Гешев представи "Справедливост за България": Ще изметем партиите

Това е напълно нова организация, каза бившият главен прокурор
Обновена: 27 яну 2024 16:42 | 27 яну 2024 15:42, Елка Василева
112
Гешев представи "Справедливост за България": Ще изметем партиите

Бившият главен прокурор Иван Гешев представи партията си "Справедливост за България". В навечерието на изборите за Европарламент в битката вероятно ще се включи и новата формация. Гешев обяви плана си за политически проект в края на миналата година. Тогава заяви, че като главен прокурор знае всичко за всеки в държавата, но това не означава, че може да го докаже.

А с проекта си искал да върне властта на българските граждани, заграбена от политическите партии, превърнали се в корпорации.

"Това е напълно нова организация, нов вид - гражданска, хоризонтално формирана формация, не лидерска. Нашата цел е да изметем партиите. Най-сериозен икономически подем България има, когато са забранени партии, за съжаление не можем да го направим по същия начин, защото живеем в демократични времена. Трябва да го направим по друг начин и да върнем властта на гражданите", каза Гешев, цитиран от Bulgaria ON AIR.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


112
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
1
 
5
 
! Отговори
Независим фонд преди 3 месеца
Независимата фондация за политически платформи от граждански тип със седалище Мичиган, регистрирана във Вашингтон, спонсорирана от независимата платформа на НСА чрез задължителни независими дарения от Уолстрит поддържа лицето Гешефт със скромна месечна парична сума в рамките на следващите 5 години за целта да се бори "независимо" за гражданите. Напомняме, че истински независим е само човек свързан с Американски независими фондации приемащ независими дарения от тях напълно независимо !
50
1
 
8
 
! Отговори
Майко мила преди 3 месеца
Глей кво става в последните 2 години. Куцо и сакато се изпра и изкъпа. Сега чакам и Божков да обяви политическия си проект. Трактора и той много се беше разприказвал, вече се виждаше в креслото я на министър, я на мин.председател, а в най-лошия случай шефче на някоя силова службичка. Очаквам, че и Мустака да се домъкне от Сърбия и той ще тръгне партии да прави. Кой по-престъпник от престъпника и всички за парламента се бутат. Па сменете я тая сграда на парламента с централния софийски зандан бе.
49
1
 
18
 
! Отговори
бг смешки 3 преди 3 месеца
Гешев кой ти плаща някой олигарх или НПО-тата на Сорос и Америка ?!?!?! ?ясно е че не го правиш самостоятелно защото искаш да окошариш хората които разграбиха България ! имаше предостатъчно време но не го направи !
48
1
 
14
 
! Отговори
уточнение преди 3 месеца
До Чичо Манчо-Прекалил си с пърцуцата Манчо!Гешефтаря си е обикновен крадлив милиционер ,каквито са всички гербаджии.Тиквата го създаде и после го навря обратно в дупката.Както и драмата с умствено изостаналия Цвъко Апартаментаджията.Каква партия ,каква справедливост ,какви 5 лв, ,какъв антикомунист е милиционера Гешефтаро?
47
0
 
6
 
! Отговори
България нюз преди 3 месеца
Ще измете париите ли ? А да това да ? Е суверена има нужда от такива служлета да прокарват "идеи" с парички от някоя "независима" фондация. И хоп независим платформец-тотално доларо-ориентиран ! Ах ние трябва да повярваме ! Ах ах ах мой мили августин....
46
1
 
12
 
! Отговори
бг смешки 2 преди 3 месеца
видехме го и него -нищо не направи докатоо беше прокурор !
45
1
 
8
 
! Отговори
Бг преди 3 месеца
Ако купи от Мъже в черно изтривателя на съзнание и го включи пред всички българи - има шанс !
44
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Нещо се случи с тоя човек- та с думи прости като не може да забрани партиите, какво ще ги прави и неговоте какво ще бъде?
43
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ако Гешев беше от БСП , щеше да е най добрия главен прокурор на всички времена.Ама кво да праиш ? Съдба !
42
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Айде няма нужда. Тоя да забрави за партия.
41
10
 
3
 
! Отговори
Чичо Манчо преди 3 месеца
Гешев има голям недостатък. Демократ е и мрази комунистите. Затова скачат така срещу него.
40
1
 
14
 
! Отговори
Приказка преди 3 месеца
"Новите дрехи на прокурора" - приказка от Ханс Кристиян Андерсоноф-младши. Издателство "Народна тъмнета", 2024. Тираж неизвестен.
39
3
 
7
 
! Отговори
О преди 3 месеца
Пак ши тъ целят с базуката.
38
3
 
7
 
! Отговори
Наблюдател преди 3 месеца
Сега разбрахте ли какво може да се промени с протести в България? Нищо!!! Имаше три лица, за които протестите искаха съд и затвор: Пеевски, Борисов и Гешев. Да ви е честит новият демократичен режим! При комунистическия режим се мъчеха да приобщят по-голяма част от населението, сега не им пука който се продал за "някой лев" продал, който вярва в Дядо коледа -вярва, останалите - " да го ***.т.!
37
2
 
5
 
! Отговори
много я играхте тая преди 3 месеца
Гешев в опровергаване на поговорката " вълкът козината си мени , но нрава ни " , но народните мъдрости са неопровержими .
36
1
 
15
 
! Отговори
Бг преди 3 месеца
Лицето Гешефт кого се каниш да излъжеш ?!?! Доказа се като вярно куче на мафията, и като луд тръгна да арестуваш хора от Президенството ?!? Кой би си позволил такова нещо?!? Шефе, шефе после лицето Чекмеджанов !!?! Някой психично болен само или тотално неграмотен би те поддържал !!! Прегърни Шефа Шишо Наско Ицо Киро Асен и ги отведи при бай Ставри за 50тина години !
35
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Много станахте политиците . Как ще ви изхранваме .
34
1
 
8
 
! Отговори
Хахахаха! преди 3 месеца
"Санитарен кордон", "изчегъртване", "изпиране", "Интимна сглобка", "НЕ-коалиция", "одобрено и съгласувано с посолството", "маркетингов враг", "правосъдна реформа", "евроатлантически ценности", "инструмента на Господ", "чекмеджета", "офшорки", "чували с бюлетини "," обръчи от фирми "," раздаване на порции "," разделяне на баницата"," мутри вън"," ние идваме",системата,Бабикяни, Хаджигейяни, Пасита, Лорери,Костовци, Гербиджи,царски юпита,етническо ДПС,шарлатани,ДС, олигарси...Демокрация,сър!
33
2
 
13
 
! Отговори
Реджо преди 3 месеца
Същият плюскаджия,като Буда,Шиши, Амеда,Парапета,Кокорчо,Горанката, Пицата,Милен юпито,Мургина,Спецата, Царчето,Стоян секирата,малката, голямата брадва и куп народни крадци!!!
32
2
 
15
 
! Отговори
гешев преди 3 месеца
Шефе , абе и аз се правя на луд , ама ти си върхът .