Панчугов: Вотът на недоверие е един театър

Използват го за кампанията, смята политологът
11 окт 2023 14:14, Росен Стойчев
39
Панчугов: Вотът на недоверие е един театър
Снимка: БГНЕС

Вотът на недоверие е просто театър. Той е заявка на опозицията, че е жива. Това мнение изказа политологът Христо Панчугов и уточни:

"Лидерът на формацията, която го инициира каза, че не очаква този вот да е успешен. Което прави лесно определението за този вот на недоверие като за просто театър. ... Лесният път е той да бъде използван в кампанията за местните избори. Този вот е заявка на опозицията, че е жива".

Още по темата
"Очевидно и този кабинет има склонността да се поддава на шантаж и извиване на ръце, каквато преди това наблюдавахме и при кабинетите на Бойко Борисов. Това се дължи до голяма степен на липсата на план. ... Вместо да се води разговор с реални данни и реална оценка на ситуацията, ние видяхме опит да се тушира напрежението възможно най-бързо".

Управляващите трябва да изземат публичния дневен ред. Трябва да е ясно, че те са двигателите, а не следват просто дневния ред на ДПС, на ГЕРБ или на който и да е друг. Към този момент наблюдаваме доста сериозна неспособност такова нещо да бъде направено", посочи Панчугов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
0
 
! Отговори
Путин. преди 6 месеца
Като. Слушам. Двамата. ***. Петков. И. Христо. Иванов. Си. Викам. Тези. ***. Кои. Ги. Вкара. Във. Политиката ..местните. избори. Ше. Ги. Загубите. ***. Такива. Това. Издание. На. ЛОТО. ТЕРЗИЕВ. НИКОГА. НЯМА. ДА. СТАНЕ. КМЕТ. НА. СОФИЯ. ТОИ. МОЖЕ. ДА. СТАНЕ. КМЕТ. НА. НЯКОИ. ГЕИ. ПАРАД
34
0
 
6
 
! Отговори
Деди преди 6 месеца
Пангучка, вотът на недоверие е сигнал за това, че нещата с тази "сглобка" ама хич не са наред. Така, че претегляй нещата балансово, а не както духа вятърът!
33
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Зърнари, миньори , енергетици са ръкавиците с които пипат олигарсите . Тези протестиращи осъзнават какво правят , но няма мърдане , ще слушат . Не отидат ли на протеста ще го изхвърлят от работа с шут в г .з а. Заплатите са им в пъти повече от тия на статистиката.
32
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До31 какво разбираш от фашисти ? Изясни си тази дума и я упоребяваи. Фашизма идва от еврейна Файт като философия преди 200 г. Той казва индивида може да се развива когато е свободен не е роб. Само в общество в колективи няма развитие . Личността се погубва. Представител на тази философия е Бенито Мусолини . Противното на Файт е Маркс / Мордухай/също евреин . Колектива трябва да е над индивида.
31
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Абе не е театър, вижда се , че се опитват, каквото стане.
30
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Вот на недоверие ще има на местните избори... но имам чувството че фашистчетата пак ще гласуват по фашистки!
29
3
 
5
 
! Отговори
Промяната идва! преди 6 месеца
Предателите ке паднат! Ако не на вота на народния съд!!!
28
1
 
5
 
! Отговори
Неук преди 6 месеца
Ами театър къде другаде се виждат кукли на конци като нашето правителство?
27
2
 
5
 
! Отговори
ВОТА ЗА НЕДОВЕРИЕ... преди 6 месеца
УДИВИТЕЛНО КАК СЪВПАДАСЪС ПРОТЕСТИТЕ НА ЗЪРНЕНИТЕ БОСОВЕ И "ЕНЕРГИЙНИЯ КОЛЕКТИВ" НА ШЕПА МАШИННИ ИЗКОПЧИИ--С БАСНОСЛОВНИ ЗАПЛАТИ ОТ "ТЕЦ- МАРИЦИТЕ"-----ТОЗИ РЕКЕТ НЕ Е СЛУЧАЕН, А Е ПРЕСМЕТНАТ И ДОБРЕ ПЛАТЕН!!!!!...НЯМА СЛУЧАЙНИ НЕЩА....ХАХАХА
26
2
 
3
 
! Отговори
СМЕХ.... преди 6 месеца
ОПИТВАТ СЕ. С Т.Н.""ЕНЕРГИЕН КОЛЕКТИВ" НА ТЕЦ-овете"МАРИЦИТЕ", ОТРОВИТЕЛИТЕ НА ЦЯЛА ТРАКИЯ---ДА НИ ВКАРАТВ РУСКАТА КОШАРА НА ПУТИН....ХАХАХА..ЕТО НЕЩО---КОЕТО НЯМА КАК ДА СТАНЕ!!!!
25
0
 
0
 
! Отговори
Румен преди 6 месеца
Така е. Запознат съм с прехода 1990 г. в Москва . Стана в пъти по жестоко от този в София когато подпалиха от вътре партийната сградата. Предварително се бяха разбрали за Свери на влияние от ДС . Е някои станаха жертви,но стана светкавично. В Москва бе с повече трупове и по мащабно. Но ЕЛИТА в Политиката си остана запази Статуквото . Виж ДПС,БСП ,ГЕРБ
24
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До22. Прехода започна по метода както в Русия след провала на СССР и НРБ. И Олигарсите взеха власта . Не я пускат , защото е в интерес на Политическия Елит. А той създава такива закони , че КОЛЕКТИВА да е винаги вкаран в кошарата. Само свободен независим финансово човек може да им е в опозиция на вожда . Това става , като продава свободно продукта и услугата си . Преди ден видях протестиращите енергетици силно зависими от управляващи те ТЕЦа. А не се е подчинил ,а е изгонен от работа.
23
1
 
5
 
! Отговори
Правителството преди 6 месеца
също е театрална постановка, къде е проблема?
22
0
 
2
 
! Отговори
До 22 преди 6 месеца
Дали има нещо в главата ти, за да зададеш този въпрос ? Колко съм бил прав като съм сравнил този народ със стадо о.....? От Русия ха ха ха ...ще налучкаш някой ден опитай пак, но излез от пещерата, може да хванеш "обхват" !
21
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Ако вотът е театър, то управляващата коалиция е цирк!!!
20
1
 
0
 
! Отговори
ДС Емигрант си ти преди 6 месеца
До Емигрант. От Русия ли се изхождаш ?
19
1
 
4
 
! Отговори
Емигрант преди 6 месеца
Освен думите "козяк" и %посолство" тези овце познават ли други думи, или все още не са им подсказали нови с които да пълнят форумите ? А за най-важната дума във всеки един живот кога ще ви я "втвърдят" в главите, ДУМАТА ХРАНА ! Бедни сте защото се храните с думи от главатарите си, а не с ИСТИНСКА ХРАНА нужна на всеки жив организъм ! Кога ще научите например истинският вкус на БЪЛГАРСКОТО ОВЧЕ СИРЕНЕ ? ДА СА ВИ СЛАДКИ "КОЗЯК" И "ПОСОЛСТВО" ЗА ОБЯД И ВЕЧЕРЯ !
18
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До14. Прав си . Народа обаче е вкаран в различни кошари. Това са различни партийни активи , които се управляват от олигарси. ДПС,БСП, ГЕРБ. Съдебната система е определена да работят като колективи подчинени на вожда си . Едни колективи към енергетика, други към земеделие , горива, хранителен бранш, хотелиерство. Всички в колектива са ЗАВИСИМИ финансово от партията на вожда. Много малък процент са индивидуалните фирми , които са Свободни на пазара , както е в ЕС,без зависимост от Партии и олигарс
17
0
 
3
 
! Отговори
Кирчо и Кокорчо преди 6 месеца
Альоууу....Пенявещият се политолог: А какво ще кажеш за нашия ТЕАТЪР? Бива ли го?
16
1
 
1
 
! Отговори
Емигрант преди 6 месеца
Ама има ли ОПОЗИЦИЯ в това НС или има само едни крякащи "свраки" имитиращи защита на стадото от "вълците" ? Я да видиме кой иска "недоверие" ? Улицата ли, или тези които ЛАПАТ на "УЛИЦАТА" манипулираният вот ? Някой знае ли как със "СЪВЕСТ" се става МИЛИОНЕР от "ВОТ" ?