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 9 месеца
Така е - дали сме им два танка...
14
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
В Северна Македония си мислят че доброто от към България им се полага. Не са си го заслужили. Даваме им защото ни имат за глу па ви и мислят че не можем им кажем не и че каквото си искат могат да си вземат от нас. Не го възприемат като че ние им го даваме, защото не са работили за да го получат. Селксите бекове редовно така разсъждават, като видят някой интелигентен. Мисля прекалено много им е давано, без те да са работили насреща да го заслужат.
13
2
 
3
 
! Отговори
РСМ е видяла само преди 9 месеца
добро от нас. Изглежда, че някои среди в РСМ разсъждават също както сръбските им ментори, вилняли из Македония още от 19-и век та чак и през Титово време - бий, за да те уважават. С такива ако си добър, те ти се качват на главата, защото си въобразяват, че си будала или че си страхлив.
12
3
 
3
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 9 месеца
Бойко, Радев подхранва омразата към България от Македония, за да стане война и той да остане главнокомандващ,докато не спре войната.Руската агентура работи там за конфликт. Само Русия има полза СЕВ Македония да Не влезе в ЕС и НАТО.Радев е в дълбокият замисъл , свалете Радев час по скоро. А службите, които трябва да предотвратят това са негови подчинени.Радев е виновен.То ги обединяваше всички западни Балкани.
11
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Макетата са сърдити защото България не изпрати македонец в космоса. Както обеща Слави. България спря авиолинията София-Скопие, която Киро откри. И за капак пилона на Роженн е по-висок от техния над Скопие!! Как да не ни мразят?
10
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До Миленко...Как да откраднат нещо,което го няма?Македонска идентичност?Смех....И аз откраднах на баба ми Поршето,само дето тя нямаше Порше....
9
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Те тия са с по изгладени мозъци от нашите русофили. Който го хване руската пропаганда, няма лечение.
8
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Македонците твърдят че българите били същите нaцисти като украинците. Нищо чудно ся обявят една СВО в югозападна България и да си вземат областта.
7
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
парите пред очите им пречат да видят доброто, а и Кицата им помогна да го забравят. Съд за предателя Киро парапета
6
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Какво не им разбираш, от Кремъл им бутат шилата да правят мизерии че да ги спрем да не влязат в ЕС
5
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Ами това не са макета, а албанци , бе Бойче.Албанците първо стрелят и после питат.