Борисов: Борислав Михайлов - след толкова кръв, иди си!

Тези, които разрешихте протест – поемете отговорност, заяви още лидерът на ГЕРБ
16 ное 2023 22:18, Красимир Ангелов
238
Борисов: Борислав Михайлов - след толкова кръв, иди си!
Снимка: БГНЕС

"До Борислав Михайлов - след толкова кръв, иди си!“ Това написа лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се протестът тази вечер срещу ръководството на БФС, завършило с тежки безредици около националния стадион.

„А тези, които разрешихте протест, след който София е в пламъци и водни оръдия, а граждани, фенове и полиция се бият - не ставате! Поемете отговорност!“, написа още лидерът на ГЕРБ.

"София тази вечер е окървавена! Г-н кмете, не става с призиви, а с организация. Вашата липсва!", написа във Фейсбук общинският съветник от ГЕРБ-СДС Антон Хекимян. Той коментира сблъсъците между протестиращи и полиция тази вечер в столицата.

"Битите хора, ранените полицаи, запалените кофи за боклук и арестуваните – всичко това е ваша отговорност, г-н Терзиев", категоричен беше той и риторично попита къде е подготвеният екип на настоящия кмет на София, с който щеше да управлява от първия ден, каквито заявки даваше в предизборната кампания. Къде са хората около вас, които да предвидят ситуацията и да осигурят безопасността в града?, написа още Хекимян.

Общинският съветник от ГЕРБ-СДС попита също защо Столичната община и кметът са позволили агитките да се слеят и защо са допуснати хора с бомбички и пиротехника. Очакваме да поемете отговорност за разбитите глави и баталните сцени по улиците на града, подчерта още той.

Антон Хекимян допълни, че хората  имат право да протестират срещу корумпирания БФС и поиска оставката на президента му Борислав Михайлов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


238
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
161
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Гн Сарафов привиква гн Борислав Мхайлов,за да му изчисти имиджа.Борисов няма да изтърве гн Михайлов и никога няма да подаде оставка.За всичко лъже ББорисов.
160
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Киро каза бря, тоя човек веднага да подава оставка рече и отсече )
159
0
 
1
 
! Отговори
Ангеларий преди 5 месеца
А коя е Мата Хари?
158
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО както и БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ са СМАЧКАНИ от САМОЗАБРАВИЛИ СЕ ФЕОДАЛИ............................
157
0
 
4
 
! Отговори
D преди 5 месеца
Абе Хекимянчо, не се показвай от мишата си дупка, че ако беше ти протеста щеше да е и срещи теб.
156
0
 
10
 
! Отговори
Венелин преди 5 месеца
Футболния съюз се управлява от Изпълкома, в който са и собственеци и преддставители на професионалните футболни клубове. Перуката е чисто представителна фигура, която не решава нищо. Ако стане Бербатов - пак ще е същото. А колкото до тиквата и останалите политици - да вземат да оправят първо държавата.
155
1
 
1
 
! Отговори
Радослав преди 5 месеца
До 193: защо кадъната ти не обяви предварително, че ще посещава дадено място? Защото я е страх какво ще и се случи! Защото някой ще и зададе неудобен въпрос! Защото е една жалка кадъна! Коя кадъна разписа Зелената сделка? Бойка кадъна! Коя кадъна направи за 1 година путинов поток? Бойка кадъна! Коя кадъна 12 години не събира пари от Лукойл? Бойка кадъна! Коя кадъна спря АЕЦ Белене и не направи нищо за разширение на АЕЦ Козлодуй? Бойка кадъна! Взимай си кадъната и марш при Ердоган!
154
1
 
4
 
! Отговори
Ahmed преди 5 месеца
Ungaria se klasira za Euro 2024.
153
0
 
8
 
! Отговори
За Витков преди 5 месеца
До ле ле . Абре батко такава подредена държава ни завеща биби ,че и 30 години няма да ни стигнат да я изчистим от клоаката която забърка шайката му. С парите които герберодепесарската номенклатура заграби сега щяхме да сме Швейцария
152
0
 
8
 
! Отговори
Главанак преди 5 месеца
Бойко, след толкова години некомпетентност, простотии, лъжи, злоба и омраза- *** СИ! иЛИ НЕ ВИЖДАШ И НЕ ЧУВАШ НАРОДНИЯ ГНЯВ! щЕ ГО ЧУЕШ, И ТО МНОГО СКОРО!
151
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Работата е ясна. Политическа поръчка.
150
4
 
2
 
! Отговори
... преди 5 месеца
Щатният / баба Мара, Радослав, Гиб Мелсън.../ ...,все Борисов му е в устата! Явно е от прекараните с 200 ,който става и ляга с неговото име! Бил съл в Западна държава,но и знам каква беше България през Виденовата и Лукановата зима ! И какво става в държавата , откакто Радев ни натресе Шарлатаните,със същите тези агитки,които тогава бяха платени от Черепа!
149
3
 
3
 
! Отговори
Гласът на разума преди 5 месеца
ДСкмета яко се издъни снощи
148
3
 
10
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 5 месеца
до Ле ле. Ти излизал ли си извън България за да видиш какво означава подредена държава? Винету бил оставил подредена държава. Само няколко примера ще ти дам за подредената държава, която Винету е оставил. Най-бедна държава в ЕС. Най-болни хора в ЕС. Продължителност на живота 74 г. Във всяко село накрая на селото изхвърлят *** от селото, битови, небитови, ако има река директно се изхвърля в реката. Аз лично съм звънял до институции и ми казват,.Съжаляваме г-не, така е навсякъде. "Подредено"
147
1
 
5
 
! Отговори
баба мара преди 5 месеца
не прехвърляите на кмета отговорността да плаща бфс и михаилов 18 годиниояли се освинили се всички да попълнят декларации за имущество стига с тозифутбол видя се че не ставаме само перем пари през ремонти на стадиони
146
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Га диктаторите си тръгват, почват да забраняват протести. Така правиш и ти и протежето ти Боби.
145
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Перуката е спонсор на aлa-бaлaтa c napи oт чepнo тoтo, затова npocтokиpиeтo ro варди...
144
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Футболните агитки често се използват за политически цели.
143
5
 
12
 
! Отговори
Дон Перуци преди 5 месеца
Първо да си иде дон Буци!
142
6
 
22
 
! Отговори
За В. итков преди 5 месеца
Долно, по-долно, гербаджия. Това е градация