Нешка Робева: Аз съм против войната, против министъра на отбраната съм

Според нея това правителство е дошло с грозна лъжа и става въпрос за лични интереси
6 сеп 2023 21:44, Нели Христова
305

Далеч ли сме от светлия пример на 6 септември, 1885 година? Даваме ли си сметка, че в единството е силата ни?

"Честит празник на всички, които го чувстват като празник. Тази трагедия помрачава празника. Мисля си каква е символиката от две поредни бедствия. Зависи от тълкуването на човека. Ако ние сме вярващи хора, трябва да се съобразяваме с този християнски морал, но ние се мразим, избиваме се, ругаем се, отричаме се. Дали Съединението е равнозначно на обединението? За мен не е. Съединението е механично действие, а обединението е едно друго стъпало, на духовно ниво", каза легендарният треньор по художествена гимнастика Нешка Робева в студиото на "Денят ON AIR".

"Ако искаме да сме народ, всеки трябва да си даде сметка, че трябва да намерим това, което  ни обединява. Медиите ни разединяват. Всеки ден попадам на нещо, което ме преобръща. Народът няма как да се самоорганизира, трябва да има глава, която да го води", допълни тя.

Според нея това правителство е дошло с грозна лъжа и става въпрос за лични интереси. Гостът коментира, че всеки, който се интересува от ситуацията в България, може да прецени "кого са хванали за шията и той няма на къде да мърда".

"Има един водач на партия, който много е загазил, но той не се появи в списъка "Магнитски". Всеки ден получаваме сигнали, че се доближаваме до войната. Нали това беше отбранителен съюз? Кого отбраняваш? Къде се буташ, където не ти е работа? Остави тези два народа, досега да са се разбрали и нямаше да има такива жертви. Но не е това въпросът. Тук е въпросът кой ще води света и кой ще разполага с народите. Същото положението е и в правителството", заяви Нешка Робева в ефира на Bulgaria ON AIR.

Тя сподели, че гневът на народа в един момент ще изригне и ще помете всичко. Според нея правителството е било морално задължено да приеме референдума.

"Аз съм против войната, против министъра на отбраната съм. От какво ни отбранява, като ни вкарва във войната? Аз съм против всичко това и не съм руски агент", каза Робева в края на разговора.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


305
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
129
19
 
8
 
! Отговори
Нора преди 7 месеца
НЕШКА - НЯМА ГРЕШКА!СПРЕТЕ СЕ И СЕ ВИЖТЕ!
128
5
 
18
 
! Отговори
Соросоид преди 7 месеца
Който е против войната да се обади на Путин да я спре. Или да се обади на Зеленски да спре да защитава държавата си. Или да се молят американците да гласуват за Тръмп, защото той каза, че може да спре войната за 24 часа. Тръмп е хубрист,
127
8
 
10
 
! Отговори
Киро Парапета преди 7 месеца
Не мога да коментирам . Нека първо да чуем какво ще кажат нашите партньори от посолството
126
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Киро в американска по длога
125
7
 
6
 
! Отговори
Рашко преди 7 месеца
Кога ще се надигане народа...та те му промила мозъка...подмени цялата ценностна система....управляват ни престъп..ци почти 35г.
124
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Американският слугинаж много се засяга от подобни статий. Личи си от броят и естеството на коментарите
123
19
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Част от промитите имигранти на България, живеещи в други часови зони винаги са много активни вечер. От далеко е лесно да се подклажда война и да си морален. Като завалят бомбите няма да падат по техните глави, но да забравих, нато ще ни пази или ние няма да се бием ще обявим символична война. Съпричастни сме с господарите, пардон партньорите. Когато повтаряш едни и същи грешки това е избор, последствията ще са по тежки и от 44та. Жалко, че имаме продажни кукли на конци за "лидери"
122
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До Лелеее Кой е със заплащане, тоя, който е тук и говори по темата, или тоя, който специално идва да коментира другите?
121
6
 
2
 
! Отговори
Лелеее преди 7 месеца
много сте активни в този късен час!Ама празника приключи преди половин час, та с него и двойното заплащане, нЕмате ли часовници, бре???
120
3
 
12
 
! Отговори
Мир преди 7 месеца
За "запознатия" 150: История на руската рублаРублата се използва като среден обмен на руски територии от 14-ти век. Обаче това, което днес е известно като руска рубла, започва да се издава през 1991 г. (годината, в която Съветският съюз изчезва)." Но когато искаш да изместиш темата от моралната" платена пропагантарка, сменяш темата... Прочетете за отношението на обикновените българчета Захари Стоянов и Васил Левски за Русия, а не комунистическата пропагандна история след окупационното нахлува
119
13
 
27
 
! Отговори
Историка преди 7 месеца
Докога ще ни натрапвате тази нечистива жена?Продала се е за 5 копейки на руските ни окупатори!
118
12
 
29
 
! Отговори
Запознат преди 7 месеца
Като си против войната, обади се на патрона ти Пууутлера да си изтегли войските от Украйна и тя, войната, спира веднага !
117
2
 
13
 
! Отговори
Роза преди 7 месеца
Ами че то има ли нормален човек,който да не иска мир и да е против войната?!Ама войните стават,защото никога няма да изчезне човешката алчност за пари и територии!Войните се харесват само на психопатите и на тези,които богатеят от тях!
116
10
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
И как щяха да се "разберат" Русия и Украйна, ако нямаха подкрепата на НАТО и останалия свят, г-жо Робева?! Сигурно досега половината Украйна щеше да е анексирана територия на РФ...Много интересно ако Путин поиска част от България, как ще се разберем, без намесата на Нато. Зеленски беше достатъчно саркастичен за Радев в София: 'Елате, г,-н Путин, вземете си каквото искате...само мир да има!'
115
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Аз съм против.
114
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
тая червена бабичка какво чака хубавите места ги заеха вече.
113
9
 
15
 
! Отговори
Българин преди 7 месеца
Сега разбрахте ли защо България никога не спечели златните медали на Олимпиада при ансамбъла а всеки път полагаше на Руснаците при тази? Разбрахте ли защо при ПЪРВИЯ път, когато рускините бяха лишени от "традиционната им подкрепа" и нашите момичета взеха ЗЛАТОТО?
112
10
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Хайде де, руски агент Нешка може да не е, но че е на страната на руснаците, е много прозрачно!:)Иначе да, Щатите са водеща сила в света, и не от вчера. И има основание да е така, заслужили са си водещата роля!
111
6
 
25
 
! Отговори
Мир преди 7 месеца
Честит празник! Това е поредният Български празник против интересите на путинофилия и царска русия. Слава на Бога, че е имало истински България преди 138г и те са преодолени рубладжиите от онова време. А тази всеки месец дава интервю, за да си заслужи рублите, но отказва да са в рубли. Успехите от худ. гимнастика, съвсем не са мерило за моралните и" ценности. Беше първа защитника и на измамника Цветан Василев...
110
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До 140 черен Българин:Я се лекувай!За какво мешаш Путин?Преди войната даже не знаехме тук в България,че е жив.Взимаш ли парички от Сорос да нахъсваш българи срещу малцинствата по социалните мрежи,а?!Взимаш...взимай там и трай!