Борисов: Опонентите ни се показват като слаби управленци

Създадох партията, за да бъдем гласа на хората, заяви той
9 яну 2024 11:15, Нели Христова
109
Борисов: Опонентите ни се показват като слаби управленци
Снимка: БГНЕС

"Опонентите ни се показват като слаби управленци, бъдете гласът на хората", заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на първата работна среща за 2024 година с народните представители, общинските съветници и районните ръководители на партията в София.

Специален гост на събранието беше вицепремиерът на Република България и министър на външните работи Мария Габриел, информираха от партийната централа.

По време на заседанието дългогодишният кмет на София Йорданка Фандъкова и областният координатор на ГЕРБ Даниела Райчева разясниха какви са краткосрочните и дългосрочните цели на партията в столицата през следващите няколко месеца. Основните задачи бяха поставени на районните координатори, които ще бъдат постоянно на терен, за да следят отблизо проблемите на кварталите и да сигнализират за нередности.

Беше обявено, че народните представители и общинските съветници ще провеждат редовни приемни за граждани в 24-те района на София, които ще бъдат публикувани предварително в публичното пространство. На тези открити приемни ще бъдат поканени всички желаещи, които искат да подадат сигнал срещу местното управление и/или имат препоръки към представителите на партията.

"Създадох партията, за да бъдем гласа на хората – незабавно трябва да възстановим постоянната комуникация с жителите на София на ниво райони", подчерта Бойко Борисов.

По време на срещата лидерът на ГЕРБ обяви какви са основните приоритети за партията в София с оглед предстоящите избори за Европейски парламент, които ще се проведат през юни тази година. Той обясни и какви са особеностите на предстоящата през месец март ротация в кабинета "Денков-Габриел".

Борисов беше категоричен, че кадрите на ГЕРБ, които участват в управлението на страната, трябва да са изключително образовани и добре подготвени, за да не правят същите грешки като опонентите им в столицата.

“Всички виждаме, че най-гръмогласните ни критици в София са изключително слаби управленци“, заяви още Бойко Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


109
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
3
 
6
 
! Отговори
Е преди 4 месеца
То оставаше крадеца да не се завьрне и понеже си го знаеме извика тия от чужбина да им взимаш на тях парите
73
1
 
5
 
! Отговори
Протест преди 4 месеца
Прах в очите на народа с пясък от Малдивите знаеш кьде ще ти влезе
72
3
 
16
 
! Отговори
Бай Ставри преди 4 месеца
Тебе те чака затвор Биби. Само да свърши проклетата война и ще си ненужник! Разбери,няма отърване от народния гняв! Даже не точно народа,а някой от твоята кохорта,когото си прееб.л! Само се моли и мечката да не ти търси отговорност,че там оя е много дебел
71
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Северният морски път е много по кратък, отколкото прес нос Добра Надежда.
70
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Американският лунен модул Peregrine вече със сигурност няма да може да кацне на Луната, но разработчиците щели да се опитат да "прелетят възможно най-близо край нея"
69
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
A какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим и територите от 1991 година?
68
1
 
7
 
! Отговори
toti преди 4 месеца
Тая ка те гледа,сам разбирай ПРОТИВЕН СИ !!! Колко по далече си и не се бъркаш и вреш нуса навсякаде,толкова тая държава ще върви напред!! Видя се че когато открито пред очите на всички се правят политики,нещата вървят,но ПОД МАСАТА МИЛИЯРДИТЕ СЕ СКРИХА 12 год !!!
67
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Какви опоненти? Заедно си дробите!
66
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Ооооо сетих се: Тоя седнал до Товаришч Боко е мъжка мисирка!
65
0
 
13
 
! Отговори
Красимир преди 4 месеца
Някой знае ли къде е жената снимала шкафчетата с кюлчетата на този. Жива ли е здрава ли е или и затвориха устата.
64
1
 
17
 
! Отговори
Минаващ Случайно преди 4 месеца
Създадох партията, за да бъдем гласа на хората,, Де да беше така ББ. Създаде партия която да обслужва теб и мафията с която имаш тесни връзки. Като си отидеш и ГЕРБ си отива, нема ББ нема ГЕРБ. Но това не е твой проблем, важното е далавера да става.
63
2
 
18
 
! Отговори
taschunka witko преди 4 месеца
Баце Толупа краде 16 години а сега говори така че ни лук ял ни лук мирисъл.*** манекенки в Испания, взима 15 процента корупция по разхвърляни европейски проекти, взима кредити десетки милиарди и сега говори като Херувим.Нали го пандизиха за един два дена Пепейците.Нищо а само си целунаха задниците по директивата на оная дебелата краварка.Забравихте ли златото и еврата в нощното шкафче,навсякъде ГЕРБ колеше и бесеше.
62
2
 
17
 
! Отговори
geri преди 4 месеца
Kога ще го вкарат тоя "УМНИК"където му е мястото??????
61
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Кои са тия двамата мъже горе на снимката?
60
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Гнусар малко ще му е доживотна присъда.
59
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Абе, софиянци ви теглиха такъв здрав шут, че още не знаете на кой свят сте.- Аре чиба!
58
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
То като голям "управленец" се скри зад полата на една жена..иначе го раздава мутра..
57
2
 
10
 
! Отговори
ГЕРЕН преди 4 месеца
ИМАШ ОЩЕ ОЧИ И ДУМИ ДА ЗАЛЪГВАШ ТУПИ, НО НЕМАШ УШИ ДА ЧУЕШ ЩО ГОВОРЯТ ПИШАТ 80% ОТ БЪЛГАРИТЕ. ТИ БЕШЕ НАЙ ЛОШИЯТ УПРАВНИК И НАЙ КРАДЛИВ ЗАЩОТО СИ НЕ КОМПЕТЕН И ПОЖАРНИКАР СЛАБ И СТРАХЛИВЕЦ. ТУПИ ОТ ВСЯКО ДЪРВО *** НЕ СТАВА. А ЗА *** КИРЕ И ТЪЛПАТА МУ С НЕНАВИСТ. ЗАЩОТО ЩЕШЕ ДА ВИ РАЗСЛЕДВАТ А СЕГА ВИ ПЕРАТ.
56
3
 
14
 
! Отговори
Толокова си може преди 4 месеца
Всички знаем, че Баце толкова си може, но аз се чудя на избирателите на партията, чието име няма да напиша....за толкова години така ли не ги осъмниха в качеството на строителството, схемите в здравеопазването, единствената рафинерия в света, която не плащаше данък печалба, рушветите в хазарта за Владко и тиквун, така нареченият Балкански поток.....то корупция винаги е имало и ще има, но по времето на банкенският Тигър това се превърна в чудесно разработен модел за отклоняване на нашите пари!!!
55
3
 
18
 
! Отговори
Неграмотната мутра преди 4 месеца
Този политически труп пак ли изскочи от нафталина? Умственоизостанал шебек.