Гешев представи "Справедливост за България": Ще изметем партиите

Това е напълно нова организация, каза бившият главен прокурор
Обновена: 27 яну 2024 16:42 | 27 яну 2024 15:42, Елка Василева
112
Гешев представи "Справедливост за България": Ще изметем партиите

Бившият главен прокурор Иван Гешев представи партията си "Справедливост за България". В навечерието на изборите за Европарламент в битката вероятно ще се включи и новата формация. Гешев обяви плана си за политически проект в края на миналата година. Тогава заяви, че като главен прокурор знае всичко за всеки в държавата, но това не означава, че може да го докаже.

А с проекта си искал да върне властта на българските граждани, заграбена от политическите партии, превърнали се в корпорации.

"Това е напълно нова организация, нов вид - гражданска, хоризонтално формирана формация, не лидерска. Нашата цел е да изметем партиите. Най-сериозен икономически подем България има, когато са забранени партии, за съжаление не можем да го направим по същия начин, защото живеем в демократични времена. Трябва да го направим по друг начин и да върнем властта на гражданите", каза Гешев, цитиран от Bulgaria ON AIR.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


112
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
91
0
 
1
 
! Отговори
АТЕНЦИРК-ДИКИШ преди 2 месеца
ГЕШО МЕШО МИЛИЦИНЕРИЯТА, ПАЗАРДЖИШКОТО БАРБЕКЮ ИМА ЧЕСТТА ДА ВИ ПОКАНИ БУУДААЛИИИ *** НА РАНДЕВУТО НА СПРАВЕДЛИВИТЕ МЕТАЧИ!!! ЩЕ ОСЕРЕЕЕМ БЪЛГАРИЯТА ЗНАЧИ ПОВЕЧЕ ОТ ШООПАААРСКИТЕ ЛААЙНААА ЗА ДА СЕ ДОТЪТРИМ ДО БРЮКСЕЛСКИЯ ШОКОЛАД С ГЕНИАЛНИЯТ МИ АТЕНТАТ...
90
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Не става, г-н Гешев: от Козяк 16 са хванали здраво за топките Пеевски и Б.Борисов и няма да ги пуснат. Пеевски е намагнитен, ББ е пред дилемата или заедно с Пеевски, или и той ще бъде член на списъка Магнитски. Двамата трябва да свалят президента и да прекъснат всякакви контакти на БГ с Русия. Тримата канадци са изпратени с мисия да направят БГ тотална въздушна и военноморска база на САЩ. Т.е., заповедта е 'или полковници, или покойници.' Срок на действие - 1 година. Петимата вече бележат успехи
89
2
 
6
 
! Отговори
Соня преди 2 месеца
Още един-ниво Сидеров ,Копейкин.И този беше Главен прокурор.Трагедия ,жестоко за България.До кога ,за Бога,до кога?
88
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Гешеф ако знаеше какъв не*ща*ст*Ник е , щеше да се обеси моментално .Или да избяга при Путин , като издаде и предаде на Путин онова което той не знае , но подозира
87
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Гешеф ако знаеше какъв *** е , щеше да се обеси моментално .Или да избяга при Путин , като издаде и предаде на Путин онова което той не знае , но подозира.
86
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
А Гешеф знае ли какво е ,,политическа ***"...И каква бела може да свърши.Защото мафията не може да съществува като тия като него.Мафията ги използва и изхвърля.Ако Гешеф на това не е научен ....показва кой и какви са ни управлявали.Смехотворни , нарцистични самохвалци.
85
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
ДЕМОС КРАТОС, НАРОД УПРАВЛЯВА ! АКО НЕ УПРАВЛЯВАШ СРЕДСТВА ЗА ПРОИЗВОДСТВО И БАНДИТИТЕ СВОБОДНО КРАДАТ И РУШАТ , НИЩО НЕ УПРАВЛЯВАШ И НЯКОЙ ДРУГ РЕШАВА КОЛКО ХЛЯБ, ВОДА И ВЪЗДУХ ТИ ТРЯБВАТ, ЗА ДА ЖИВЕЕШ ! ЗАТОВА 3 МИЛИОНА БЪЛГАРИ ЗАМИНАХА НА ЗАПАД ! ТАМ НЯМА ЛЕСНО, НО УСЛОВИЯТА И ВЪЗМОЖНОСТИТЕ СА ПО ДОБРИ !
84
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Заради простотиите на Гешеф сега България е заплашена да плати на ,,Нексо" ...3 милиарда долара!!!.Този тЪn и без отговорен човек , ни приканва да гласуваме за него.
83
1
 
2
 
! Отговори
Мария преди 2 месеца
Значи ще изметете партиите?! А твоята Справедливост за България какво е ? Не е ли партия? А стига вече,има достатъчно такива като тебе в Парламента които трябва да бъдат изхвърлени.
82
2
 
3
 
! Отговори
Сата НАТО преди 2 месеца
Гешев един път бил на гости у Боко и му рекъл: "Шефе, и аз обичам да се праим на луд, ама ти си шампион!"
81
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Гешеф беше слуга на тия политически формации цели 15 години.Като започна от делото и разследващ прокурор аферата КТБ.Където едни политически корпорации си я разпределиха по между си.И повикаха Гешеф да им бъде прикриващ и законно подчинен тях.И сега ,как така се сети ...За българските граждани.В които схеми за ограбване беше също и той.Какво?...Ще ни върне парите ли?..Вярата ли?...Загубения и лъжлив живот?А единственото нещо което може да направи за нас е да проговори...Ама на дали...
80
1
 
1
 
! Отговори
върнете сиСобсвеност преди 2 месеца
ДЕМОС КРАТОС, НАРОД УПРАВЛЯВА ! АКО НЕ УПРАВЛЯВАШ СРЕДСТВА ЗА ПРОИЗВОДСТВО И БАНДИТИТЕ НЕ СА В ЗАТВОРА, А КРАДАТ И РУШАТ , НИЩО НЕ УПРАВЛЯВАШ И НЯКОЙ ДРУГ РЕШАВА КОЛКО ХЛЯБ, ВОДА И ВЪЗДУХ ТИ ТРЯБВАТ, ЗА ДА ЖИВЕЕШ ! ЗАТОВА 3 МИЛИОНА БЪЛГАРИ ЗАМИНАХА НА ЗАПАД ! ТАМ НЯМА ЛЕСНО, НО ОСВЕН БАНДИТИЗЪМ ИМА И ДРУГО !
79
1
 
2
 
! Отговори
Теди преди 2 месеца
ДЕ ТОЗ КЪСМЕТ ДА СЕ ПЕНСИОНИРАШ С ПО- ДОБРА ПЕНСИЯ НЯМА ЛОШО
78
1
 
1
 
! Отговори
Теди преди 2 месеца
НАПОСЛЕДЪК ЧЕСТИЧКО ПИША ДО ПРОКУРАТУРАТА И АЗ
77
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Хахаха, той като гр. Прокурор нищо не направи за народа, а сега щял да направи, ***.
76
2
 
13
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 2 месеца
Гешев никой няма да гласува за теб.
75
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
ще почва работа в чистотата.
74
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Бешеф..и Ко стана сега - гроздето киселоооо...АПускай танцьорката на пилона - че одъртяМултитемперетаруния охладител да не се развали...Ей тоя *** можеше който иска да го оправи - и ква я свърши бре кра тунчоОт слуга - господар не се става ..
73
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Метач щял да става, след като не го щат нито в прокуратурата, нито в адвокатурата. Този е един смехотворец и е най-добре Слафчу да го прибере в кабеларката си за да прави смешки на малкото останали зрители.
72
1
 
13
 
! Отговори
Шпек Салам Народен преди 2 месеца
Ей!Каскет! Успя да ме разсмееш...метачо! Грабвай метлата,свърши някоя нормална работа!***.