Радев: Премиерът да се еманципира от менторите си

Президентът участва в празника на Димитровград
2 сеп 2023 22:08, Анисия Иванова
151
Радев: Премиерът да се еманципира от менторите си
Снимка: БГНЕС

Президентът Румен Радев коментира в Димитровград напрежението между властите.

На въпрос на журналисти за продължаващите престрелки между „Дондуков” 1 и „Дондуков” 2 и може ли да има обединение, Радев отговори лаконично.

„Зависи кога министър-председателят ще се еманципира от своите ментори, които са в записа”, каза Радев.

Президентът е в града по повод честванията за 76-годишнината от основаването му.

"Да строиш е призвание. Но да градиш с мисъл за другите, е истински достойно и благородно, обърна се държавният глава, който е родом от Димитровград, към множеството на централния площад „България“. Той припомни ентусиазма, с който е бил построен градът навремето.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


151
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
110
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Радеф , понеже е слаб политик , счита , че външната политика се опира единствено в изпитаната практика от половин век на нашите политици .Близко до Русия .Русия ни пази.Русия ни брани.Русия ни учи.Разбира и храни..От там , всичката ни вътрешна политика би трябвало да се нарежда от горе на долу по следния начин.Пръв ръководител политбюро.Заместник структури сигурност.Биячи и подмазващи .
109
3
 
14
 
! Отговори
Паню Баирски преди 8 месеца
Радев да се еманципира от руските убийци! Абсолютен поплювко, не знае на кой свят се намира! Тъ-ак!
108
3
 
14
 
! Отговори
Този Който преди 8 месеца
Радеффф, руска партенка такава, понеже съм родом от от Димитровград(евакуирах се отдавана), вместо теб ще отбележа, че града е една еманация на безумието на твоите вождове. То и затова съдбата го превърна от град на мечти в град на пошлостта, чалгата и дрогата. Всички пенсионирани химици от Химкомбината бъркат "манджи" по мазетата от зората на демокрацията. За певачките няма нужда да обяснявам. И една олигархична фамилия държи клохозниците в канавката. Точно по източен тертип.
107
2
 
14
 
! Отговори
Наблюдател преди 8 месеца
Менторът, който само раздава команди кат Фелдфебел, излъчва единствено омраза с напъните да дели нацията,тръгнал да ги порицава ? Всички видяхме, какви ги вършеше Радев за три години! Ще ни трябват години ,докато отлепим дъното! Номерът "Борисов е виновен" се изтърка отдавна!
106
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Е,...трябва да се допитам до ,,помощ от приятел".Що значи това....цццц.Дали не означава нови промени.Нови промени е Конституцията ли ?.Аз , от пръв прочит го разбирам така....Премиерът , който и да е, трябва да се разграничи.От народа , страната си и рода си.Премиерът трябва да служи и вярва единствено на родината си....Старата , древна Русия...
105
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Е,...това е говорене от висш пилотаж.До като Борисоф ни заливаше с футболни цинизми.Тоя ни хвърля в двумислие.На чуя страна е.На страната на футболните запалянковци ли е Или на безкруполните банкови реформатори с поредните корекции на таксите.
104
2
 
18
 
! Отговори
Тоя преди 8 месеца
вече сериозно се мисли за солта на земята..Интересно ми е от коя казарма се е научил на демокрация.Чел съм,че прекаленото самочувствие е обратно пропорционално на същността.
103
0
 
9
 
! Отговори
червен боклук преди 8 месеца
до 103 БАНко-не лъжи хората -не са 93%,а 9,3% аз съм също от народа
102
3
 
16
 
! Отговори
Българинъ преди 8 месеца
Ти товарищ се еманципирай от мацква, защото тук е Българияяя!
101
1
 
14
 
! Отговори
?!? преди 8 месеца
Тоя Резидент да не предлага премиера да се разграничи от тея дето Той докара на власт в България? Е то и сценария на турски филм бледнее пред Радевите каламбури.
100
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Видиш ли Пено.....Радеф е ,,еманципиран от менторите си"....,,Ко, Ко каза ***....".От кога са?...От Данчо Ментата ли са ,,иманципирал"...Аааа....Начи тия не е мошеник като другите...а,а...
99
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До 109 Ти от много учене си искокоригал
98
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Радеф става все по не разберяем от простолюдието .Докато Тодор Живков прилагаше селската хитринка ...,,приземяване,приземяване...."...Нашия летец кръжи в облаците .Все по нависоко, все по трудно достъпен.Нали така се учи от Кремълските си учители.На народа селски хляб и пропаганда в изобилие .Кой разбрал ,кой не разбрал ...Важното е червения пилон да плющи на високо сред все народното ,,цъкане".и ,,накане". Народа да казва....,,на,на видиш ли..Радеф е голям човек.Видиш ли ко казва.
97
5
 
19
 
! Отговори
Злобен интригант преди 8 месеца
Как ни заблудиха кремълската колона да гласуваме за този неадекватник. Оказа се, алчен за власт, не уважаващ семейните ценности, жени се, развежда, сега си има нова любовница, чрез която го държи руската мафия. Президентът трябва да е с високи морални качества, а този не е.
96
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Радеф става все по не разбераем от простолюдието .До като Тодор Живков прилагаше секс ли ата хитрост ...,,приземяване,приземяване...."...Нашия летец кръжи в облаците .Все пак нависоко, все по трудно достъпен.Нали така се учи от Кремълските си учители.На народа селски хляб и пропаганда в изобилие .Кой разбрал ,кой не разбрал Важното е червения пилона да плющи на високо сред все народното ,,цъкане".и ,,накане". Наарода да казва....,,на,на видиш ли "...
95
2
 
11
 
! Отговори
хахахаха преди 8 месеца
и кой го казззва?
94
0
 
8
 
! Отговори
до Тонката преди 8 месеца
Неграмотен си, а не прав...
93
2
 
5
 
! Отговори
Ген. Колев преди 8 месеца
Да си ***!нопитек на днешно време., първа Радост е за мене
92
11
 
1
 
! Отговори
Тонката преди 8 месеца
Като гледам кои как реагира Излиза че сам много прав.Че сме бели роби
91
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Радеф изчезвай за масква.