Борисов: Борислав Михайлов - след толкова кръв, иди си!

Тези, които разрешихте протест – поемете отговорност, заяви още лидерът на ГЕРБ
16 ное 2023 22:18, Красимир Ангелов
238
Борисов: Борислав Михайлов - след толкова кръв, иди си!
Снимка: БГНЕС

"До Борислав Михайлов - след толкова кръв, иди си!“ Това написа лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се протестът тази вечер срещу ръководството на БФС, завършило с тежки безредици около националния стадион.

„А тези, които разрешихте протест, след който София е в пламъци и водни оръдия, а граждани, фенове и полиция се бият - не ставате! Поемете отговорност!“, написа още лидерът на ГЕРБ.

"София тази вечер е окървавена! Г-н кмете, не става с призиви, а с организация. Вашата липсва!", написа във Фейсбук общинският съветник от ГЕРБ-СДС Антон Хекимян. Той коментира сблъсъците между протестиращи и полиция тази вечер в столицата.

"Битите хора, ранените полицаи, запалените кофи за боклук и арестуваните – всичко това е ваша отговорност, г-н Терзиев", категоричен беше той и риторично попита къде е подготвеният екип на настоящия кмет на София, с който щеше да управлява от първия ден, каквито заявки даваше в предизборната кампания. Къде са хората около вас, които да предвидят ситуацията и да осигурят безопасността в града?, написа още Хекимян.

Общинският съветник от ГЕРБ-СДС попита също защо Столичната община и кметът са позволили агитките да се слеят и защо са допуснати хора с бомбички и пиротехника. Очакваме да поемете отговорност за разбитите глави и баталните сцени по улиците на града, подчерта още той.

Антон Хекимян допълни, че хората  имат право да протестират срещу корумпирания БФС и поиска оставката на президента му Борислав Михайлов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


238
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
2
 
6
 
! Отговори
Борисов преди 5 месеца
*** си и ти, нагъл и корумпиран наглец!
80
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Българите запалиха София заради една перука,а руските крепостни като стадо барани отиват на убой за олигарсите на Путин
79
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Боко е охранител и пожарникар идея си няма от чужди езици и икономически теории както и тези които му ги приписват и не само на него а на всеки.
78
3
 
5
 
! Отговори
Алооуу, преди 5 месеца
...ББ, хайде по кротко с лъжите! Имаше един самозапалил се във Варна ,заради сметките за ток! После се оказа, че ЕРП- тата били сбъркали, като дали сметки за два месеца? Как така пък, и трите ЕРП- та сбъркаха сметките в един и същи момент? Но на тебе явно не ти се плаща да мислиш?
77
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
ЕДИНСТВЕНО БОРИСОВ УСПЯ ДА ИЗГОНИ ПЕРУЦИ ЗА ДВЕ ГОДИНИ,НО СЕГА ГРАЖДАНИТЕ НА БЪЛГАРИЯ ЩЕ ГО ИЗГОНЯТ ЗАВИНАГИ!
76
4
 
7
 
! Отговори
Коментар преди 5 месеца
Тиквуня пак се прави на цвете немирисано въпреки че точно той както винаги прати тия отпадъци от крайните квартали да чупят и рушат гетотоСофето за отвличане на вниманието!Разни Стъкита..Мъкита и бандите им от каратистчета и побойници няма начин да не са били там!Те са дълбоката резерва за всякакви безредици!
75
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Хичо не се пиши и бб всеки знае че си един и същ
74
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До "а бе", че Бойко какъв е, като още си стиска партийната книжка в джоба.комунист, но от най-високия ешалон и си личи, вечно бръщолеви, като на селския мегдан. Изказа му е като на селски бек.
73
3
 
5
 
! Отговори
ББ преди 5 месеца
При управляващите животите ви дАган-пЕевски-бАрисов руските роби...се савозапалваха живи хора отказващи да ги "управлявате"...ограбвате повече!!!факти които всеки може да провери...ще гориш в Ада!САЩ и Кралството спрете този убиец!!!
72
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Перучката го играе като Боко - не пуска кокала и нагъл до безобразие
71
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Няма да си ходи,ами направо в пандиза!
70
7
 
4
 
! Отговори
Диана преди 5 месеца
До Анонимен68 Хей, красавецо! Я ми припомни, значи, колко хора са се самозапалили при управлението на Бойко, защото нещо не се сещам, значи...А колкото до "тръгването", така ни е учила БСП и СИЕ от 1944 - никой няма да си тръгне докато не бъде изри.тан, явно!Тези хора нямат персонална отговорност, достойнство, дори нямат партийна отговорност - вижте наглото поведение на БСП и днес!Всички са канцеларски плъ.хове...Докато БСП не си отиде от политиката не може да има никакво развитие по въпроса
69
5
 
5
 
! Отговори
..? преди 5 месеца
Не знаех, че Фандъкова е била "виновна" за изцепкита на Перуката и Футболният съюз? Ама някои май продължават да си лъжат по инерция!
68
4
 
12
 
! Отговори
Димов преди 5 месеца
Бившия пожарникар и бившия говорител са "страхотен" екип! Само мъдри мисли ръсят....
67
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
В Гърция забраниха агитките не случайно. Оказа се че Еврофутбол се държеше не само от Божков но и от един грък.
66
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
имам чувството, че го казва на себе си...
65
12
 
3
 
! Отговори
А бе, преди 5 месеца
...не знам дали са влачил"протестиращи" хора при Борисов, но помня че въдоструйките си бяха там и не ги използваха! А беше само юни месец! А сега, при питомниците на Радев, и указанията на Бойко Рашков, тълпата беше щедро окъпана от ноемврийски душ! Така си е при комунистите! "Боко" ряпа да яде!
64
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Аа не са десет наркоманите повече са. И променкаджиите точно тях ползват. Никой няма файда да ги остави в ареста, нужни са да симулират "гражданска позиция". Бабикян халваджиян хекимян да дрънкат след вандалщините без значение от коя партия ги ползват, че тези били "представителната демокрация"
63
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
този не си спомня по негово време как биха и влачиха протестиращите хора пред министерски съвет, селски наглец е, ей.
62
4
 
6
 
! Отговори
Всички преди 5 месеца
...помним, ме всъщност Перуката беше изхвърлен от Футболният съюз от Борисов! След размаханият юмрук на Радев, Борислав Михайлов се завърна , и даже се изкара "политически репресиран"! Но на някои изглежда им се плаща за да лъжат!