Борисов: Опонентите ни се показват като слаби управленци

Създадох партията, за да бъдем гласа на хората, заяви той
9 яну 2024 11:15, Нели Христова
109
Борисов: Опонентите ни се показват като слаби управленци
Снимка: БГНЕС

"Опонентите ни се показват като слаби управленци, бъдете гласът на хората", заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на първата работна среща за 2024 година с народните представители, общинските съветници и районните ръководители на партията в София.

Специален гост на събранието беше вицепремиерът на Република България и министър на външните работи Мария Габриел, информираха от партийната централа.

По време на заседанието дългогодишният кмет на София Йорданка Фандъкова и областният координатор на ГЕРБ Даниела Райчева разясниха какви са краткосрочните и дългосрочните цели на партията в столицата през следващите няколко месеца. Основните задачи бяха поставени на районните координатори, които ще бъдат постоянно на терен, за да следят отблизо проблемите на кварталите и да сигнализират за нередности.

Беше обявено, че народните представители и общинските съветници ще провеждат редовни приемни за граждани в 24-те района на София, които ще бъдат публикувани предварително в публичното пространство. На тези открити приемни ще бъдат поканени всички желаещи, които искат да подадат сигнал срещу местното управление и/или имат препоръки към представителите на партията.

"Създадох партията, за да бъдем гласа на хората – незабавно трябва да възстановим постоянната комуникация с жителите на София на ниво райони", подчерта Бойко Борисов.

По време на срещата лидерът на ГЕРБ обяви какви са основните приоритети за партията в София с оглед предстоящите избори за Европейски парламент, които ще се проведат през юни тази година. Той обясни и какви са особеностите на предстоящата през месец март ротация в кабинета "Денков-Габриел".

Борисов беше категоричен, че кадрите на ГЕРБ, които участват в управлението на страната, трябва да са изключително образовани и добре подготвени, за да не правят същите грешки като опонентите им в столицата.

“Всички виждаме, че най-гръмогласните ни критици в София са изключително слаби управленци“, заяви още Бойко Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


109
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
94
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Слаби, слаби, но пак са по-малко слаби от Борисов.
93
0
 
0
 
! Отговори
хммм преди 3 месеца
Не.ли Ристова космясалата лелка която си е цензурирала собственото име в сайта заради народната любов отново се е развихрила в триенето на коментари, внимавайте с послушното куче на властта, заради такива *** сме на това положение!
92
1
 
0
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 3 месеца
ДО АНГЕЛИНА 3 ГОД КОЙ ПРАВЕШЕ САБОТАЖИТЕ АНГЕЛИНА КОЙ УПРАВЛЯВАШЕ
91
1
 
2
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 3 месеца
ГОЛЕМ ГОЛЕМ Е БОРИСОВ
90
2
 
4
 
! Отговори
Българин преди 3 месеца
От март Борисов отново се връща в управлението! И всички чакаме държавата най- сетне да потръгне! Всички останали ги видяхме , даже Копейките се взеха насериозно!
89
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Доживяхме времето, когато пpocTuTyTku ни учат на морал, бандити управляват държава, крадци ни учат на честност и почтеност, убийци коват закони и правила за висша справедливост и просперитет. На това рано или късно му се слага краят по един или друг начин!
88
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Държат се до евро изборите. НАРОДЕ!!!! Евро парламента им е като печалба от държавната лотария .Вдигат шум , викат , крещят , правят театър ,протести .Излъгват народа да влязат в НС да изкарат малко ТАМ ДОКАТО НЕ ИМ ХАРЕСА И ДА ПОСКАТ още и то дори им осигурява до живот пари - евро депутатска пенсия! За какво Ники Бареков и Слави Бинев се натискаха за ЕП?
87
6
 
1
 
! Отговори
Алекс преди 3 месеца
Както винаги Баце ехти на кухо.Какви опоненти? Нали същите те изпраха и сега дружно управлявате.Порциите се разпределят,Чекмеджето пращи.
86
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Всички виждаме, че най-гръмогласните ни критици в София са изключително слаби управленци, заяви още Бойко Борисов.-----Всички виждат, че Бойко Борисов е тлъст управленец!
85
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Боко управлявай, управлявай! Поддържай Комуната да върви напред! Крачка напред, крачка назад отговаря прашкаджийката чаровница. Къде ти е Зумът на фотоапарата, тоест Умът, Интерфейса за връзка с ДупДупДупарата ти мадам, я пита Боко? Връзката е солидна Боко, солидна.... вече се е задръстила между краката ми от комунисти с чаршафи на главата!
84
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
ЗАБРАВИ БУДА ТЕЗИ МИТОВЕ ЗА ДОБРИТЕ И ЛОШИТЕ УПРАВЛЕНЦИ, АМИ НИ КАЖИ СЕГА КОЙ КРАДЕ ПО-ДОБРЕ ОТ ТЕБ И ХАРВАРДСКИЯ КРАДЕЦ??!...
83
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Тоя политически труп докога ще ни го натрапвате
82
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Хм, че те не са опоненти! "От всичко по много, накуп, наведнъж" през последните вече почти 35 години. Просто "Стани да седна, поне за малко" е техният девиз.
81
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
А кой смени името на върха на планината Рила от ХОРБЕЛ - върхът на ХОРАТА играещи ХОРО и пеещи заедно в ХОР в името на своя Бог - Българите, на името на Мойсей Аллаха - МуссаАллах - Мусала? Кой? Навлеците - Куманите от жълтата река на Китай, подтикнали след себе си Селджуците и покорили БАЛКАНИТЕ под Османската Империя, налагайки на Християните по БАЛКАНИТЕ - ЮдеоМазламска религия!
80
2
 
10
 
! Отговори
Шизофреник преди 3 месеца
Хем били слаби управленци,....хем обаче потупва по рамото Кокорчо и вика-0"добър финансов министър,харесвам го...."!?!?
79
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ний сме РИЦАРИТЕ НА КАТУНА, покорители на РОМА. Рим е наш престолен град. Париж е в наш, превзет. За Средец да не говорим. Името му ний СМЕНИХМЕ и сега СОФИЯ се той зове. Да София става София по външна ЗАПОВЕД, не по наше БЪЛГАРИАНСКО УСМОТРЕНИЕ. Факт! Евреите и Цингурелите тогава като са и сменяли името са биле понад 30% от населението на Сердика - Сърцето на Света, Средец - Центъра на Света, напридошла смраааад по времето на Османлиите!
78
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
С Конна Армия ний дойдохме. Кришна наший Бог ни РЕЧЕ. Де Видиш ЦИВИЛИЗОВАНО ЧОВЕЧЕ. Изцери му се в УСТАТА БЕ ЧОВЕЧЕ. Цери напред, Цери назад, Цери Налево и на Десно. Навсякъде да има СМРАДД. Светът да ПОДИВЕЕ, че сме малко БРАТ. Дивата природа е в кръвта ни. На Кучето хранопровода е ЗОВА НИ. Всички камъни и песъчинки са наши Цингурелски Картинки. Ний крилати сме в душата. Светът ни пее в Мъндурята. Защо светът не иска да ни слуша? Може би ни имат всите РОБИ до ГУША?
77
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ний бивши ПАРТИЗАНИ, превърнали се в колхозни КАЛПАЗАНИ не забравили за наша СЛАВА. Покорявайки един народ, потушихме в него неговата СЛАВА. Носиме ний семето на радостта, който не ни вярва, че революция е тя. Революция в сърцето, само като смигнеме на Айшето. Че тя носи потенциала на РАЗПЛОДА. Айшето наше е в основата на НАРОДА. Деца ний правиме на поразия. В това е нашта СИЛА и СТИХИЯ!
76
2
 
2
 
! Отговори
Трябвало преди 3 месеца
Да се радваш че има кво да окраде
75
6
 
6
 
! Отговори
Ангелина преди 3 месеца
Вие от ГЕРБ/ДПС и компания управлявате. За кои "управленци" говорите ,че са "слаби"?!Тези ,на които не давате да управляват ,за да изглеждат "слаби" ,като всячески саботирате всичко в държавата ,което да води до истинска промяна ,а не до удовлетворяване на вашите интереси!!!Въпреки всичко - НЯМА ДА ПОСТИГНЕТЕ С "ДЪРЖАВНОТО ПРЕДПРИЯТИЕ " ЦЕЛИТЕ СИ...ТОЙ НЯМА ДА СЕ "СПРЕ" ,ЗАЩОТО МУ Е ТОЛКОВА "СИВОТО ВЕЩЕСТВО" ,НО ВИЕ СТЕ ПОНЕ ИНТУИТИВЕН ,ЗА ДА РАЗБИРАТЕ ,ЧЕ НЕЩАТА ВЪРВЯТ КЪМ СВОЯ КРАЙ,ВЪПРЕКИ ВАС