Слави Трифонов пита: Къде са милионите на Асен Василев?

Този въпрос си го задавам аз, но не и българските журналисти, пише той
Обновена: 13 фев 2024 16:55 | 13 фев 2024 16:55, Нели Христова
195
Слави Трифонов пита: Къде са милионите на Асен Василев?
Снимка: БГНЕС

Слави Трифонов пита къде са милионите на Асен Василев. В пост във Facebook той коментира изказване на Кирил Петков от преди дни. В интервю лидерът на ПП заяви: "Асен Василев правеше милиони, МИЛИОНИ, преди да влезе в политиката"

Ето какво още написа Трифонов:

Кой ли бе казал:

"Добър вечер, уважаеми зрители.

Спите ли?

Поздравявам майките на нашите ръководители. 

До вчерашни мухльовци, а днеска дупета.“

Сега ще стане въпрос за едни вчерашни и днескашни хора - Кирил Петков и Асен Василев. Миналата седмица Кирил Петков даде последователно две интервюта за телевизия Евроком. Говори пред Люба Кулезич и пред бившия кадър на Държавна сигурност и днешен… да речем журналист – Веселин Дремджиев.

И там, Кирил Петков, понеже е ужасно умен, даде информация за богатството на своя приятел, колега и партньор, Асен Василев. Цитирам: "Асен Василев правеше милиони, МИЛИОНИ, преди да влезе в политиката" – край на цитата.

Прекрасно. Човекът, министърът (още от времената на Марин Райков по времето на ГЕРБ), финансистът, фирмаджията (съден от всичките си партньори и съдружници), Асен Василев, има пари. Милионер. Това е добре. Нека да има. Обаче, според декларацията пред КПКОНПИ, подадена от самия Асен Василев… пари няма. Има само 74 хиляди и 32 лева.

И тук, извън шегата и иронията идва въпросът: "Къде са милионите направени от Асен Василев?"

Този въпрос си го задавам аз, но не и българските журналисти. И по-конкретно, тези от големите медии – БТВ, НОВА ТВ, БНТ, както и онези от шумните, умнокрасиви сайтове - Капитали, Медиапули, КлубЗетове и техните Дневници…
И така, въпросът е - къде са милионите на Василев?

Отговор А:
- В ония две офшорки, които твърди, че ги няма, пък търговския регистър твърди, че ги има (твърде тъпо, но е много вероятно).
Отговор Б:
- Изиграл ги е на ротативки (затова промениха закона за хазарта).
Отговор В:
- Похарчил ги е по Наско (бившият министър на културата) за пуловер на СПА в Хисаря.
Отговор Г:

- Милионите са си при него, в дюшека, вместо мемори пяна (КПКОНПИ и НАП знаят, но се правят, че не знаят).

Ако тези въпроси ви звучат като в играта „Стани Богат“, да напомня, че там има жокер - „Обади се на приятел“, но в случая, приятелят се обади без някой да е го питал и… 50 на 50 прецака нещата.
А сега нещо сериозно.

Цялата псевдо-журналистическа гилдия се занимаваше, с огромен интерес и любопитство, с моята декларация.

Искам да попитам: „А тая, на Асен, не ви ли е интересна?“

Е, аз задоволих вашия интерес, сега вие ще задоволите ли обществения интерес за милионите на Асен?

Всъщност, дали си играем на въпроси и отговори, дали ще казваме истини или лъжи, истината е една единствена – колко още доказателства трябва да има за това, че тези хора са лъжци, некадърници и трябва да се махат от управлението на държавата?

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


195
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
4
 
17
 
! Отговори
Хах преди 2 месеца
Един култов мафиот навремето переше пари и спонсорираше предаванито "Хъшове" на Чалгаря.
72
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Българите не сте народ, не сте нация, дори не сте племе!!БЪЛГАРИТЕ СТЕ УМСТВЕНО, МОРАЛНО И ГЕНЕТИЧНО ПОВРЕДЕНА С-Г-А-Н И ЗАСЛУЖАВАТЕ ДА ГНИЕТЕ В ТАЗИ МУТРЕНСКА К-О-Ч-И-Н-А КОЯТО НАРИЧАТЕ ''ДЪРЖАВА''!!!
71
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
А къде са парите на продавача на мартеници в подлеза на ЦУМ?!На какъв се прави тоя?!Я марш в Учин дол!В чужди паници гледа тоя никаквец!!!!
70
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Въпрос? И ако е бил тогава какво, това прави ли Асен Василев бял и свеж симпатяга, нещо като ангел? Егати примитивното мислене. Ако този е бил на банкет, може би да е свързан с мафията и затова да не му вярваме на истината която свежда, относно някакъв си финансов престъпник? Не е важно дали е бил на банкет с някого си, важно е какво казва сега и дали това е истината или не.
69
4
 
16
 
! Отговори
Алооо преди 2 месеца
Искам да попитам, Мултигруп и Илия Павлов не финансираха ли навремето именно Слави Трифонов и Любен Дилов?
68
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
А къдя са милионите на Славуца :)))
67
0
 
2
 
! Отговори
Валерус ЕООД преди 2 месеца
Валерката е най-добрият БИЗВЕСМЕН НА БЪЛГАРИЯТА НИ. Сексапилните му служителки също са ми приятелки. Ами, той си е г-н РУСИНОВ. Богат българин. Какъвто съм и аз. Но пък, сирената са си с пари. Въпреки приятелствата. ЛУКАНКА АМИ, Валерка.
66
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Реалист Ти не си реалист, ти си ***! Асен Василев бил заплахата за мафията - скъсах се да се смея... Случайно не ти ли идва мисъл в малкото мозъче, че тоя е част от мафията? Ти си едно от заблудените добичета, които ПП и ДБ измамиха, за да ги вкарат във властта, защото не виждат по-далече от носа си.
65
9
 
7
 
! Отговори
Гестапо преди 2 месеца
Нотариуса знае .Това е причината да го гръмнат по поръчка на Кокора.Ес-ес заведението на Нотариуса ми напомня за едни есесовци създадени от Хитлер.
64
3
 
13
 
! Отговори
Въпрос? преди 2 месеца
Аз исщам да попитам Слави Трифонов бил ли е на Банкет на Мултигруп с Илия Павлов, Ахмед Доган, Вежди Рашидов?
63
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Тоя па намерил какво да пита.
62
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Анонимен 52 Абе идииотт, защо ни занимаваш как изглеждал този??? Ти сигурно си като Ален Делон на младини, нали? И от какъв зор разводняваш темата за милионите на Асан като ни занимаваш кой на какво ти прилича? От такива умно-платени като тебе, сме на това дередже в смешната ни държава. Защото се занимавате с всичко друго, само не и с това, което е важно и от което зависи как ще сме утре.
61
6
 
12
 
! Отговори
Реалист преди 2 месеца
Слави изигра мръсната игра на Троянски кон в предишното редовно правителство на ПП! Този приятел на мафията играе подло и вероятно му плащат да пюе по Асен Василев и да го злепоставя, защото Асен Василев е заплаха за мафията, на която парите й секнаха.
60
3
 
12
 
! Отговори
Поли-тик-ток преди 2 месеца
"Добър вечер, уважаеми зрители.Спите ли?Поздравявам майките на нашите ръководители."А бре СлавчУ! Нал' бяхте коалицийка с умнокресливитета доскоро?!? Ам чи що тЪй обърна палачинката? Маке-космонавта стигна ли до Юпитер?!? Ала бала с 9 милиарда за "наваксване" през декември 2021 не ги ли видя?!? Сега с Греб-ДъПъСъ ли ще правиш нова сглобка?!? Нал' беше евроатлантик наужким?!?
59
4
 
18
 
! Отговори
Пффф преди 2 месеца
А на Слави Трифонов в кои офшорки са милионите му?
58
3
 
20
 
! Отговори
Хахаха преди 2 месеца
Перача на мръсните пари на мафиотите седнал да злослови за Асен Василев!
57
3
 
16
 
! Отговори
Алооо преди 2 месеца
А откъде са милионите на Трифонов? Тръгнал Славчо да прави сметка на чуждите! Хахаха лицемер!
56
6
 
19
 
! Отговори
Ахахаха преди 2 месеца
Хайде бе мурджо. А кой ти е казал, че всичките ти пари трябва да са на твое име!?Твоите на твое ли са?Всичките ти имоти на твое ли са? Хеля па като са го съдили, трябва да е най-големия бунак да си държи всичко на негово име! Големи заключения, големи разкрития от певачката на мутрите! Тая година да не пропуснеш цветенца на гробовете на ВИСаджиите и да пророниш някоя сълза. Хубаво ти беше като им пееше на ушенце ... кви времена бяха, нали!
55
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
В АМериканска търговска банка са. Що? Твоите къде са?
54
9
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Слави е фигурата ,която върна на власт Бойко Борисов. За това беше нает и за това все още работи. А именно да злепостави ПП-ДБ. Нищо друго не прави и не правеше. За това се отказа и от власт.Защото не беше нает за това. За същото са наети и всики "патриоти" досега. Да управлява Бойко и Доган. Целта е мафията да си игре играта. Та кой създае Слави? Истината е една, мафията се пребори с големите протести преди години о сега си прави каквото си иска. Единствено ПП- ДБ се борят за хората.