Пеевски: Парламентарна комисия за дейността на групата около Мартин Божанов – Нотариуса

Недопустимо е правосъдието да се случва по клубове и на тъмно, посочва председателят на ПГ на ДПС
Обновена: 6 фев 2024 09:04 | 6 фев 2024 08:13, Елка Василева
190
Пеевски: Парламентарна комисия за дейността на групата около Мартин Божанов – Нотариуса
Снимка: архив, БГНЕС

Незабавното създаване на временна парламентарна комисия, която да провери фактите и обстоятелствата, свързани с дейността на групата около Мартин Божанов – Нотариуса, ще предложи на партньорите от евроатлантическото мнозинство в Народното събрание председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски. Предложението идва в отговор на призива на гражданската организация „Антикорупционен фонд“, съобщиха от пресцентъра на ДПС.

Още по темата
Правовата държава означава държава с обективна и независима съдебна система. Недопустимо е правосъдието да се случва по клубове и на тъмно. Това не е първият случай, в който се разкрива нерегламентирано влияние в правосъдната система, но трябва да бъде последният. Обществото трябва да знае какво се е случвало и нашата отговорност като народни представители е да осветим лошите практики и да направим така, че да бъдат невъзможни занапред.

Парламентът, който е натоварен от Конституцията и хората с най-голяма отговорност за укрепването на правовата демократична държава, и ние като народни представители им го дължим.

Със съгласието за промени в Конституцията и сформирането на евроатлантическото конституционно мнозинство, ние започнахме реформирането на правосъдната система, което трябва да довършим, за да възстановим държавността и справедливостта в името на хората“, се казва в позицията на лидера на ПГ на ДПС.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


190
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
101
0
 
16
 
! Отговори
Олимпий Панов преди 3 месеца
Как не създадоха нищо в държавата,все затварят, рушат-болници,училища.Само комисии им са в главата и разбира се комисиони!
100
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Пеевски е аут след този месец. На Доган му свърши търпението.
99
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ще създадат комисия за заличаване следите на Нотариуса и прикриване на властимащите лица, ползвали услугите му. Как ще посочат името на магистрат, придобил имот или кола чрез измама, извършена от Нотариуса, а същият магистрат издава присъди на ко ко шкари за 50-60 лв.?! Това няма как да стане.
98
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Те тия какво правят днес в парламента бе? Да трошат народни пари ли? Едни вече отлетяха на задокеанска ексурзия.
97
0
 
27
 
! Отговори
правило преди 3 месеца
Ако искате нещо да не се свърши, създавате комисия.
96
2
 
29
 
! Отговори
Сълза и смях преди 3 месеца
Блъфира прасундера!Пеевски...Доган+Борисов..това е схемата
95
0
 
28
 
! Отговори
ПРАВИЛО N1 преди 3 месеца
Коги искаш да не се свърши работа- правиш комисия!!!!!!!!!!!!!!Основно правило!!Тия са се ояли и държавата е тяхна- даже купиха Киро и Кокоро и не беше трудно
94
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Радев ще разглоби сглобената с толкова труд и усилия некоалиция от петата колона на Русия и Митрофанова в България и нашият многострадален народ ще се качи на бързият евроатлантически влак за Брюксел и ще успее да вземе последният полет за Вашингтон. Радев ще бъде единственият президент в историята ни с трети мандат, който по ирония на съдбата ще му бъде осигурен от мнимите(лъжливи) русофоби-краваророби-българофили! РАДЕВ Е НАТОВСКИ ГЕНЕРАЛ!
93
0
 
18
 
! Отговори
хотел Берлин преди 3 месеца
Замириса на пръжки и нер.езът атакува.
92
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Доживяхме времето, когато пpocTuTyTku u gжeHgepu ни учат на морал, бандити управляват държава, крадци ни учат на честност и почтеност, убийци коват закони и правила за висша справедливост и просперитет. На това рано или късно му се слага краят по един или друг начин!
91
0
 
24
 
! Отговори
Коментар преди 3 месеца
Колко "хитро" да се направиш на света вода ненапита, като искаш комисия да разследва, но всъщност ти пратиш хората които да разледват и им одобряваш доклада преди финалния принт.
90
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Май някой го е страх и иска да замаже нещата с някоя парламентарна група.
89
0
 
15
 
! Отговори
Песен за Буда преди 3 месеца
Веднъж в бостана влезе Шиши, дебела угоена cвuня.(2) Ооо Буда, ооо Буда и Буда с него се сдуши.(2) Догана беше злобно старче, със сабята насече Буда.(2) Ооо Буда, ооо Буда, със сабята насече Буда.(2) Ядоса се дебелото Шиши, със сабята Догана уби.(2) Ооо Буда, ооо Буда, със сабята Догана уби.(2) Така завърши историята тази и нека поуката е за нази.(2) Ооо Буда, ооо Буда от съдбата никой не е избегал.(2)
88
0
 
15
 
! Отговори
Песен за Буда преди 3 месеца
Роди го майка му в бостана, сред група крякащи ***(2). Ооо Буда, ооо Буда и Буда нарече го тя.(2) Баща му беше черна тиква, а майка му бяла кратуна.(2) Ооо Буда, ооо Буда, майка му бяла кратуна.(2) Изядоха майка му в бостана, баща му накълцаха със сабя.(2) Ооо Бада, ооо Буда и Буда остана сирак.(2) И стана Буда цар на бостана, пипалата навред простря си той.(2) Ооо Буда, ооо Буда пипалата навред простря си той.(2)
87
0
 
13
 
! Отговори
:) преди 3 месеца
И за КТБ и турския доклад също :) Само, дето тези комисии ще са съставени от престъпници и нищичко няма да свършат.
86
0
 
17
 
! Отговори
Шпек Салам Народен преди 3 месеца
Хиперактивен Шиши.Рекламиращ законност от всяка медия.Облъчва ни с невиждан патос и правдини.Няма бягане от него,като Ицо Стоичков е-навсякъде.
85
1
 
12
 
! Отговори
Хари преди 3 месеца
"Край Босфора шум се вдига,лъскат...." В държавата на мафията,само това спасението,ще проспим още 35 години!
84
1
 
19
 
! Отговори
Реджо преди 3 месеца
Само приказки от нашите велики политически големци!Не гледай какво приказвам,а гледай какво върша! Крадливи палячовци!
83
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Дoмyc ara cяkaш cera чak нayчaвa зa мaфиoтckитe cxeми...?
82
0
 
14
 
! Отговори
баба Пена преди 3 месеца
Дружно кажете всички - целата държава е мафия. Мафия у гората, мафия у магазина, мафия у общината, мафия у парламента, мафия у съда.....ъъъъъ ами то тук мафия, там мафия - целата държава е мафия.