ГЕРБ пита: Упълномощил ли Терзиев Борис Бонев да търси подкрепа от БСП?

Според партията ПП-ДБ разчитат и на "крайният комунист Ваня Григорова"
14 ное 2023 19:50, Нели Христова
76
ГЕРБ пита: Упълномощил ли Терзиев Борис Бонев да търси подкрепа от БСП?
Снимка: БГНЕС

Васил Терзиев да даде отговор упълномощил ли е Борис Бонев да търси подкрепа от БСП за подкрепа при избор на председател на Столичен общински съвет. Къде е кметът в преговорите? Ако е упълномощил Бонев да търси подкрепата на БСП, ще означава, че "крайният комунист Ваня Григорова" ще е глас, на който разчитат и глас, който търсят. Васил Терзиев беше избран с гласовете на ГЕРБ-СДС.

Това заяви общинският съветник от ГЕРБ-СДС Антон Хекимян на брифинг в централата на партията, предаде БГНЕС.

Аз не съм водил разговори с Васил Терзиев за постове, нито искам пост в неговия кабинет, подчерта още Хекимян.

От своя страна Мирослав Боршош заяви: „Всички, които избраха Васил Терзиев получават Ваня Григорова, а всички, които избраха Ваня Григорова, получиха Борис Бонев. Толкова е политически гнусно. Това е руско-джендърска война. Дълбока политическа тъга трябва да обхване София“.

Според представителите на ГЕРБ в Столичния общински съвет, „Продължаваме промяната-Демократична България“ и „Спаси София“ искат да си направят мнозинство с „Възраждане“ и Ваня Григорова.

Георги Георгиев беше категоричен, че ГЕРБ няма да подкрепи нито една кандидатура за председател на местния парламент, дошла от ПП-ДБ-СС.

Лесната част беше да спечелят изборите, от днес реалността изисква зряло поведение, каза още Георгиев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
0
 
0
 
! Отговори
Батьо преди 5 месеца
Моят въпрос: Кое я русата фея зад Хекимян вляво?
57
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Искаме да попитате в качеството на какйв служител партиен член на Възраждане влияе по ресторант тип кръчма, която не отчита всички приходи в общината особенно покрай избори?
56
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
ППеперастите правиха същия номер колко парламентарни избори подред? Сега с тяхните камъни по тяхната глава. Реципрочна мярка, ГЕРБ управлява София те само опозиция, дали осъзнават безочливата си наглост?
55
2
 
1
 
! Отговори
Ало,ФАНДЪЦИТЕ преди 5 месеца
5 май Вождистки култ към Армията ........6 май Вторият Вождистки култ към Армията ......ЦСКА тире София плюс ЦСКА 1948..........Препълнено с крадливи МУТРИ от ЦСКА............Абе онези ИЗРАЕЛ НЯМАТ никаква Армия за разлика от България че даже и един единствен празник на Армията си нямат и вождистки култ към Армията на Израел си нямат..........що така Митко Пенев крадлив алчен преяждащ Прасчо лигав
54
3
 
1
 
! Отговори
хахахаха преди 5 месеца
и при кой нотариус го е упънломощил. да се напави графологична експертиза. детектор на лъжата. да се отворят досиетата. да се проверят камерите на послоствата. и така до края на света.
53
4
 
2
 
! Отговори
А КВО СТАВА С БРИКС? преди 5 месеца
КОГА ЩЕ ФАЛИТИРА ДОЛАРА?
52
6
 
7
 
! Отговори
Хора, пазете се! преди 5 месеца
Тия не случайно Народа ги е кръстил ОПГ ГРОБ. Има защо. Пазете се от тях и бягайте от ГЕРБ-аджии, като дявол от тамян!
51
4
 
7
 
! Отговори
Тунджа 200 преди 5 месеца
Доста грозни неща се крият зад фасадата ГЕРБ. Никой българин не ги иска тези неща да се връщат. Повтаряй си го това всеки ден, Хекимян.
50
4
 
5
 
! Отговори
Лош мат'риял преди 5 месеца
В ГЕРБ са най-лошия от лошия мат'риял. От некъдъpник надолу. Няма един читав в тая партия. Само Боко горе-долу става, стига да не краде.
49
3
 
3
 
! Отговори
ОТ Аха.. ясно.. преди 5 месеца
Ако някой ми беше казал преди 10 години, че ще дойдат времена, в които като говориш истината, ще ти дават минуси и ще спорят, щях да се усъмня много сериозно. Но ето че стигнахме точно такъв етап. ДОКАЗАНА ИСТИНА ГОВОРИШ, дават ти минуси. Ем чи добре... оправяйте се тогава. Аз съм просто погнycен от дъното, в което дълбае клета майкa България... това е истинска трагедия.
48
4
 
6
 
! Отговори
Толераст преди 5 месеца
Докарахме се арменец и маджарин да искат да кадруват в Софийска община!
47
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Извинeтe зa нeygoбния въnpoc! Бe, твa Бoнeв oт бxapaтитe ли e, или oт nakeтaтa? Щoт' зa Kиpo e яcнo, чe e oт линrypитe...
46
5
 
5
 
! Отговори
Аха... ясно... преди 5 месеца
Сега разбрах защо bTV не излъчваха новини за проблемите в град София. А тя кметицата била от ГЕРБ и този понеже и той е бил тайно от ГЕРБ е казвал тези новини да се бутат назад. Сега разбрах всичко. Всичко се връзва.
45
5
 
5
 
! Отговори
...--... преди 5 месеца
Единственото нещо, което трябва да говори очилатия съceл е как от независим новинар стана член на ГЕРБ за 3 дена.
44
0
 
4
 
! Отговори
Бoнeв npи Kopнeлa преди 5 месеца
Kaч napa мaaa, kakooyy?
43
5
 
1
 
! Отговори
Е тва е преди 5 месеца
Е тва е истинския мoлец.
42
4
 
3
 
! Отговори
ВИЖТЕ МУ ЛИЦЕТО! преди 5 месеца
ВИЖТЕ ТОВА ЛИЦЕ! ЗАПОМНЕТЕ ГО ДОБРЕ. И ПОМНЕТЕ ЕДНО! ХЕКИМЯН Е ИМАЛ СЪЩОТО ОТНОШЕНИЕ, КОГАТО Е БИЛ ШЕФ НА БТВ НОВИНИТЕ.
41
6
 
3
 
! Отговори
НАРОДА пита: преди 5 месеца
Какво направихте с българския футбол, ГЕРБ-аджии отeпaни?
40
4
 
2
 
! Отговори
дончев бесен преди 5 месеца
Уаууууууу , уаууууууу , герберски вой от към столична община , вой на изолация . Ами герберастчета , ами сглобиха ви в държавната администрация магнитски сили , ами ПеПейчетата се вричаха , че ще ви изчегъртват , това забравихте ли го , е тук все още не са се намесили магнитските сили и ПеПейчетата гледат някак да замажат резила си , не че им се получава , ама те да опитат , вие ще гледате кокала през витрината за сега .
39
3
 
4
 
! Отговори
хммм преди 5 месеца
На такава модерна и западна държава като България отиват такива палави депутати с белъо на цветовете на дъгата. Страхотна работа се върши в парламента-отношенията с големия брат никога не са били по-влошени, затворихме енергетиката, доунищожаваме си местното производство като вкарваме чуждо, приоритет Македония си прави гаргара с нас и ние търпим за да ядосаме Брюксел, правим се че не виждаме проблема с ромите и вярваме че ще ги интегрираме и ще ни гледат пенсионно на старини. Страхотна работа!!