Борисов за думите на Радев: Злобно! Ей затова се търпим в некоалицията!

България има сериозен напредък за влизането й в Шенген, заяви той
Обновена: 22 дек 2023 13:08 | 22 дек 2023 13:08, Нели Христова
268
Борисов за думите на Радев: Злобно! Ей затова се търпим в некоалицията!
Снимка: БГНЕС

"По пътя към Пловдив говорих с Кирил Петков и Христо Иванов. Ей затова се търпим в некоалицията и президентът Радев толкова злобно говори сутринта. България има сериозен напредък за влизането й в Шенген. Орбан също ще преосмисли. И вървим много напред по Шенген и Еврозоната. Променихме конституцията и съдебната система. Ако бъдем по-стриктни и работим, за да повишим събираемостта, бюджетът ще бъде изпълнен."

Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в Пловдив, който изтъкна, че с новия бюджет вторият град получава 146 милиона лева. Той изброи подробно всички обекти, които ще бъдат финансирани. Сред тях са двата стадиона - на "Ботев" и "Локомотив", кино "Космос", Околовръстното.

Още по темата
Първата спирка на Борисов е стадион "Христо Ботев". Посрещнаха го кметът Костадин Димитров, шефът на общинските съветници Атанас Узунов и куп фенове. Легендата Петър Зехтински разцелува лидерът на ГЕРБ.

"Не се разбираме в тази сглобка, но променихме Конституцията, Радев го нарече изнасилване, но без тези промени нямаше да ни пуснат в Шенген", добави Борисов. Според него Австрия имала само едно изискване за Шенген - да пазим границите си, затова лидерът на ГЕРБ бил спокоен, защото знаел, че можем да го изпълним. Борисов нарече изказването на президента от сутринта "злобно". "Ако президентът Радев за 2 години беше направил една хилядна от това, което ние правим днес, много друга щеше да бъде държавата", каза още Борисов.

Борисов дойде, за да се запознае на място с ремонта на стадионите на отборите "Ботев" и "Локомотив", за които третото му правителство отпусна пари. След това ще посети и район "Тракия", където ще се изгражда нова църква. На последното си заседание кабинетът "Денков" отпусна 2 млн. лв. за строителството на бъдещия храм, който ще носи името „Св. цар Борис Покръстител".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


268
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
200
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Резидента сигурно харесва законите на Думата?
199
8
 
19
 
! Отговори
обективен преди 4 месеца
Търпите се за да,напълните по едно чехмедже.Поздрави от Мата Хари.
198
17
 
11
 
! Отговори
Българин преди 4 месеца
Днес Нидерландия е взела решение да ни допусне в Шенген! Защо всеки път ,когато се случи някаква добра новина за България, и Радев избълва поредната порция злоба! Влязохме в Чакалнята на Еврозоната, и Радев размаха юмрук и тръгна да прави преврат? Младите се върнаха в Ковид- кризата, и Радев излезе и ги поведе към ...Азия ?Днес Холандия ни махна ветото,и Радев отново изригна? Този изобщо наред ли е?
197
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Шенген друг път, тамън да влезем и нещо ще хлопне вратата. Но пък това което са искали от Брюксел ще си остане, няма да се върне. А и какво всъщност предлага шенген
196
13
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Прав е президентът Радев. Не само гнусно, но и недопустимо е всякакви чужденци,придобили българско гражданство, да стават министри. Това е пълно предателство, но сглобката начело с Борисов, Пеевски, петков и сие не могат да го проумеят. Дано КС трезво, по съвест, да прецени и отхвърли това позорно, неразумно хрумване на управляващите.
195
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Пак излъга др.борисов,по време на шофиране жипката,телефонните разговори,са забранени,нека Кат се самосезира.
194
9
 
8
 
! Отговори
Радко е преди 4 месеца
Злобарче, правещо лицеви опори !
193
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Щом се крепите благодарение на престъпници като пеевски значи нещо им давате в замяна президента не е виновен за нищо
192
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Вие сте една организирана престъпна група нищо друго
191
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Ех.. камък ми падна от сърцето, като прочетох изказването на СИК-аджията! Аз съм се заблудил, че са направили сглобката по нареждане от едно посолство и с няколко главни цели - да "изперат" шефа на ОПГ ГРОБ, шпорачето, Киртака и Кокорчо? А то било, защото тези "светли елфи" се опитвали да докарат благоденствие на българите с максимално много заеми и гадни данъци, обаче Президента им пречил. Е как да не им е гадно - пречи им на гепенето, както са го планирали
190
14
 
19
 
! Отговори
Факт преди 4 месеца
Президента казва истината.
189
5
 
11
 
! Отговори
М. Ракуновски преди 4 месеца
Бойко се завърна препран и чист кат бебешко дупе, затова ръси акъл. И все пак като погледнем към клана на копейковците, разбираме че бочко не е най-лошото което може да ни се случи.
188
5
 
17
 
! Отговори
Монк преди 4 месеца
Борисов, Борисов, търпите се не за друго а защото сте омазани в корупция, измами и кражби.
187
12
 
10
 
! Отговори
Ралица преди 4 месеца
Не мога да споря с хора които пишат за Борисов ,тиквата ' ТОЗИ Борисов е в политикаката от 2009 год Управлява държавата няколко пъти 600000 българи гласуват за него България 3 год беше срутена и защо Кой политик подаде ръка на промените в името на България Кой излезе с юмрук и заедно с божковистите отровите създадоха хаос и разруха България беше заедно с Хърватия за влизане в Еврозоната Кой стопира това
186
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Относно възраженията и Радев към Конституционните промени ! Какво ни гарантира, че български граждани без второ гражданство не може да бъдат потенциални шпиони на друга държава ?
185
3
 
12
 
! Отговори
Така преди 4 месеца
Докога ще ни тормозите и по празниците бе?
184
11
 
9
 
! Отговори
Така преди 4 месеца
Колко падна, Борисов. Колко падна...
183
4
 
7
 
! Отговори
Така преди 4 месеца
Е, ако вземам 100 000 на ден, и аз ще ги търпя.
182
14
 
10
 
! Отговори
Патриот преди 4 месеца
Буци,знаеш че президент Радев казва истината. Колкото и да те пере Киро,ти си престъпник и ти го знаеш това Буци! Няма отърсване,рано или късно ще си го получиш барабар със свинеподобния джентълмен в твоята схлобка
181
11
 
11
 
! Отговори
Така преди 4 месеца
Ходи си бе, бандит.