Борисов: Борислав Михайлов - след толкова кръв, иди си!

Тези, които разрешихте протест – поемете отговорност, заяви още лидерът на ГЕРБ
16 ное 2023 22:18, Красимир Ангелов
238
Борисов: Борислав Михайлов - след толкова кръв, иди си!
Снимка: БГНЕС

"До Борислав Михайлов - след толкова кръв, иди си!“ Това написа лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се протестът тази вечер срещу ръководството на БФС, завършило с тежки безредици около националния стадион.

„А тези, които разрешихте протест, след който София е в пламъци и водни оръдия, а граждани, фенове и полиция се бият - не ставате! Поемете отговорност!“, написа още лидерът на ГЕРБ.

"София тази вечер е окървавена! Г-н кмете, не става с призиви, а с организация. Вашата липсва!", написа във Фейсбук общинският съветник от ГЕРБ-СДС Антон Хекимян. Той коментира сблъсъците между протестиращи и полиция тази вечер в столицата.

"Битите хора, ранените полицаи, запалените кофи за боклук и арестуваните – всичко това е ваша отговорност, г-н Терзиев", категоричен беше той и риторично попита къде е подготвеният екип на настоящия кмет на София, с който щеше да управлява от първия ден, каквито заявки даваше в предизборната кампания. Къде са хората около вас, които да предвидят ситуацията и да осигурят безопасността в града?, написа още Хекимян.

Общинският съветник от ГЕРБ-СДС попита също защо Столичната община и кметът са позволили агитките да се слеят и защо са допуснати хора с бомбички и пиротехника. Очакваме да поемете отговорност за разбитите глави и баталните сцени по улиците на града, подчерта още той.

Антон Хекимян допълни, че хората  имат право да протестират срещу корумпирания БФС и поиска оставката на президента му Борислав Михайлов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


238
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
141
3
 
7
 
! Отговори
червен боклук преди 5 месеца
гледам коментарите и си викам---*** народ-слаба държава
140
6
 
16
 
! Отговори
.... преди 5 месеца
А ти кога си идеш никога май спасителя далавераджия навсякъде
139
2
 
15
 
! Отговори
Национални предатели преди 5 месеца
Същото важи и за вашата сглобка!Вземете си поука от снощният гняв на народа за да няма бъдещи такива събития!Народа е сила и помита всичко!В името на народа се осъзнайте и смирете!За да няма после присъди:В името на народа!.
138
6
 
25
 
! Отговори
Радослав преди 5 месеца
Боко да ти напомним ли, че само при твоето комунистическо управление хората бяха докарани до такова отчаяние, че публично се самозапалваха, а ти се кикотеше като ромска принцеса от прозореца на Министерството! Никога преди или след това, такова отчаяние не е обхващало българският народ както по време на твоето узурпиране на властта! Точно то нямаш право дори да се усмихваш по темата!
137
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Нещо ми прилича на Тагаренко !
136
4
 
33
 
! Отговори
нефелници преди 5 месеца
Боко, Хекимян и Перуан, да вземете всички да се махате!
135
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Тези от БФС са леко бавни, защо върнаха мача в София, какво точно очакваха с цветя и рози да ги посрещнат ли? Така им били казали от УЕФА, ами ако ви кажат да скачате от балкона?
134
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Дон Буци, спомняш ли си как Перукан те преметна преди няколко години. Сега може да втори път да го направи - да си подадед оставката , а Изпълкома на БФС да не я приеме. Пък може да искаш да гледаш още един път този филм?!!!
133
5
 
28
 
! Отговори
Радослав преди 5 месеца
Боко а ти и Фандъка защо не си отидохте когато хора се самозапалваха за да се спасят от кошмарното ти управление по време на първият ти мандат? А когато смаза протеста на студентите като китайски диктатор? Пък и всички знаем кой ползва платени анархисти за да компрометира всеки протест срещу комунистическото си управление! Ти, лично ти винаги си ползвал платени гамени за да изместиш фокуса на протеста, явно пак ги ползваш със сходна цел!
132
3
 
21
 
! Отговори
Забравил е преди 5 месеца
Как преби хора които с пръст не бяха пипнали обществено имущество за кеф просто. Как не го е срам да излиза и дава мнение !
131
8
 
25
 
! Отговори
българин преди 5 месеца
А ти защо не си отиде преди 2 год.,когато кръвта беше много повече,БЕ и-род.Защо започна с м.ай.му.нските номера-конституция,за да останеш на власт.Защото още не може да се разбие разбойническия ти модел,та от държавата почти нищо не е останало.Ти ли се обаждаш?Скрий се и не се показвай,п-ъх такъв.Други трябва да решават това,а не ти.
130
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Г-н Хекимян, ако е вярно, писаното по-горе, не се изказвай и да яхваш вълната като политик, защото те видяхме на изборите. Хората си казаха мнението за теб. Млъкни и не се излагай повече, за да не триеш още повече от реномето си.
129
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Ама ти е кеф като се правиш на футболист и ти подаряват купата на ветераните.И с мутрите разкарваш селски отбори с правителствения самолет за мачлета че сте се хванали на бас.
128
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Той Перукан от тебе гледа - Кръв повръща ,власт не връща!
127
3
 
7
 
! Отговори
Боби преди 5 месеца
Няма пък
126
0
 
15
 
! Отговори
Ела си, иди си. преди 5 месеца
Не само той! Aми и всички други пиявици, които години наред мъчат футбола и го държат упорито на дъното като гуссин Мадански и прочие, които тихо мълком стоят от страни и се молят тълпата да не ги подбере и тях!
125
4
 
13
 
! Отговори
Айре бе преди 5 месеца
Намерил кой да прави забележки - ай сиктир бе
124
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен 11 преди 5 месеца
Слънце,също като теб,след толкова кръв,ти си отиде но после се върна,за да допълниш чекмеджетата
123
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Протеста си е гербераска интрига, има ли някой на когото не му е ясно?
122
31
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
И президент да стане Бербатов ли? Величаещият се футболист, койо отказа да играе в националния отбор? С Борислав Михайлов и съогборниците му станахме четвърти в света! България помни! Единият заряза Родината, а другият я прославш. Боби Михайлов е достоен за поста президент на БФС повече.