Нешка Робева: Аз съм против войната, против министъра на отбраната съм

Според нея това правителство е дошло с грозна лъжа и става въпрос за лични интереси
6 сеп 2023 21:44, Нели Христова
305

Далеч ли сме от светлия пример на 6 септември, 1885 година? Даваме ли си сметка, че в единството е силата ни?

"Честит празник на всички, които го чувстват като празник. Тази трагедия помрачава празника. Мисля си каква е символиката от две поредни бедствия. Зависи от тълкуването на човека. Ако ние сме вярващи хора, трябва да се съобразяваме с този християнски морал, но ние се мразим, избиваме се, ругаем се, отричаме се. Дали Съединението е равнозначно на обединението? За мен не е. Съединението е механично действие, а обединението е едно друго стъпало, на духовно ниво", каза легендарният треньор по художествена гимнастика Нешка Робева в студиото на "Денят ON AIR".

"Ако искаме да сме народ, всеки трябва да си даде сметка, че трябва да намерим това, което  ни обединява. Медиите ни разединяват. Всеки ден попадам на нещо, което ме преобръща. Народът няма как да се самоорганизира, трябва да има глава, която да го води", допълни тя.

Според нея това правителство е дошло с грозна лъжа и става въпрос за лични интереси. Гостът коментира, че всеки, който се интересува от ситуацията в България, може да прецени "кого са хванали за шията и той няма на къде да мърда".

"Има един водач на партия, който много е загазил, но той не се появи в списъка "Магнитски". Всеки ден получаваме сигнали, че се доближаваме до войната. Нали това беше отбранителен съюз? Кого отбраняваш? Къде се буташ, където не ти е работа? Остави тези два народа, досега да са се разбрали и нямаше да има такива жертви. Но не е това въпросът. Тук е въпросът кой ще води света и кой ще разполага с народите. Същото положението е и в правителството", заяви Нешка Робева в ефира на Bulgaria ON AIR.

Тя сподели, че гневът на народа в един момент ще изригне и ще помете всичко. Според нея правителството е било морално задължено да приеме референдума.

"Аз съм против войната, против министъра на отбраната съм. От какво ни отбранява, като ни вкарва във войната? Аз съм против всичко това и не съм руски агент", каза Робева в края на разговора.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


305
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
169
7
 
32
 
! Отговори
Ода за Нешка преди 8 месеца
Нешка-смешка, ти си леко в грешка! Гледай си гимнастиката, нагласи си пластиката, нагласи ченето и да не изпуща г . зето!
168
26
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Браво Нежна! С теб сме цяла България!
167
9
 
27
 
! Отговори
Аз преди 8 месеца
Кака Нешка да си гледа гимнастиката, да не се занимава с неща от които изобщо не разбира!!! ;-)
166
11
 
21
 
! Отговори
Да допълня... преди 8 месеца
До Някой 227 Самата Нешка е грешка.
165
13
 
29
 
! Отговори
Ти да видиш.. преди 8 месеца
Нешка е против войната , ама да не помагаме с нищо на нападнатите украинци и Путин да си постигне целите. Какво двуличие.
164
11
 
14
 
! Отговори
пожелавам преди 8 месеца
На нешка робева, когато стигне 80 г. , а това не е далече, да започнат да падат бомби около дома и --в Москва--- и да се чуди къде да ходи, защото Украйна не признава тази държава русия и нейния народ.
163
19
 
14
 
! Отговори
Тук плюят преди 8 месеца
Та чак се задавят нищщожества, дето са на светлинни години от качеството на Нешка. Нищоправещи, опърддяващи диванни скунксове!
162
10
 
15
 
! Отговори
Хмм... преди 8 месеца
И аз съм против войната, против министъра на войната Тагаренко, но съм и против баба Нешка, защото всеки път е в грешка!
161
10
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Червената баба Нешка пък кога почна да изказва мнения дет не и е работа въобще и не разбира . *** то гимнастиките свършиха и сега търси нещо под вола, пълна дивотиия !
160
9
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Така си е, баба Нешка е против войната. Затова пък горещо и пламенно подкрепя специалната военна операция (тя не е война бе) на кремълския фюрер срещу целия цивилизован свят (т. нар. Колективен Запад), та затова ние следва да изуем г*щи и да се наведем с поглед на запад?Нет, Владимир! Вреш что тiь за мир!
159
7
 
27
 
! Отговори
Asd преди 8 месеца
Нешке, а с Бареков какво стана? Нали гонподкрепяше докато разполагаше с мръсни , мафиотски КТБ пари? Тогава заедно клатехте държавата и проевропейското успешно правителство.
158
12
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Тая Нешка... откога е започнала да пуши нещо? Или пие?Не беше чак такава май?Или е от възрастта?Нищо не и се разбира.
157
22
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Големи псувни се разнасят от миризливите устица на краварофилите през цялото време. Явно съвсем изпушиха от безсилие.
156
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До Наблюдател 197. Изглежда ти не си на ясно. Следи къде ще започне следващият конфликт и ще разбереш, че америка поддържа стандарта си благодарение на войни на чужди територии и грабеж на ресурси от другите сържави
155
14
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Смешка Рублева
154
22
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Тази е просто поредната с руски паспорт у нас..............Като пишете, що не мислите, бре ораааааа??? Ако тя е с руски паспорт, цялото правителство са с американски, че някои и с канадски Хахахаха Ама с тях да си не е грешно, тъй май :))))) Двоен стандарт, баце.
153
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Нешка е за бюрека
152
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
След случая Емин- да се види дали Зарица Динкова наистина е удавила защитената костенурка? Наистина антиподбор- колкото по- неадекватен , толкова по- удобен....Резултат- навсякъде наоколо:-((((
151
16
 
30
 
! Отговори
Стоко преди 8 месеца
Тази е отвратителен източен хибрид между русороб и врачколог.
150
21
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Уважавам мнението на доказалите се българи! За масовката нещата за ясни ....