Борисов за думите на Радев: Злобно! Ей затова се търпим в некоалицията!

България има сериозен напредък за влизането й в Шенген, заяви той
Обновена: 22 дек 2023 13:08 | 22 дек 2023 13:08, Нели Христова
268
Борисов за думите на Радев: Злобно! Ей затова се търпим в некоалицията!
Снимка: БГНЕС

"По пътя към Пловдив говорих с Кирил Петков и Христо Иванов. Ей затова се търпим в некоалицията и президентът Радев толкова злобно говори сутринта. България има сериозен напредък за влизането й в Шенген. Орбан също ще преосмисли. И вървим много напред по Шенген и Еврозоната. Променихме конституцията и съдебната система. Ако бъдем по-стриктни и работим, за да повишим събираемостта, бюджетът ще бъде изпълнен."

Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в Пловдив, който изтъкна, че с новия бюджет вторият град получава 146 милиона лева. Той изброи подробно всички обекти, които ще бъдат финансирани. Сред тях са двата стадиона - на "Ботев" и "Локомотив", кино "Космос", Околовръстното.

Още по темата
Първата спирка на Борисов е стадион "Христо Ботев". Посрещнаха го кметът Костадин Димитров, шефът на общинските съветници Атанас Узунов и куп фенове. Легендата Петър Зехтински разцелува лидерът на ГЕРБ.

"Не се разбираме в тази сглобка, но променихме Конституцията, Радев го нарече изнасилване, но без тези промени нямаше да ни пуснат в Шенген", добави Борисов. Според него Австрия имала само едно изискване за Шенген - да пазим границите си, затова лидерът на ГЕРБ бил спокоен, защото знаел, че можем да го изпълним. Борисов нарече изказването на президента от сутринта "злобно". "Ако президентът Радев за 2 години беше направил една хилядна от това, което ние правим днес, много друга щеше да бъде държавата", каза още Борисов.

Борисов дойде, за да се запознае на място с ремонта на стадионите на отборите "Ботев" и "Локомотив", за които третото му правителство отпусна пари. След това ще посети и район "Тракия", където ще се изгражда нова църква. На последното си заседание кабинетът "Денков" отпусна 2 млн. лв. за строителството на бъдещия храм, който ще носи името „Св. цар Борис Покръстител".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


268
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
180
8
 
7
 
! Отговори
Боби преди 4 месеца
Какво краткосрочно мислене. На Радев му е последен мандат, защото един президент има право на не повече от 2 мандата. Ами после следващите президети ще бъдат ощетени от ужким връждемната Конституция против Радев, измислена от Бойко, Киро и Пеевски. Сега са връждемно настроени, ама като имат техен президент, няма да им е приятно друг да управлява. Жалко за избирателите им.
179
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Борисов е пътник.Набрали са му и от едната и от другата страна.Който и да излезе победител Бойко ветропоказателя ще си го отнесе зле.
178
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До РЕВЛЬОРАДЕВ... Баце : ''А къде са ми , милиард и половина " ... Нещо да ревнеш ?Радев спазва КОНСТИТУЦИЯТА , до като всички други политици , до сега не я спазваха .
177
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До до ралица..... Най-важното явно беше , че вече в Бг , имаме БАНАНИ . Това беше голямата болка на Петър Стоянович , бананите , по времето на СОЦА не е иМАло банани ...,а сега нямаме нищо , освен банани . Голям зор беше да станем БАНАНОВА РЕПУБЛИКА/ КОЛОНИЯ/ !
176
1
 
3
 
! Отговори
Сийка преди 4 месеца
Лошо предчувствие имам...Някак си #КОЙ ли ще бъде изненадан от Дядо Коледа, # ДРУГ ли от Дядо Мраз...ПП и ДБ постигнаха оптимален резултат от НЕкоалицията, сега ще чакаме подаръците.
175
12
 
11
 
! Отговори
РЕВЛЬОРАДЕВ преди 4 месеца
НАЙ - ПОСЛЕ ГО СЛОЖИХА КЪДЕТО МУ Е МЯСТОТО... КАТО ИМА ПРЕТЕНЦИИ - ДА НАПУСКА ПРЕЗИДЕНТСТВОТО И ДА ПРАВИ ПАРТИЯ И ДА ИЗПЪЛНЯВА КОНСТИТУЦИЯТА....... НАПУСНИ ПРЕЗИДЕНТСТВОТО СЕГА - А НЕ ДА ЧАКАШ ОЩЕ ТРИ ГОДИНИ НА ДЪРЖАВНАТА СЛУЖБА И ОХРАНА.....
174
4
 
13
 
! Отговори
до ралица преди 4 месеца
Или памета ви е "къса", или живеете в илюзии и сляпо преклонение пред "Идола"! И в двата случая дискусията е безсмислена! Посочете, моля, кои са основните фактори за развита Икономика и висок жизнен социален стандарт в едно общество??? Аз ще посоча своето виждане: Промишленост, Производство, Сел. Стопанство, Енергетика и Инфраструктура, а те от своя страна зависят от Професионалното Образование и Наука! Та, в кои от горепосочените сфери и области инвестира Тиквата за 12 години във Власта?
173
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
А пералнята къде забрави а, сладур дебел?
172
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Да. Ей за това, ( заради или против Радев) създадоха коалицията. Тези, които направиха така, че " сглобката" да съществува, браво на тях. Да си пожелаем следващата година пълен Шенген и все по-близо до Еврозоната!
171
3
 
14
 
! Отговори
Деди преди 4 месеца
Ало, Бойче, не говори пред зомбираните си избиратели врели-некипели кажи им голата истина за тази измислена (не)коалиция/сглобка - а тя е една и всички добре го разбират - да отървете ТИ и твоят ДПС-"двойник" затвора за всички далавери от последните 10 г. Само, че има една хубава поговорка за вас дваминцата, а тя е "може да се забави, но не може да се забрави" голата истина да делата.
170
17
 
9
 
! Отговори
Ралица преди 4 месеца
Това което пишете за Борисов са само лъжи голи лъжи 3 год разруха на държавата невиждана Обикновените българи плащаме цената А Радев вече си е осигурил луксозен живот до безкрай България е на всички българи Успех на Борисов Успех на България НЕКА работят за развитието на държавата ни
169
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До Анонимен, к.170 Имаше такива отмъстителни екземпляри. Напр. Цв.Цветанов - и той ,доколкото си спомням, курсист на ВМШ.Той създаде структурите на ГЕРБ, защото ББ по това време беше кмет на столицата и нямаше право, може би и ищах да се занимава с организационна дейност. Сетне ЦвЦв надигна глава и банкянският Милиционер го изгони. Доскоро гл.прокурор на РБ, когото ББ и Цацаров го чучнаха на този важен пост, беше верен на премиера.Но ББ го разлюби и Гешев го подгони.Верните хора на ББ го свалиха
168
6
 
20
 
! Отговори
до ралица преди 4 месеца
За пореден път президента Радев се оказа прав!!! Мутра от "Прехода", ДПС Мафията и Меринджеи от Канада и САЩ внасят "изменения и поправки в Закона и Конституцията" на Бг!!!! По-голяма подигравка и изнасилване над законодателството на държавата - Няма!!! ПС. Кой назначи Гешев и чии интереси защитаваше и прикриваше той????
167
5
 
9
 
! Отговори
мутрето от банкя преди 4 месеца
Тиква , я кажи бе , с къф препарат те праха , жената пита , много чистичък си бил , иска от него да и купя .
166
2
 
13
 
! Отговори
до анон келеш преди 4 месеца
""""""Борисов изброи обектите, които ще бъдат финансирани двата стадиона на "Ботев" и "Локомотив", кино "Космос" """" ------- Икономиката се крепи на: Промишлиност, Производство, Сел. Стопанство, Пътна и Железопътна Инфраструктура, на Енергетика и инвестициите в така наречените Нови Технологии, а не на "стадиони и кина"!!!!! За 12 години във Власта, Тиквата не направи нищо от горепосоченото, но построи няколко "с////елски стадиони, детски площадки и положи много некачествен Асфалт!
165
14
 
5
 
! Отговори
Ралица преди 4 месеца
Поздравления Борисов България най сетне има правителство има бюджет Успех на правителството Борисов Държавник
164
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Просташко изказване на *** човек. Милиционер, какво да го правиш! В ръководството на тази пария има и учили, умни хора. Защо го търпят този бивш курсист на Висшата магнаурска милиционерска школа - Симеоново един Господ знае.
163
0
 
7
 
! Отговори
Токмаков преди 4 месеца
Колко милиона раздадоха за коледа на частните радия - и чалгарски такива. Това не е демокрация а най мръсно коменистическоробство. Честито. А за пенсионерите милион и половина да ***. Боеко четеш ли .Или си броиш дните до пенсиониране. Няма да го направиш. Устава ви задължава да крепите системата до гроб.
162
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До си 163,случайно собственика на мерцедеса ,да е кафе "Джордън".
161
13
 
5
 
! Отговори
анонимен келеш преди 4 месеца
Аз като ви разправях тука,че Бойко ше се върне от Банкя на бял кон вие ми се смеехте:):):)Съвсем скоро отново той ще управлява България,което е добре за самата държава!