Борисов: Борислав Михайлов - след толкова кръв, иди си!

Тези, които разрешихте протест – поемете отговорност, заяви още лидерът на ГЕРБ
16 ное 2023 22:18, Красимир Ангелов
238
Борисов: Борислав Михайлов - след толкова кръв, иди си!
Снимка: БГНЕС

"До Борислав Михайлов - след толкова кръв, иди си!“ Това написа лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се протестът тази вечер срещу ръководството на БФС, завършило с тежки безредици около националния стадион.

„А тези, които разрешихте протест, след който София е в пламъци и водни оръдия, а граждани, фенове и полиция се бият - не ставате! Поемете отговорност!“, написа още лидерът на ГЕРБ.

"София тази вечер е окървавена! Г-н кмете, не става с призиви, а с организация. Вашата липсва!", написа във Фейсбук общинският съветник от ГЕРБ-СДС Антон Хекимян. Той коментира сблъсъците между протестиращи и полиция тази вечер в столицата.

"Битите хора, ранените полицаи, запалените кофи за боклук и арестуваните – всичко това е ваша отговорност, г-н Терзиев", категоричен беше той и риторично попита къде е подготвеният екип на настоящия кмет на София, с който щеше да управлява от първия ден, каквито заявки даваше в предизборната кампания. Къде са хората около вас, които да предвидят ситуацията и да осигурят безопасността в града?, написа още Хекимян.

Общинският съветник от ГЕРБ-СДС попита също защо Столичната община и кметът са позволили агитките да се слеят и защо са допуснати хора с бомбички и пиротехника. Очакваме да поемете отговорност за разбитите глави и баталните сцени по улиците на града, подчерта още той.

Антон Хекимян допълни, че хората  имат право да протестират срещу корумпирания БФС и поиска оставката на президента му Борислав Михайлов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


238
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
121
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Айде без такива послания в синхрон от Борисов и Хекимян, че хората може да си помислят, че герберите имат пръст в организацията на безредиците. Невероятно? Не, никак, гледаме ги от памтивека и сме свикнали на интриги.
120
5
 
9
 
! Отговори
АнтиГЕРБ преди 5 месеца
Бойко Борисов - след толкова кръв *** СИ !!!!!
119
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Абе, вие в БФС искате ли да дойда и да ви изпия уискито и да ви счупя от бой? Рептили.
118
3
 
12
 
! Отговори
Бобчо гъргицата преди 5 месеца
Ходи си туквун! Ние оставаме!
117
2
 
14
 
! Отговори
до Костадинов преди 5 месеца
Да, братле, вкара гол на французите 93-та година, аз лично щях да изхвърля с радост телевизора на плаца, но сега, тридесет години по - късно , лично ще те ошамаря, защото не защити с чест и достойнстмо постигнатото и лежиш на стари лаври . Абе, вие в БФС не си ли говорите?
116
1
 
8
 
! Отговори
Хора, преди 5 месеца
Да не забравяме! Това е просто футбол. Една игра, която някои някъде превърнаха в доходоносен бизнес! И това, което се случи вчера в София са пари. Много пари за някой. Защо?! Защото има баламурняци които им ги дават! От 25 г. не съм стъпил на стадион, спортните канали с футбол ги прескачат. Е, още мърдам и имам време за други удоволствия.
115
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
България - цирка на Европа
114
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Както казах - разглезените деца на соца трябва да си ходят. Да, нямаше лустрация, но с природата и времето не можеш да се бориш. Раждани по соца, обучавани по соца, тренирали по соца, откраднали от соца капиталите, и си направили държава на мафията и сега лигльовците натрупали милиони раздават акъл.
113
0
 
3
 
! Отговори
Диана преди 5 месеца
До ТЕНЕКИИ УМРЕЛИ Ей, ти добре ли си?! Що да млъкна като ме питш? Хем ме питаш, хем искаш да мълча, значи...Както и да е! Не се ядосвай, чжоджъм! Всички сме добре ама ще се оправим, значи..Да сме живи и здрави и...Бог да пази България!
112
2
 
2
 
! Отговори
Диана преди 5 месеца
До Анонимен145 Айде посмали малко, значи! Толкова "жестока" бяха пребивани пред парламента разни смеш.ки, че чак нямат никакво медицинско освидетелстване, значи...Не бъркай преврата на БСП с истинския протест на хората днес!-всичко под колоните сигурно е инсценирано от БСП, не е истинско /иначе как тези там ще се окажат точно пред камерите на колоните?/..Гадост и зараза! БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!
111
2
 
1
 
! Отговори
Диана преди 5 месеца
До Черноризец Хлабав Твърде сложно си го измислил за Герб - те са по късите ходове, няма да измислят разни сложни сценарии и макар че всичко се променя,за сега не мисля че това,което си написал е факт..Герб не си падат по интригите!Те са лиценз на БСП! Освен това, Бойко подкрепи Терзиев на втория тур,така че не го бъркай него и Герб с Хекимян..Хекимян загуби много на тези избори,може би загуби и хубавата си работа в БТВ и той има защо да бъде бесен на Терзиев /за БСПтата все другите виновни/
110
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Уммм...не бяха ли арестувани, жестоко пребивани и окървавени млади хора пред Парламента от протестиращите срещу Герб и Борисов, и то само преди 2 години?! Включително и жени. На късата памет на хората ли разчита или той е получил внезапна амнезия??
109
0
 
1
 
! Отговори
toti преди 5 месеца
ЯВНО НА ТЕЗИ СА ИМ ПОРАСНАЛИ ДЪЛБОКИ КОРЕНИ И ДОБРЕ СЕ ХАРЕСВАТ НА ЧИНОВНИЦИТЕ ВЪВ УЕФА КОИТО СА ИМ ПОДЧИНЕНИ И НИЩО НЕ ПРАВЯТ !! ТУКА Е ЗАРОВЕНО КУЧЕТО !!!МАЙ КОРУПЦИЯТА ВЕЧЕ НЕ Е В ЕДНА СТРАНА ОТДЕЛНА А СИ ИМА ПАРЛАМЕТН В ТУНЕЛИТЕ НА ЕС !!!
108
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Простотията надделя!
107
0
 
11
 
! Отговори
Черноризец Хлабав преди 5 месеца
ГЕРБджиите квито са майстори на шантажа и провокацията, нищо чудно да са имали хора да подклаждат напрежението отвътре на протеста - само и само да плюят после по новият кмет. Иняче Хекимян и Георгиев искам да ги видя как точно щяха да се справят с агитките след цяла седмица небивалици.
106
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Сърбия - България 5-0
105
3
 
3
 
! Отговори
Диана преди 5 месеца
До ББ Хайде стига си го извъртал, БСП! Толкова много ни бил ограбвал Бойко, значи, според теб, и как ли така най-богатите хора у нас са БСПари?! Нещо не ти се връзва! А Пеевски е единственият човек, който подари свой имот /една гора!/ на селото, близко до него - такива подаръци крадците не правят - те изнасят богатствата си, нашата кръв и пот, значи, зад граница...Истинският крадец и престъпник у нас е БСП, само че те имат много дълъг опит в "бизнеса" и знаят как да натапят другите..БСП ВЪН!
104
1
 
1
 
! Отговори
ТЕНЕКИИ УМРЕЛИ преди 5 месеца
Малка равносметка на "тридневната" 19-месечна спецоперация в Украйна: Досега демилитаризирани поне 100 000 души башибозук (в най-добрия вариант за Русия, включително 6 потвърдени от Русия генерала (без аналог във военната история), смазан и унизен черноморски флот (включително ликвидиране на командира му + потапяне на флагмана Москва), видеоплатформи препълнени с кадри с хиляди единици горяща руска бронетанкова техника, унизени пред целия свят "безаналогови" ВВС, които Украйна не допуска да играят почти никаква роля в спецоперацията, унизена пред целия свят безаналогова ПВО, която украинците п
103
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Това е волята на народа и иска да ги измете сички БФС ГЕЙРБ и др.Лойко приказва за разрешение след като народа въстана вече и Лойко с перуките трябва да иска разрешение.
102
0
 
2
 
! Отговори
До Диана преди 5 месеца
Полицаите бяха без каски, щитове и бронежилетки! Много наивно