Първи тест за Сглобката: БСП и "Възраждане" внасят вот на недоверие

Левицата допълва мотивите за искането
199
Първи тест за Сглобката: БСП и "Възраждане" внасят вот на недоверие
Снимка: БГНЕС

Лидерът на БСП Корнелия Нинова обяви, че левицата ще се включи като съвносител заедно с „Възраждане“ на вота на недоверие към правителството.

Вече стана ясно, че и ИТН подкрепя вота на недоверие.

От БСП имат забележки по мотивите. Според Нинова те са непълни, така че от БСП ще предложат корекции.

"Има достатъчно аргументи за това. С действията си управляващото мнозинство слагат кръст на българската енергетика и най-малкото, което можем да направим е вот на недоверие към кабинета. Към мотивите ще добавим цялостната картина към енергетиката", каза още тя.

"Аргументите са на наша страна, ако критиките от определени депутати от ГЕРБ към правителството са искрени, ще ни подкрепят. Не си вършат работата добре, да подадат оставка и да си ходят", отсече тя по отношение на управляващите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


199
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
135
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
От друга страна в тоя варненски сайт почитателите на Костадинов и неговите лъжи, които жадувате за консумирате сте мнозинство. Слава на Бога, не сте репрезентативна извадка на българското общество. Така че, забавлявайте се като си пускате и поемате реплики.
134
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До До 123 - 129 Най "българското" нещо свършено от Костадинов беше да ходи да бие полицайчетата около ***-а! И да целива руските ботуши на автоматчика отгоре! Ако това ти е "пробългарската" партия, дано да не срещнем руската! Но пък, най вероятно си около 60-те, баща ти и дядо ти са били комунисти и ти си откърмен с тази "вяра". Така че, няма чудно.
133
7
 
10
 
! Отговори
Само така може преди 7 месеца
Да се накарат политиците да защитават интересите на България! Вот на недоверие и протести!
132
5
 
13
 
! Отговори
До Накола преди 7 месеца
Поне Опозицията си върши работата като вижда че Правителството ВРЕДИ на народа! А народа що слне протестира а си седи вкъщи..мързелив..
131
5
 
6
 
! Отговори
Никола Стефанов преди 7 месеца
Уви, ако ДБ не забие нож в гърба на ПП, или част от герберите не гласуват "за", тоя вот май няма да мине - върпос на проста аритметика - бройката на дупетаттие на ГЕРБ и ПП-ДБ е повече от половината.
130
7
 
8
 
! Отговори
До 134 преди 7 месеца
По българска е от ППДБ дето Кирчо всеки път като трябва да пи шка хоси до Посолството да пита за разрешение и взима със себе си мъжката си Секретарка Денков!
129
0
 
4
 
! Отговори
До 133 преди 7 месеца
За този разбрахме че живее при Мама! Никъде не е бил в Европа също е ясно!Поздрави от Берлин :)
128
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До До 123 Възраждане българска партия???? Я пак!
127
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До до Берлин - личи ти, че не си ходил в Европа-та... аз понеже съм ходил, а имам страшно много приятели работещи и живеещи там... в момента хич не е за живеене...а да попитам - с тази заплата от 4к същите неща ли си купуваш, както отпреди 2-3 години? защото аз с 10к усещам разликата...
126
1
 
8
 
! Отговори
До 130 преди 7 месеца
Все повече хора виждат как ППДБГерб ги предадоха! И ще то покажат още през Октомври на изборите!
125
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До До 123 Проблемът не е коя партия ще загуби електорат. Обратното е: Чий електорат ще загуби истинското си представителство.
124
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До До 123 Това беше единствено възможният ход, но няма как хора, които виждат света в черно и бяло да го разберат. И пак ще се нахендрят.
123
3
 
12
 
! Отговори
До 123 преди 7 месеца
В момента са се събрали 5 ( !) партии да осигурят Американското мнозинство в колонията България! ППДБГербСДСДПС!! Срещу 1 ( !)пробългарска партия (възраждане). Но скоро тя ще стане торкова силна, че и всички други да се съберат в НеКоалиция пак няма да стигне да управлява САЩ ;)
122
2
 
10
 
! Отговори
До 123 преди 7 месеца
Ето аз гласувах за Герб от протест да те управляват ПП! Приятели обратното гласуваха за ПП да не управлява мафията Герб! Това са 50% от гласуващите. С гениалния си ход да се коалират, ППДБГерб ще загубят при следващи избори този електорат който отива в Възраждане!
121
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
125, Най-много плакати имаше на ПП и ДБ,приятю. Христо Иванов и Кирчо от закуски и торти ли си го спестиха?
120
1
 
10
 
! Отговори
До 125 преди 7 месеца
Плакатите и билбордовете на Кирчо и Асен бяха милиони повече! А тюх кой ги финансира? 150 000 лева само за фризйор и личен фотограф на Киру!!
119
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
105,В грешка си. На Русия не и пука за нас и си има други проблеми за да финансира който и да било. Виж грантовете и фондациите на Козяк си е друго нещо и наливат много пари в определени субекти на нашите ширини.
118
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До До 105 - значи викаш всичките плакати с които предизборно беше покрил магистралата, билбордове, митинги с очевидно купени маргинали и рейсове с които ги вози до София - всичко това - Костадинов го взема със заплата като Народен представител? На кой народ - на кувейтския ли?
117
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Нали минахме 5 избори, защо съветските партии не станаха мнозинство. Искам отговор.
116
0
 
6
 
! Отговори
До 118 преди 7 месеца
И ти ли пееш същата тоталитарна песен като Киро? Че няма артирнатива на Евроатлантическата Колониална Администрация? Това ли ви е демокрацията бе?