Тошко Йорданов: Футболният съюз е за тежко уволнение

В НС конците дърпат ДПС и Делян Пеевски и Асен Василев, каза председателят на ПГ на ИТН
16 ное 2023 21:29, Красимир Ангелов
18

"Футболният съюз е за тежко уволнение и за махане веднага. Това, което направиха, е отвратително спрямо българския футбол изобщо. Да затворят стадиона, за да не влязат 1000 човека и да кажат, че Боби Михайлов трябва да си подаде оставката и с това предизвикаха сблъсъци. В момента е война пред Националния стадион. За първи път виждам да се използват водни оръдия срещу граждани". Това каза председателят на ПГ на "Има такъв народ" Тошко Йорданов в студиото на "Денят ON AIR" по повод на безредиците заради мача България - Унгария.

Още по темата
По думите му всичко това е знак, че държавата не функционира нормално.

"Трябва да анализираме. Това, което се случва в парламента, е за психиатрична експертиза на една голяма част от участниците в сглобката. Наблюдаваме сблъсък на две неособено законни групировки под формата на депутати и икономически интереси. Делян Добрев изнесе достатъчно информация", заяви Йорданов.

Факт е, че горивата в България, използвайки руски петрол, трябва да са по-ниски, отбеляза гостът.

"Тази разлика изчезва. Има доклади на ДАНС, които проследяват къде отиват тези пари. Има за офшорни фирми. От ГЕРБ и ДПС позволиха на "Лукойл" 10 години да не плаща данъци. В момента компанията има т.нар. данъчен щит заради тези одити, заверени от ГЕРБ", уточни председателят на ПГ на ИТН пред Bulgaria ON AIR.

Според него във всеки един момент "Лукойл" може да подаде документи и да се откаже да плати данъците и това ще е напълно законно.

Йорданов отбеляза нещо, което по думите му не се е случвало досега: "Мина на първо гласуване вотът на недоверие. ГЕРБ и ДПС излязоха от залата, демонстрирайки неподкрепа на кабинета. За да падне едно правителство, трябват 121 гласа. От опозицията бяхме 66, ПП и ДБ вътре бяха общо 62-63. Ние поискахме прегласуване и проверка на кворума, не се регистрирахме. В момента сигурно текат тежки пазарлъци", анализира председателят на ПГ на ИТН.

Йорданов е на мнение, че от едната страна конците в НС дърпат ДПС и Делян Пеевски, а от другата страна е Асен Василев.

"Според нас Асен Василев иска да фалира "Булгартрансгаз" и да го приватизира", добави той.

Гледайте целия разговор във видеото

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
1
 
! Отговори
Климбар преди 5 месеца
Де да имаше кой да организира тези празноглавци,да се вдигнат и да протестират против мизерията...ниските заплати...пенсиите на бабите...кражбите на политиците....
13
0
 
2
 
! Отговори
toti преди 5 месеца
И тука ЗАКОНА за спорта ТРЯБВА ДА СЕ ПРОМЕНИ и да се знае ,ЧЕ ТЕЗИ НЕХРАНИМАЙКОВЦИ НАРОДА МОЖЕ ДА ГИ УВОЛНИ или да се ЗАКРИЕ БФС И ОБЕВИ НУЛЕВА ГОДИНА !!!Няма как в тая ДЪРЖАВА ДА ИМА НЕДОСЕГАЕМ ,ПА КОЙ ДА Е ТОЙ !!!!
12
0
 
0
 
! Отговори
Айнщайн преди 5 месеца
Теория за черната дупка
11
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
има ли нещо в което Тошко да не е компетентен
10
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
За първи път да ми хареса изказване негово.
9
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Тошко, след следващите парламентарни избори, ще се изказва само в телевизия 7/8.
8
4
 
6
 
! Отговори
Тежко уволнение? преди 5 месеца
Е,този ноормален,ли ви се струва?
7
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Този плсзмодий и от футбол ли разбира???! Потвърждение на правилото: българинът разбира от футбол, политика и икономика! Ех, драги ми смехурко! Тошко! Като то гледам фигурата и кг, не ставаш от дивана и компютъра! Ама много си смешен! Толкова смешен, че даже не си сериозен!
6
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Тошко е популист. Опитва се да яхне вълната при всеки повод.
5
6
 
7
 
! Отговори
?!? преди 5 месеца
То 10 години ГЕРБ били позволили! А вие сте на власт последните три даже и днес гласувахте това положение да продължи??? Нещо ми се губи логиката гн. Йорданов! Къде сте леко у лево?
4
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен 11 преди 5 месеца
Тошко,много бързо,се префасонира,от "политик"на разбирач,от футбол,и не футболния съюз е на терена,а 11 татуирани манекена,са на терена.
3
3
 
18
 
! Отговори
Ами преди 5 месеца
...Тоше, щом като и ти си депутат,а СлаФчо ни ръси мозък през фейса, то у ясно ,че държавата е съвсем забатачена!
2
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Щo тpиeтe бe, npegcтoи им тeжko нanивaнe... 3a koй e изнeнaga?
1
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
И Перуката е забатачил яко нещата и е за яко разриване тоя БФС, ама и в НС каквито ги вършите......не ми се пише какво трябва, че ще ме изтрият.