Бойко Борисов: В сглобки се научаствах, трябва да въведем ред

Той прати четири дами да преговарят с ПП
Обновена: 5 мар 2024 13:12 | 5 мар 2024 13:12, Нели Христова
156
Бойко Борисов: В сглобки се научаствах, трябва да въведем ред
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

В сглобки се научаствах, но като отговорна партията считам, че е редно да въведем ред, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред актива на партията, където се представя споразуемние за съвместно управление с ПП-ДБ.

Апелирам Христо Иванов и Атанас Атанасов, докато се задоволяват с Министерство на правосъдието, с цялото здравеопазване, с туризма, да видят как ПП узурпират цялата власт. МВнР изобщо не им е важно, това беше кукичката, за която да се хванат, за да остане Асен Василев, заяви Бойко Борисов пред националното съвещание на партията в НДК.

Ако Мария, обърна се Борисов към вицепремиера Габриел, приемеш да си премиер с този финансов министър, за няколко месеца ще те прободат.

С подобен кабинет – Тагарев, Василев, Богданов, спортния, на туризма – ти ще се провалиш. Провалиш ли се ти, ние ще се сгромолясаме. Затова твоят провал дори е прогнозиран от тях, каза още Бойко Борисов.

Лидерът на ГЕРБ излъчи преговорен екип в състав Мария Габриел, Теменужка Петкова, Деница Сачева и Рая Назарян, които да преговорят по предложения документ.

Пролича си разделението. От другата страна на оста останахме ние и ПП-ДБ, и ДПС. Към първоначалното разделение преди 3 г., което беше между нас, разломът с БСП, ИТН, Възраждане, се появи едно много силно разделение в обществото. Отивайки на избори трябва да сме наясно, че това разделение ще се разтрои като разделение, защото вече стана клише евроатлантическа коалиция, ще сме разбити помежду си, каза още Борисов пред членовете на ГЕРБ и добави:

Отделно ще бъдем много по-слаби в битката за геополитическата ориентация на България.

Сега за три години ще платим цената, целият народ ще плати. Поне за Шенген сега ще седим на масата и ако покажем стабилност след евроизборите, може да атакуваме и по суша за Шенген, добави Борисов. Не знам ако отидем на избори как ще водим и предизборната кампания. Не мога да кажа срещу Петков така както преди да се сбия с него в ефир, изкарахме 9 месеца заедно и направихме доста неща заедно, добави Борисов. Когато говорят за ДПС, Петков поне е човек, който си държи на думата, ще каже как се развиха нещата, особено за подкрепата с оръжия за Украйна, особено съдебната система, реофрмите в Конституцията. Утре с Габриел и делегация от ГЕРБ-СДС имаме двустранни срещи, ще излъчим наш кандидат, ще гласуваме в четвъртък и ще обявим.

Подготвихме един проект на споразумение, за да не поставяме колегите от ПП-ДБ в ултимативен или под натиск тон. Поел съм ангажимент днес да им предадем споразумението да го разгледат и ако ме послушате да дадем още един шанс на преговарящия екип, който ще бъде Мария Габриел, Теменужка Петкова и Деница Сачева, както и Рая Назарян, подчерта Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


156
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Всички некадърници и алчни кариеристи ПП,ДБ, вън, от властта! Така се прави ред.
48
6
 
2
 
! Отговори
ПолитическиАктивист преди 2 месеца
Червените душмани неразбраха ли че немогат да не спрът да говоря!Да живее демокрацията!
47
2
 
11
 
! Отговори
Хахаха преди 2 месеца
Не ви ли стига бееее?
46
9
 
5
 
! Отговори
Аз съм от ГЕРБ преди 2 месеца
Айде Бойко покажи на теа хора как се прави!
45
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Кабинетът Денков направиха възможно най-доброто от възможно най-лошото. При това в изключително неприятелска среда на недоброжелатели, включително и от тяхните среди. Явно хората още не владеят елементарната политическа математика и пак ще настъпят мотиката.Прочети още на: https://dnes.bg/politika/2024/03/05/boiko-borisov-v-sglobki-se-nauchastvah-triabva-da-vyvedem-red.600296
44
5
 
16
 
! Отговори
Аха преди 2 месеца
Пак лъжи, но то кой ли ви вярва вече.
43
3
 
16
 
! Отговори
Пляс Пляс ПП преди 2 месеца
Водно Колело!
42
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Народен съд иде за вас , предатели!
41
3
 
20
 
! Отговори
ФАКТ преди 2 месеца
Такъв цирк не е имало от Тошково време.Сериозно ли вярвате на всички тия блещения.....избори няма да има, на никой от горните не им изнася.Такъв цирк наистина не е имало.Споразуманеието е като сегашното само че 15 месеца и чистят името сглобка и некоалиция ина че същото си е по старо му.Блажени са вярващите.
40
2
 
13
 
! Отговори
Нане преди 2 месеца
герверастките кратуни са полегнали на пълният провал... ===)))
39
3
 
5
 
! Отговори
ВЕСЕЛИНЪ 7112136860 преди 2 месеца
До 39 ! Благодаря за коментарът ти,в който казваш истината,че държава ,която ги е създала тия не трябва да съществува. Долу Турция!
38
4
 
18
 
! Отговори
2 преди 2 месеца
Цялата разбойническа банда ГЕП просто плаче за затвора.Празните приказки на глуповатия шофьор на Тато не значат нищо.Както винаги.
37
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Държава, родила такива нагли създания, не заслужава да съществува!
36
7
 
4
 
! Отговори
ВЕСЕЛИНЪ 7112136860 преди 2 месеца
Борисов е титан на литературното слово и подозирам,че му предстои всепризнание за нововъведение в българският език . Звукозглобителен и тоностряскащ подход в моно-ко уникативната експресия. С Петков ги виждам шефове на Съюзът на Османо-иберийските писатели . Действуват и психически . Слушайки ги ми се дояжда ман джа с грозде.
35
6
 
9
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 2 месеца
Аз съм Бойка калдаръм кадъна, за мен няма значение какво и на кого ще доставям плътски удоволствия, важното е да съм във капачката на комисионни. А баламите които уж са гласували за мен, Пеевски го ял, аз съм тук за да крада. Това каза баш баш Бойка калдаръм кадъна на пленума на харем гроб.
34
1
 
16
 
! Отговори
А къде е кметът преди 2 месеца
На Симитли?
33
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Каквото и да казва, без подкрепата на ГЕРБ нямаше да съществува тази безпринципна и зловредна пародия на правителство.
32
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Гнусни противни създания . Долни еничари
31
11
 
19
 
! Отговори
СССР преди 2 месеца
Всичко си е същото. Руски МиГове сваляха американски самолети и унищожаваха американски цели, руски ПВО сваляха американски цели. СССР снабдяваше Виетнам с оръжия, боеприпаси, военни специалисти, продоволствия, обурдване, военна техника и всичко, беше абсолютно същото както сега САЩ и ЕС в Украйна. И Виетнам победи САЩ, САЩ ядоха бой, бяха унизени и се изнесоха позорно. А какво става сега с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?
30
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Жалко , не уцелихме , и на новите Бг-''атлантици'' и русофОБИ !