Борисов: Опонентите ни се показват като слаби управленци

Създадох партията, за да бъдем гласа на хората, заяви той
9 яну 2024 11:15, Нели Христова
109
Борисов: Опонентите ни се показват като слаби управленци
Снимка: БГНЕС

"Опонентите ни се показват като слаби управленци, бъдете гласът на хората", заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на първата работна среща за 2024 година с народните представители, общинските съветници и районните ръководители на партията в София.

Специален гост на събранието беше вицепремиерът на Република България и министър на външните работи Мария Габриел, информираха от партийната централа.

По време на заседанието дългогодишният кмет на София Йорданка Фандъкова и областният координатор на ГЕРБ Даниела Райчева разясниха какви са краткосрочните и дългосрочните цели на партията в столицата през следващите няколко месеца. Основните задачи бяха поставени на районните координатори, които ще бъдат постоянно на терен, за да следят отблизо проблемите на кварталите и да сигнализират за нередности.

Беше обявено, че народните представители и общинските съветници ще провеждат редовни приемни за граждани в 24-те района на София, които ще бъдат публикувани предварително в публичното пространство. На тези открити приемни ще бъдат поканени всички желаещи, които искат да подадат сигнал срещу местното управление и/или имат препоръки към представителите на партията.

"Създадох партията, за да бъдем гласа на хората – незабавно трябва да възстановим постоянната комуникация с жителите на София на ниво райони", подчерта Бойко Борисов.

По време на срещата лидерът на ГЕРБ обяви какви са основните приоритети за партията в София с оглед предстоящите избори за Европейски парламент, които ще се проведат през юни тази година. Той обясни и какви са особеностите на предстоящата през месец март ротация в кабинета "Денков-Габриел".

Борисов беше категоричен, че кадрите на ГЕРБ, които участват в управлението на страната, трябва да са изключително образовани и добре подготвени, за да не правят същите грешки като опонентите им в столицата.

“Всички виждаме, че най-гръмогласните ни критици в София са изключително слаби управленци“, заяви още Бойко Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


109
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
14
 
4
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 месеца
Ама бил "мафиот", бил "Боко", "Еднокнижник", "мутра"...? Всички заедно, под вдигнатия юмрук на Радев доказаха че не могат да управляват като него! Само с евтина помия не става товарищи, иска се и малко акъл!
53
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Нашето чудо тепърва предстои.Тоя така се е нахъсал за нови кражби,че вече губи търпоние до ротацията,където не Гаргамел,а пак той ще командва.Дупе да ни е яко.
52
2
 
11
 
! Отговори
иван преди 4 месеца
Сайтовете са пълни с криминални типове.Всеки ден от сутрин до вечер ни заливат със снимките им. Това ли е елита на България. Ето затова не ни искат в Шенген.
51
2
 
13
 
! Отговори
Боко с дупето широко преди 4 месеца
Боко е слаб управленец ,но силен лъжец и крадец. А и Меркел вече я няма Боко да и го тъпче ,че Германия да е по-благосклонна към България.
50
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Изглежда,освен политици,ще трябва да си внесем и народ,щом за 12 години хората не разбраха какъв мафиот ги управлява.
49
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Тежко е наследството Борисово. Ще трябва да минат години.
48
1
 
18
 
! Отговори
Герб са гадове преди 4 месеца
Абе ти беше пълен ама управлението ти ни върна 15 години назад. Преди да поемеш власта Румънците бяха с две обиколки зад нас сега са три напред и се молим да не ни отделят от тях за Шенген. А тези сегашните не са управляващи а изпълнители на посолството.
47
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Да, слабио тъпчат чекмеджето.
46
2
 
9
 
! Отговори
ЛЕЛЯ ПЕНА преди 4 месеца
ТОЗИ ВСЕ ОЩЕ НЕ Е РАЗБРАЛ,ЧЕ Е ПРОКЛЯТИЕТО НА БЪЛГАРИЯ.БАКИИТЕ СЛЕД НЕГОВОТО УПРАВЛЕНИЕ ЩЕ СЕ ПОПРАВЯТ ГОДИНИ НАРЕД,ТОЛКОВА ИДИОТЩИНИ Е НАТВОРИЛ.
45
0
 
10
 
! Отговори
Тангара преди 4 месеца
Опонентите, с които заедно управлявате в Парламата и Изпълнителната власт са слаби управленци? Значи и вие сте слаби управленци;))) Тикво, веке яко та фата старческата деменция, я си въри в Банкя при "Възраждането";))) И стига си са пънал по медиите;))) Не мой хем да управляваш, хем да не управляваш;))) Ясно че, управляваш и слабото управление се дължи на самият теб. Отиде, изпирането, Бойко, ние не сме глупави!;)))
44
6
 
7
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 месеца
София завзеха властта червени, тъмно червени и розови комунисти! Да им е честито на софиянци! Бонка пускаше сигнали до Брюксел за всяка крива плочка! Сега ше им се връща! А пък Терзиев докато стои в сянката на розовите еднорози, никога няма да излезе от своята нилеадекватност!
43
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Няма ли да отскочиш до Истанбул да си видиш отрочето?Мис бикини си купи разкошен апартамент там,след продажбата на къщата в Барселона,но ако не я навестяваш,току виж залюбила някой турчин.
42
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
бая милиарди прибра толупа
41
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Борисов и Пеевски са на кормилото на държавата, а акад. Денков и останалите са само проформа и говорители на двамата. Тези от ПП/ДБ са сложили някой и друг залък в устенцата си и си въртят опашчиците послушно инвеселео, причвайки от време на време до посолството за бонусче. След ротацията Баце ще хване открито юздите и тогава, ех тогава предвиждам такъв живот, че само си викам даноооо!
40
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Много е добре хем да си "първа политическа сила", хем да не правиш правителство, хем да се държиш като опозиция. Ама толкова си може горкичкият.....Да му мислят тези, които са гласували за него....
39
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Къде се изгуби "каскета"? Искам с хладнокръвието с което скъса онзи лист с оставка, да скъса и което е останало от реномето на Баце.
38
1
 
6
 
! Отговори
ПП/ДБ преди 4 месеца
До 37 изборът да не правиш коалиция с престъпници, санкционирани по магнитски, олигарси - винаги е по-добър. Конституционните промени които се приемат в момента са писани от Пеевски. Няма нормален човек, който да е съгласен с това.Да не забравяме и, че ПП трябваше да са в затвора за държавна измяна след записа в който казаха, че подменят службите след синхронизация с посолството на Америка. И ти си за затвор понеже не го вдеваш или най-малкото да те изгонят в Турция.
37
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Некво фалшиво самочувствие напира у Чекмеджан паша. До ротацията има време, не се знае баш пашата от Сарая какво ще реши и дали това самочувствие накрая няма да му излезе през ... .. . :)))))))))))))))))))))))))))))))))))
36
4
 
5
 
! Отговори
До 37 преди 4 месеца
Виновни са всички наивници и продажници,които гласуваха за него.ПП нямаха друг изход.
35
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Каза,най-кадърния крадец,оставил страната на дъното,а той богат като Крез.Затвор,а не управление за теб!