Борисов: Финансите на държавата са в трагично състояние

За три години нашите опоненти нищо не са направили, заяви той
5 окт 2023 20:30, Нели Христова
76
Борисов: Финансите на държавата са в трагично състояние
Снимка: БГНЕС

Финансите на държавата са в трагично състояние. Сега битката, която водим за ПВУ и териториалните планове е защото в бюджета няма пари.

Защото българите бяха свикнали когато ГЕРБ управлява, всички еврофондове да работят. Когато идваше БСП, всички фондове спирата.

Три години не работят еврофондовете, всичко, което се доправя, е с парите, които правителството на ГЕРБ остави.

За три години нашите опоненти нищо не са направили. Къде е сега Околовръстното на Пазарджик - няма го, защото ви няма парите, похарчеха ги пред очите ви, докато пишеха, че ГЕРБ краде по 10 милиарда на година.

Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в Пазарджик, предаде кореспондентът на БГНЕС в региона.

После се усетиха, почнаха да викат, че сме крали по 8, после - по 4, после по 2, и сега казват, че не сме крали.

В момента НС трябва да реши закона за енергетиката, Пътната карта, закона за сигналите и подслушванията - в момента НС работи и към този момент.

Ние сме категорични - вчера решихме точно какво да се направи с въглищните централи, и ако Споразумението и приетото в НС се разминат, хората ще кажат, че ги лъжем, добави Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
1
 
0
 
! Отговори
До 63 преди 7 месеца
Аууу в какъв синхрон сте герберугите с хората на президента и дпс-то. В абсолютен синхрон сте и имате пълно взаимодействие. Видяхте, че дойде някой който ще разчисти авгиевите обори и натиснахте копчето на бушона ИТН. 6 месеца не издържахте и сега пак върти те схеми и преписвате вашето наследство на този който има уменията да ни сложи на правилния път. Истината е на страната на младите и работещите в интереса на хората.
60
1
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 7 месеца
2020 г. беше проклятието за България с появата на политическата сцена на откровени шарлатани и напълно заблудени, облъчени и лъгани брутално техни поддръжници.
59
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До Анонимен-"С какви очи сега критикуваш тия,които са от три месеца на власт."- Хей,нещо сбърка,поправи се!-Тия,които са от три ГОДИНИ на власт.
58
2
 
3
 
! Отговори
Истината преди 7 месеца
Що така бе Бойко,нали и вие сте във властта?!Нали вие го държите това правителство-то не бяха общи идеи и цели, то не бяха сглобки, всичко беше ок, а пък сега излиза-УЖАС.Ама вие го сътворихте този финансов ужас
57
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Тиквата 11 години пълни чекмеджета с евра и кюлчета , та как няма де е трагично ?!
56
8
 
4
 
! Отговори
Българин преди 7 месеца
Най-добрият български политик! И през най- големите кризи...финансовата,мигрантската и Ковид кризата,остави държавата в добро финансово състояние! Да не забравяме,че точно при Борисов ни приеха в Банковия съюз и Чакалнята на Еврозоната ! Всичко останало ,е евтина троЛлска пом' ия!
55
4
 
5
 
! Отговори
Георги Илиев Митев преди 7 месеца
Отивай си в село Банкя и си копай в двора или около обора . Другаря Бойко Борисов доказва , че е продължителят на тоталитаризма от времето на социализма на другаря Тодор Живков . Не случайно е бил в репресивния апарат на режима на другаря Тодор Живков .
54
5
 
5
 
! Отговори
Наблюдател преди 7 месеца
Този да няма предвид неговите финанси
53
1
 
1
 
! Отговори
58 преди 7 месеца
Ударилите минусите или са представителина крайните "тъмни квартали" или са АНТИ БЪЛГАРИ!
52
6
 
6
 
! Отговори
НЕОСПОРИМ ФАКТ.. преди 7 месеца
2020 - 2022... ППДБ БЯХА В КОАЛИЦИЯ С НАЙ-ВЪФЛИТЕ ПУТИНОФИЛИ И РУСОФИЛИ В ЕВРОПА - БСП, ИТН........... ТАКА ЛИ Е..??........ РЕАЛНО СА ПОМАГАЛИ НА ВОЙНАТА НА РУСИЯ И ПУТИН СРЕЩУ ЕВРОПА И НАТО
51
5
 
7
 
! Отговори
СЪРБАЙТЕ ПОПАРАТА преди 7 месеца
2020 - 2022... ППДБ БЯХА В КОАЛИЦИЯ С БСП, ИТН......... НЕЗАЛИЧИМ ФАКТ....!!.....СЕГА МИ РЕВАТ И БСП, И ИТН, И ВЪЗРАЖДАНЕ, И ППДБ..... САМО 2 ПАРТИИ-ГЕРБ И СДС НИКОГА НЕ СА БИЛИ КОАЛИЦИЯ С БДП/БКП, С ЛУКАНОВ И С ЖАН ВИДЕНОВ...ФАКТ..!!
50
6
 
2
 
! Отговори
Помогнете преди 7 месеца
Търсете в тубата "Горда стара планина - Gorda stara planina Химн бирджан хайрединов" и репортвайте яко!
49
3
 
2
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 7 месеца
ГОЛЕМИ ФИНАНСИСТИ ПИШАТ НЕВИЖДАНИ ЛЪЖИ ТУК
48
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
И докладва за това в Мюнхен: Трябва да го придърпаме! Така и стана. Когато Борисов пое поста в МВР, дойде поканата да посети Бавария. Програмата му беше измислена умно: баварско гостоприемство, тренировка във фитнеса на специалните части към баварската полиция, запознаване с работата на треньорите на полицейски кучета (Борисов обича немски овчарки), пробна разходка с ново БМВ по аутобана със скорост 200 км/ч (понеже той и автомобили обича). Борисов беше възхитен.
47
8
 
12
 
! Отговори
1 преди 7 месеца
Знаем бе, още ти я фалира, но заради заемите не сме потънали, уж.
46
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
За 12 години ти превърна България в най-бедната страна в Европа.И най-болната.С какви очи сега критикуваш тия,които са от три месеца на власт.
45
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Ако все още има наивници,които да гласуват за тоя,прав ще се окаже оня,който го издигна,че имаме сбъркан чип в мозъка.
44
5
 
11
 
! Отговори
справко преди 7 месеца
Бойче,ти кът беши на власт,пенцията не мръдна.Сега само за 3г от 1.01.2021 до сега почти се удвои.Вервам т,ти да видиш,плям пачо!
43
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Оф,писна ми от тоя.От лъжите му,от хвалбите му,от манипулациите му,от кражбите му,от обкръжението му,от кандидатурите му!
42
4
 
11
 
! Отговори
негласуващ преди 7 месеца
за 13 години светът се развиваше а тоя само се разкарваше с джипо и баламосваше събратята си по малък ум без милиметър напредък....светът от 3 години взе да пропада...нас още ни баламосват и пропадането няма свършване...ама тоя спирачка няма ей