Делян Добрев: ПП платиха милиарди на Путин

Само за петрол са платени над 10 милиарда на Русия, заяви той
19 фев 2024 17:30, Нели Христова
67
Делян Добрев: ПП платиха милиарди на Путин
Снимка: БГНЕС

"В последните няколко дни се нагледах на многострадални постове от ПП за смъртта на Навални. Затова реших, че е време да покажа истината - за кого работят те". Това заяви Делян Добрев от ГЕРБ на извънредна трибуна в НС, предаде БГНЕС.

"Намерих данни затова колко руски петрол е купувала България, на колко пари го е плащала и каква сума е платила страната ни на Путин от февруари 2022г. до декември 2023г.

Има и периоди, в които действат служебни кабинети, но забелязваме, че четирите най-големи месечни суми са на първия и втория кабинет на промяната.

Само за месец ПП са платили на Путин 426 168 818 долара и 18 цента за петрол. От май 2022 - 385 млн. са платени на Путин и третата сума е 384 млн. долара отново от Промяната. От 23 февруари до 31 декември 2023 г. над 5 млрд. лева. само за 2 г. Само за петрол са платени над 10 милиарда на Путин от Промяната, уточни Добрев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
1
 
12
 
! Отговори
Деляне, преди 2 месеца
А твойта кола с вода ли върви?Ако не ,значи и ти си платил бая пари на Путин
38
4
 
9
 
! Отговори
До38 преди 2 месеца
Зеля е доста по нисък, той на кво джудже прилича, на татарско, египедско или някво друго.
37
4
 
19
 
! Отговори
Дж преди 2 месеца
Този господин май е хвърлил око на Лукойл. Щом толкова зяе
36
17
 
5
 
! Отговори
200 Г ПОД ТАТАРСКО преди 2 месеца
10 МИЛИАРДА ЗА ПУТИН ОТ ПРИЗНАТЕЛНИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД, ДА МУ ПОМОГНЕМ ВЪВ ВОЙНАТА НА НЕГОВИТЕ ТАТАРИ С БРАТСКА УКРАЙНА. ЗАЩО ПУТИН ПРИЛИЧА НА ТАТАРСКО ЖУЖЕ ИЗТЪРСАК? НИСКИЯ МОНГОЛ ПУТИН УБИВА ВИСОКИ МЪЖЕ СЪС СЛАВЯНСКИ ЧЕРТИ? ТАТАРСКА КРЪВОЖАДНОСТ.
35
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
А ти подари един реактор на Зеленски.Няма момчето гледа тъжно и гладно.Дай му един реактор за обещания за некви пари после и купете един американски на картинка за 100 млрд.Тях ги платете като дръпнете бърз кредит. Изглеждате като нечистоплътни клошари с тия бради.
34
0
 
1
 
! Отговори
Мда преди 2 месеца
Помня как ги кьлнеше баба ми - осакатяват с бомба сестра иВпоследствие се разболява от туберколоза и умира мьчително
33
5
 
11
 
! Отговори
Мда преди 2 месеца
Герб ще набере точки пред пп , ако предложи на мястото на паметника на сьветската армия да се издигне монумент на - летците убивали с бомби играчки деца в софия и другите градове през - всв
32
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Kиpo и Kokopьo влaчaт koмиcиoнни oт Лykoйлa, npoвepeтe им oфшopkитe.
31
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Toj oste li discha vkaraite go v Karlukovo toj pomiar gnusen
30
4
 
12
 
! Отговори
Мда преди 2 месеца
Трудно е да се определи отсега победитев в - подмазването пред сащ
29
3
 
11
 
! Отговори
маалатъ преди 2 месеца
"""ПП платиха милиарди на Путин""" ------- Е, па с кво да върви туй транспортата, бе, бате, то с вода не ставъ, саму с нафтъ, бенинатъ и с газ, Русията има всичку!!!
28
8
 
8
 
! Отговори
НЕ ВИ ЛИ Е ЯСНО? преди 2 месеца
ЛЕВЧЕТО СИ ГО РАЗДЕЛИХА ПУТИН ОТ ЕДНА СТРАНА И ДЕНКОВ И АСЕН ОТ ДРУГА - ПО ПЕТ МИЛИАРДА. ТАКА СЕ ГЕПИ, НЕ С НЯКАКВО СИ ПРАЗНО ЧЕКМЕДЖЕ.
27
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
А потока, кой построи? И такси не взимате!
26
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
тази латерна пак почна ... първо да каже къде ми е левчето, след това да отваря нова тема.
25
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Деляне, стига правихте сеири с пепейците. Току-що Сабрутев теб изкара плащащ на Лукойл, ти тях изкарваш, аман вече. Нали сте в сглобка, съберете се и се разберете, от медийните ви циркове файда няма. Освен човек да заключи, че сте един дол дренки. И файда от вас една и съща - нЕма!
24
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Деляне, искаме си Левчето. Къде ни е обещаното Левче, или Фифтисентчето? Давай Фифтисентчето, изммамнико! Фифтисентчето не отива при Путин. Кой го краде сега?
23
8
 
18
 
! Отговори
Алекс преди 2 месеца
Нито съм фен на ПП,нито на Путин.Географските реалности изискват да признем,че рафинерията в Бургас може да работи ефективно само с руски петрол.През Босфора може да се прекарват известни количества за разнообразяване на доставките,но основните количества трябва да идват от Русия.
22
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ми платили, кат не го дават без пари, сега да не е безплатен, сега напиши Германия, Франция и САЩ колко са платили за тези 2 години и ще разбереш с кви мижави цифри ни занимаваш.
21
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Лукойл си вкарва от нейните находища които са взети за 45 години става въпрос за иракския тежък казакстанския смес пък съдържа три сорта руски петрол процентите на който не са ясни и се товари само от новоросийск така че да не се прави на някакъв повелител
20
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Преди малко Сабрутев се напъваше при Ризова къде му е левчето на Делян Добрев който 2022г обеща че ще смъкне от цената на горивата- сега отворете Fuelo цени горива по години/има ги даже по дни/а сега погледнете цена дизел юни, юли, август 2022г- достигат 3.90лв, сега вижте колко струват днес 2.65лв. има ли разлика от 1лв- има напразно ли се пули Сабрутев- напразно.