Борисов отсече: Вместо да се извинят, отиват по-далече

Времето изтича утре, втория мандат няма да го подкрепим, заяви той
Обновена: 21 мар 2024 09:52 | 21 мар 2024 09:49, Камелия Цветанова
403
Борисов отсече: Вместо да се извинят, отиват по-далече
Снимка: БГНЕС

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отсече, че и днес дава време на ПП-ДБ да решат да подкрепят кабинета на Мария Габриел, а утре срокът изтича.

„И днес им даваме време да мислят и не внасяме точката за кабинет за гласуване в пленарна зала. Заявяваме категорично, че няма да подкрепим втория мандат”, заяви той.

По думите му от ПП-ДБ не искат правителство и смятат, че ГЕРБ ще подкрепи кабинет с втория мандат, който ще отиде при тях.

"Партията е категорична, че това няма да се случи", отсече Борисов.

"Защо трябва да се откажем от Мария Габриел, защото един човек я е обидил", отговори той на въпроса дали от ГЕРБ са склонни да предложат друг премиер.

По думите му Асен Василев, който нарече Габриел красивото лице на мафията, благодарение на ГЕРБ е финансов министър.

"Благодарение на нашата подкрепа, ние го защитавахме девет месеца от всички, които го нападаха. Моето обяснение е, че Асен Василев е намерил прекрасното време да дезертира и то по начин, по който да обедини всички, които не ни обичат", коментира Борисов.

"След фокусите, които прави във финансите, ще трябва да връщаме пари от бюджета по плана за възстановяване, смачканият дефицит е на база на много фокуси. Той, ако остане, и това беше най-големият мотив той да остане финансов министър, трябва да си оправи тази каша, защото МВФ в доклада си казва, че трябва да се вдигнат данъците", разкритикува работата на Василев лидерът на ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


403
Още по темата: Бойко Борисов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
361
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
"най-красивото лице" явно няма уши и не е чуло за нивото на правосъдната система, за 8 джиджета, за нотариуса, въобще е глухо и сляпо
360
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Явно е пердашен в децката гадина и това е повлияло на психиката.
359
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Оревахте света за гаранционни фонд за пенсионерите. Сега мълчите за ошушкания енергиен фонд и НЕК. Ревахте за "кюлчетата". Сега мълчите за чувалите.
358
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 352 Кой сте вие? "Целия български народ"? "Демократичните сили"? Защо не оставите страната и да спрете от търкаляйки се по жълтите павета да ни връщате години назад! Борисив не е ангел и дебелащината му не ме кефи! Но вървяхме напред. И Хемус щеше да е завършена. И инфраструктурата щеше да бъде подържана. Къде са 8 милиарда дето ГЕРБ крадели всяка? Продължава ли да се раздават милиони в края на годината? Преди поне бе публично от джипката. Сега доста от тях се"губят".
357
10
 
5
 
! Отговори
Ббб преди 1 месец
Мачкай, Бойко.Изчигъртай ги тия.
356
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Извинения ?? Това е дтска градина и цирк .Това не са политици. П овръща ми се от вас.
355
0
 
7
 
! Отговори
Отвратен преди 1 месец
Ще трябва и ръката да му целуваме на М*********ра***та. Навремето Цв. ЦВ. и други мекотели го правеха. А тези не искат. Защо си затваряте очите? 6 милиона заложника на един пс***и***хично-болен човек.
354
5
 
5
 
! Отговори
Ббб преди 1 месец
Давай Бойче.
353
0
 
4
 
! Отговори
Реджо преди 1 месец
На кого да се извинят тези политици? На ограбеният и оглозган български народ , от кражбите,интересите и циркаджийските им умения! Крадци на животи!
352
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ако некой сака шеферска книжка от Хартварт мога да го уредя. И там има лъжа. Паметника на основателя на Харвард е всъщност паметник на точно три лъжи. Какво се чудите тогава, че някой лъжел постоянно.
351
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Без реформи Боцуане, няма подкрепа!! ПП-ДБ нямат нужда от това да ти бъдат "три синджира роби"!! Избори, за да те отвеем заедно с твоята Мара Шалвара!!
350
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Борисов и д и си и ни остави намира да си подредим държавата
349
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Преди две години бащата на Кирчо нарече целия български народ ЗАДКУЛИСИЕТО.Те тея думички за нищо ги нямат.Не може ей така по медиите да ръсиш глyпоcти само,защото предната вечер си се напил,чупил си шишета и си още в махмурлук.Пияндета,макашита и мигранти,които да ни докарват още мигранти,за да взимат по 20 000 евро и да бягат на остров ЕлБА не ни трябват!
348
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ПП ще си хортуват със Слави. Търгаши.
347
7
 
4
 
! Отговори
Наглите преди 1 месец
Наглите шарлатани, които Радев доведе са най-противите политици на столетието. Но защо сега Радев не вдига юмруче ,за д ги махне? Явно не си е намерил други шарлатани които да командва да създаването на негова партия след края на мандата му.
346
6
 
6
 
! Отговори
Галя от EmbassyTO преди 1 месец
И на децата , чули " оня запис" им е ясно, че цветните шарлатани приключиха. Иска им се още ( както се вижда от омърлушената физиономия на кица) , но няма как. Няма каак ;)
345
1
 
18
 
! Отговори
Реалист преди 1 месец
Ако Алеко Константинов е жив ще се издрайфа от тази мутра.
344
1
 
11
 
! Отговори
Алеко преди 1 месец
Описах точно този персонаж преди повече от 100 години ! Явно вие , братя българи сте мазохисти и страдате по този вид образи. Бойко и бай *** са аналози ,но явно се харесват? Защо ли ? Неразбираемо е
343
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Алеко Константинов те е описал едно към едно преди повече от 130 години!!!
342
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
България не принадлежи на Борисов Реформите са неизбежни