Кирил Петков към опозицията: Плашите хората със студ и високи сметки

"Вие нямате визия, а само пропаганда, основана на страх и омраза"
Обновена: 12 окт 2023 10:49 | 12 окт 2023 09:47, Камелия Цветанова
301
Кирил Петков към опозицията: Плашите хората със студ и високи сметки
Снимка: БГНЕС

Лидерът на ПП Кирил Петков обвини опозицията, че плаши хората със студ и високи сметки.

"Много от вас си служат с лъжи и фалшиви внушения“, обърна се той към депутатите от БСП, ИТН и „Възраждане“, които са вносители на първия вот на недоверие към кабинета "Денков". Вотът на недоверие е за провал в сектор "Енергетика".

Още по темата
"128 дни след избирането на кабинета имаме вот на недоверие. Не знам как тези 128 дни имат нещо общо с темите, които вие приплетете в мотивите си като закриването на блокове на АЕЦ „Козлодуй“, неосъществената втора атомна централа. Според вас Денков явно носи отговорност не само за тези 128 дни, а и за изминалите 30 години", каза Петков.

Той припомни, че през миналата седмица е взето решението да не се ограничават въглищните мощности до 2038 година.

"Парите от Европа ни трябват, за да помогнем на работещите в енергетиката и заради това МС изпрати териториалните планове, за да не се изгубят 1,6 млрд лева, защото миналата година служебното правителство не ги изпрати и загубихме 200 милиона лева. След като бяха изпратени териториалните планове беше ясно обяснено от правителство, че в следващите три месеца ще работим със синдикатите, с работещите, за да намерим най- доброто работещо решения", посочи Петков.

"Знам, че някои от вас не са доволни, че сме в ЕС, други биха се радвали, ако сме част от съюза на Путин, но да използвате вота на недоверие като част от предизборната кампания, не говори добре за вас. Вие нямате визия, а само пропаганда, основана на страх и омраза. Време е да помислите за работещи решения, а не да вкарвате вашите избиратели в блатото на страха и омразата, вашите избиратели заслужават повече", обърна се той към опозицията.

Кадри от вота на недоверие вижте в галерията на фотографа Димитър Кьосемарлиев

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


301
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
150
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
То от тоя и кликата му по-големи плашила няма.
149
3
 
7
 
! Отговори
Мишо преди 7 месеца
Принципно никой не плаши народа, защото плашен не се плаши! Българина е свикнал да му е гадно, сметките да са високи, да живее на кредит, да оцелява, да живее в лишение!Но кръчмите са пълни, кафетата също, цигари се димят на МаКс! Това се нарича българско чудо!
148
2
 
6
 
! Отговори
Реалист преди 7 месеца
А забравените на трибуната опорки, написани от Найо Тицин за колосалния напредък нещо няма ли да кажете в днес.бг!
147
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Няма нужда, да триете меннието ми. В грама вече 18000 говидяха.
146
3
 
3
 
! Отговори
Какво е 4хилядници? преди 7 месеца
"Нека си припомним миналия април как във всяко тв студио имаше по няколко 4хилядници" - Би ли разшифровал мистерията на думите си?
145
2
 
17
 
! Отговори
ХАРВАРДСКИ ЛЪЖИ преди 7 месеца
"АЗ НЯМАМ ДВОЙНО ГРАЖДАНСТВО", "ДЖЕМКОРП Е НАЙ-ОБРАЗЦОВИЯТ ИНВЕСТИТОР", "НЯМА ДА ПРАВИМ КОАЛИЦИЯ С ПАРТИИТЕ НА СТАТУКВОТО","ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА","НУЛЕВА ТОЛЕРАНТНОСТ КЪМ КОРУПЦИЯТА"
144
2
 
5
 
! Отговори
Христо Христов преди 7 месеца
До Анонимен/140 "Аман от шайката герберунгели , мутри и шматки-атлантици !" - защо аман бе? На 2 Април, след 3-4 предишни избора си ги избрахте пак с 85% мнозинство. ПП. Помниш ли лани Тиквата като ВИ каза, че евроатлантическите про'с'таци само за мачкане стават?
143
15
 
5
 
! Отговори
123 преди 7 месеца
Е па прав е. Нека си припомним миналия април как във всяко тв студио имаше по няколко 4хилядници, които обясняваха, че без газ от Газпром сме умрели. Малко напомняне цената на газа от Газпром преди войната е 180 лв, когато всички руски шпиони ревеха за плащаме в рубли беше 270 лева, днес без Газпром цената е 90 лева. Плашеха с режим на тока, а Ваня Григорова даже плашеше с измрели от студ пенсионери. А истината е че се оправяме много по добре и евтино без Газпром.
142
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Преди бяха само мутри , а сега се обединиха , и обедНИХА народа пак !Мутри и шарлатани !!!
141
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Кириле, ората вече ги виждат цените по магазините!!! Господ ще те съди тебе!!!
140
3
 
5
 
! Отговори
Христо Христов преди 7 месеца
До Малко за политика/137 "Министър Тагаренко иска милиард и половина долара (т.е. почти три милиарда лева) за бронетранспортьори без обществена поръчка и конкурс." - ми за ЕС това е напълно нормално. Сградата на ЕП в Страсбург построена в началото на века струва по тогавашни еврота над 1 милиард и също е без обществена поръчка и търгове. Защото корупцията движи немския икономически модел.
139
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Оставка, престъпник!
138
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До 139...Борисоф и неговото управление да върнат 70 милиона от Автомагистрали.500 милиона от язовири.И 700 милиона от хазарта .Откраднати и незнайно в кое чекмедже Да върне 3 милиарда от Руски поток...И след това даде меси в политиката.
137
1
 
9
 
! Отговори
Аноним преди 7 месеца
Това с тези модели беше СТАНИ ДА СЕДНА Отворете си очите защо продължавате да спите ПО добър ли вие животът от 3 год насам какво направиха промените за държавата
136
1
 
6
 
! Отговори
Слаба памет преди 7 месеца
Роси под дебелият юрган на Бойко, не се притесняваше от студ, а той извлече доста пари от народа, така че и сметките не го плашат. Про даж Ник.
135
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Тези са толкова зле, че успяха да направят Бойко да изглежда не толкова лош управляващ.
134
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До Анализатор---Алооо , газът е Р-У-С-К-И който идва в България , но през посредници ... за да не е ''ПО-ЕВТИН'' !!Аман от шайката герберунгели , мутри и шматки-атлантици !
133
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Като че ли сметките няма да са високи и хората няма да пестят от топлото . Какво се прави на интересен? Това не е плашене, а казване на истината.
132
5
 
7
 
! Отговори
Аноним преди 7 месеца
Стига с този Борисов Вече се изтърка НЕ ви интересува държавата 3 год разруха цени невиждани ала бала с машини кодове промените освен да уреждат себе си друго не ги интересува
131
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До Анализатор..дОБРЕ ДЕ , руски ли е ГАЗЪТ , или е съветски ?Добре ли си - ПО ПРИНЦИП ???Нали това сега го дикотират в НС , защото използваме руска газ и от двете направления СЕГА ,... АМА ПРЕЗ ***-вци ..Свери си часовника , ако го познаваш де !