Гешев представи "Справедливост за България": Ще изметем партиите

Това е напълно нова организация, каза бившият главен прокурор
Обновена: 27 яну 2024 16:42 | 27 яну 2024 15:42, Елка Василева
112
Гешев представи "Справедливост за България": Ще изметем партиите

Бившият главен прокурор Иван Гешев представи партията си "Справедливост за България". В навечерието на изборите за Европарламент в битката вероятно ще се включи и новата формация. Гешев обяви плана си за политически проект в края на миналата година. Тогава заяви, че като главен прокурор знае всичко за всеки в държавата, но това не означава, че може да го докаже.

А с проекта си искал да върне властта на българските граждани, заграбена от политическите партии, превърнали се в корпорации.

"Това е напълно нова организация, нов вид - гражданска, хоризонтално формирана формация, не лидерска. Нашата цел е да изметем партиите. Най-сериозен икономически подем България има, когато са забранени партии, за съжаление не можем да го направим по същия начин, защото живеем в демократични времена. Трябва да го направим по друг начин и да върнем властта на гражданите", каза Гешев, цитиран от Bulgaria ON AIR.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


112
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
3
 
20
 
! Отговори
г-н никой преди 3 месеца
Това некакъф фестивал на лъжците ли е ? Гешев страдал от меракът да върне България на гражданите . Абе *** , те га беше главен прокурор що не пазеше интересите на държавата от престъпните ръчички , а се беше съешил с тях , а сега щял си да им я вземаш обратно и да я връщаш на хората ?
10
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Те тия щяха да се метат пък се сношихавсглобки
9
4
 
11
 
! Отговори
БГ преди 3 месеца
Каскет с Фон.чо завлякохте България с поредните 3 милиарда за неуспешен рекет над нексо.
8
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Тцъ тцъ тцъ ... появи се некой нечуван и невиждан и веднага започва да измита...Кво стана с терористичният акт бе вече не щат ли да та взривяват ? Как така им мина мерака ?
7
1
 
10
 
! Отговори
абе преди 3 месеца
и как ще я върнеш тая власт на хората без партии в парламента? без парламент няма държава, а без партии няма парламент!...орязване правомощията на партиите става с президентска република, и мислиш ли че тия вълци горе ще искат такава форма? да отрежат клона на който седят? трябва да са откачили!
6
1
 
18
 
! Отговори
ХИЧО преди 3 месеца
Кой би се съгласил ченге да го управлява?Нали ни управлява пожарникар и два милиона избягаха в чужбина?
5
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Гешев да плати трите милиарда на нексо, после да прави обречен на забвение политически проект. Имаме 300 псевдонационалистически партии вече.
4
1
 
17
 
! Отговори
смешник преди 3 месеца
видяхме те и тебе, употребиха те и си избърсаха дирниците с тебе, сега се дуеш, за нищо не ставаш, айде скътай се някъде, че дразниш.
3
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Времето му изтече - имаше достатъчно да помага на гражданите, но не си мръдна малкия пръст. Обречена кауза е тая партия.
2
1
 
13
 
! Отговори
нема кой да те подкр преди 3 месеца
И тоя го е ритал кон по главата . Част от мафията било нещо различно и ново начало , Гешев ти вицове ли приказваш ?
1
2
 
12
 
! Отговори
Човек преди 3 месеца
Вместо в затвора,по добре в парламента. Дано поне тази гротеска да не виждаме....