Сътресения в сглобката нямало, но кой да е външен министър може да провали ротацията

Борисов: Поставянето на червени линии не помага за решението
236
Сътресения в сглобката нямало, но кой да е външен министър може да провали ротацията
Снимка: БГНЕС

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обясни, че към момента с ПП-ДБ има спорове само за поста министър на външните работи след ротацията на премиерите.

По-рано днес Кирил Петков каза, че ПП-ДБ са против настоящият външен министър Мария Габриел да запази и този пост, след като смени Николай Денков като премиер.

„Сътресение в сглобката няма, спорове много, но поставянето на червени линии от страна на колегите не помага за взимането на крайно решение“, отбеляза Борисов.

По думите му постът външен министър може да провали ротацията.

Още по темата
„След като те поставят тази червена линия, не виждам как ще се проведе и да стигнем до някакъв консенсус“, призна той.

Борисов каза, че и след ротацията външно министерство ще остане единственото на ГЕРБ, както е и в момента.

Той отбеляза, че в неделя той и Кирил Петков, Асен Василев, Денков, Мария, Христо Иванов, Атанас Атанасов, Делян Пеевски са имали много сериозен разговор.

„Поставянето на червени линии от страна на колегите с нищо не помага за взимането на решение и неслучайно казах, че в края на краищата ротацията не е на всяка цена“, припомни лидерът на ГЕРБ.

„В меморандума ясно е описано, че Денков е безспорен много добър вицепремиер и министър на образованието. Те казват - трябва ни външно министерство, за да имаме излаз към света, сиреч от външната политика. Контрааргументът ни е, че когато Асен Василев предвожда група министри сега само от ПП, това не е ли излаз, в сферата на икономиката, енергетиката, финансите, коментира Борисов. Когото министър Василев участва на ЕКОФИН, един от най-важните съвети, това не е ли излаз“, коментира Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


236
Още по темата: Бойко Борисовротация
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
171
1
 
1
 
! Отговори
НЕ Е ЗЛЕ преди 3 месеца
Министерска заплата + Премиерска заплата, а работата - на половина. НЕ Е ЗЛЕ!
170
2
 
2
 
! Отговори
до 182 преди 3 месеца
"Първата политическа сила имат външен министър и премиер. Точка." - точка ще викаш в централата на ГЕРБ. Държавата не ви е бащиния, гepбан тpoле! Нещо неясно?
169
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Първата политическа сила имат външен министър и премиер. Точка.
168
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
ПП,ДБ още не разбраха че им бе направен огромен омпромис от ГЕРБ. ГЕРБ е първа политическа сила, а статистиката сочи, че към момента им бягат напред с цели 10%. Затова има пълното право, да назначи изцяло свои министри в кабинет, чийто мандат ще носи. ПП,ДБ, да годухат!
167
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Щом Киро просто иска "буквално ротация", моля, да си прибере министрите и зам министрите, за да може ГЕРБ да си назначи свои министри и зам министри, на тяхно място. Денков е абсолютно неподготвен за външен министър апропо по. Пълна скръб е. Той е на принципа, "като меже Борисов, защо да неможе и аз", ха,ха,ха! Така каза, пък се отказа от пътуването в САЩ.
166
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
>>>Дошли на Босфора - обетована земя, защото там парите за евреите са текли като река, само за преминаване на корабите, въпреки че евреите не са правели нищо, така са усъвършенствували законодателството, за да бъдат евреите независими от произвола на съдилищата, защото те досега се ползват с юстицией по името на митическия константинопоски "император" Юстиниан" И от тогва те са нарекли - "гърци"! >>>
165
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
>>Отговр: Защото Мойсей повел част от народа си в обетованата земя от Первозаконния и изобратил Второзаконния, в който дал богумо на Бог, а моралът на Съдииите. И именно Второзаконието, освободено от маралната догматистика, станала циментираща за евреите сила, все едно далеко дин от друг не се намирали техните семейства. Стройният ритуал от литургия Яхве през вековете, позволявал на евреите да се разпознават един друг по кошерното ядене, въпреки, че са в Африка, Австралия, в Гренладия!
164
1
 
3
 
! Отговори
Две заплати преди 3 месеца
Искам и аз да работя на две места и да взимам по две заплати, но да работя само на едното място.
163
0
 
2
 
! Отговори
Рюхо преди 3 месеца
Интересно в този много важен разговор някой дали е говорил за бъдещето на България като цяли или само за това кой къде ще влиза и от къде ще излиза ...
162
3
 
2
 
! Отговори
Карлуково преди 3 месеца
Боко ни сервира поредната си налудничава идея, отново като нещо нормално... как така един човек ще работи на две работи в едно и също време?! Що за безумие. Значи ако я извикат на конференция като външен министър, трябва да дойде заместника и Денков, който да изпълнява длъжността, която тя не може да изпълни. Що за психопатия, този Боко има нужда да го прегледат в Карлуково, най-сериозно ви каам. И как само ни го сервират, като видиш ли, нещо нормално.... УАТ ДА ФАК?!
161
3
 
2
 
! Отговори
Мара Габриел преди 3 месеца
"Няма пък!!! Аз искам пък да взимам две заплати!!!" - "Но госпожо Габриел... как ще съвместявате двете длъжности така, че да сте пълноценна и в двете?!" - "НЯМА ПА!!!! АЗ ИСКАМ И ДВЕТИИИ!!!! ИСКААААМ И ДВВВЕЕЕЕТИИИ.... УАаааа!!! УАААаааААА!!!" *ривe кат разглезено хлапе"
160
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
>>> И затова днес иврит и идиш - са изкуствени езици наподобаващи есперанто и те нямат нищо общо с Мойсей. Именно затова кримските и караимите, не могат да изповядват Петикнижнието на Мойсея. Те се явяват като потомци на хазари и монголо-татари и са длъжни да изповядват Петкнижието на Мойсея. Ако са потомци на хазари и монголо-татари, са длъжни да изповядват равинизъм. Но те изповядват Петокнижието, а на на равинизма се усмихват с все едно ще паднат от смях. Защо? >>>
159
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
>>> Представете си как може да се съхранява и да носите със себе си този *** и единствен по своя род ковчег, когато евреите представяли себе си като главнокомандуващи в Съветската Армия, във всеки полк със свой комисар, а тези комунистически полкове по планетата са разхвърлени навсякъде. >>>>
158
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
>>> Със "устните предания" (Талмуд), които равините са могли да изменят по свое осмотрение всеки ден, за да не знаят за това щироките еврейски маси! Но и това са равините! И затова на определен етап са се изоставили от ковчега на завета, в който се намирали не скрижалите на Второзаветния, както ни предават историците, а - с Първозакония, да подарят всичко това на Исляма. >>>
157
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
>>> Постоянно тръвайки от един народ към друг, търговското племе не е могло да има църкви с традицината им идеология и смисъл, с храмове, със всенародно поддържане и.т. н. Носителите на идеологията, която постоянно се е сменяла, усъвършенствувала, и понякога даже удивителна са биле равините. При това приспособяването на тази религия във зависимост от нуждите на днешния ден, без никакви книги и записи, както говорят не са могли да преразкажат историческата истина. >>>
156
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
От върхушката на хазарите - евреи и именно с техни усилия е била създадена Велика ***, а след това и Московия. И затова хазарите не са изчезнали, но според изториците са безследно изчезнали, така както са изчезнали из народите на Предна и Централна Азия. >>>>
155
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Първородните търговци, не претопили се всред аборигени от силната мездуеврейска конкуренция, продължавали своя път чрез нови народи да държат чистата еврейска Първозаконна и да се занимават с търговия, банките, и да поддържат междусемейните връзки отдалечени един от друг. Те навсякъде са биле желани гости от тяхната феноменална способност за търговия и да управляват, да раждат идеи и да намират изход от всяко неизходно положение - като хитрата Лисица в гората!
154
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Та постепенно, но доста бързо, след пет-шест поколения властващата елита - с прочесана от евреите народи се превърнали в почти еврейски, с никакво образование в управлението. И евреите престанали да бъдат евреи, оседлявайки се до края на живота си в народите в които се преселили преди техните деди! И започнали да почитат не своя Бог Яхве, а някакъв си Будда, Христа или Мохамед. Постепенно те съвсем забравили, че са евреи започнали да се обуждат, както Бен Ладен, ако можем да го наречем евреин!
153
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Преди всичко, в своята многообразна съвокупност на аборигените на всеки народ не са знаели и затова са гледали и на първо време аборигентските елити са гледали към евреите като небожествени. Те просто са се губели при присъствието на евреите, даже самите интелектуалци сред тях, пред обширните знания за лъжи и шмекерджийски умения на евреите. Въ Индия се появили Раджи с шапки на еврейска крава, на Близкия Исток - Шахи и Змиярници, а в Русия - Князове.
152
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
>>> Търговското племе, започнало да губи своите семейства, понеже все повече се асимилирало всред аборигените на основа на Първозаконния. И народите приели тая религия, която евреите пропагандирали като прическа на космите на главата. Тогава евреите влезли във властта на аборигените и се укрепили всред тях материално. С което увеличили мъжката грамотност с "ако не лъжеш - няма да продадеш", развитие, възпитание, науки, изкуства, технологии и опит за социална политика! >>>