"Възраждане" внесоха законопроект за излизането ни от НАТО

Членството в алианса било вредно и опасно за суверенитета ни
21 мар 2024 18:13, Анисия Иванова
525
"Възраждане" внесоха законопроект за излизането ни от НАТО
Снимка: БГНЕС

"Възраждане" внесе законопроект за прекратяване членството на България в НАТО. Законопроектът е внесен днес на основание чл. 85, ал. I, т. 1,2 от Конституцията на България и е подкрепен от 31 народни представители, начело с лидера на партията Костадин Костадинов.

Според тях продължаването на членството на България в алианса е "не само вредно за отбраната, но и става все по-опасно за суверенитета ни и за националната сигурност на България".

"Действията на НАТО изцяло противоречат на целите, посочени в чл.1 на Договора, където четем: "Страните по Договора се задължават в съответствие с устава на Организацията на обединените нации да уреждат всеки международен спор, в който могат да се окажат въвлечени, с мирни средства и по начин, който да не застрашава международния мир, сигурност и справедливост, и да се въздържат в международните си отношения от заплаха със сила или употреба на сила по какъвто и да е начин, несъвместим с целите на Организацията на обединените нации", заявяват още от "Възраждане". /БГНЕС

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


525
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
453
6
 
23
 
! Отговори
Мисля си, че преди 1 месец
ако изпратим тия смеш-ковци в психиатрията лошо ще стане. Тогава ще останем без психиатри. Тия ще ги побъркат за нула време.
452
7
 
23
 
! Отговори
Черния преди 1 месец
Тия ептен изчаткаха
451
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
В момента нямаме армия която да защити България, ако излезем от НАТО, Турция веднага ще анексира Кърджали. От всички съседи само Македония е с по малка армия от нас
450
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Пяната дето капе тъдява кефи. Само някой да не получи инфаркт от ззлоба.
449
8
 
21
 
! Отговори
Без Референдум преди 1 месец
Ще изгоним Възраждане
448
28
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Евала на този човек!
447
20
 
6
 
! Отговори
Христо Христов преди 1 месец
Браво!
446
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ето това вече е национално предателство! Че ние без НАТО във време, когато Турция прави стелт самолети и милиони дронове на година, сме загубени! Имаме всички най-силни военни страни за съюзници, без Русия и Китай. Имаме черно на бяло задължение на САЩ и още 28 държави да защитават всеки метър територия, по-добра сделка от тази как?
445
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
референдум: Да се прави ли психо оценка на всеки депутат преди влизане в НС? Ама Копейкин няма интерес от това, защото неговите 31 няма да минат
444
3
 
14
 
! Отговори
Тези преди 1 месец
...двамцата на снимката , двойка ли са ? Все вървят глава до глава! Представям си как ще проведат "референдум" по селата и в ромските махали..."искате ли върху главите ви да падат бомби"? Те продават единствената стока на диктаторът Путин в чужбина ...Страхът!
443
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Копейкин явно е изплискал легена тотално. Със всеки ден прилича все повече на Волен, близките му трябва да се съберат и да му направят интервенция и да го вкарат на 4ти км за няколко месеца
442
4
 
15
 
! Отговори
Така става преди 1 месец
Когото изобщо се допуска създаването на такъв тип "партии", явно АНТИ-Български и обслужващи чужди, в случая Руски интереси! България над всичко и всички, които не милеят за нашата Родина - вън от Парламента,а при доказване на зловредно влияние - в затвора!
441
9
 
6
 
! Отговори
Зозо преди 1 месец
Референдум може да има след 10г. като намалеят още дрътите комунисти в БГ.
440
4
 
12
 
! Отговори
Резидент разединител преди 1 месец
Какъв референдум, като 80% наистина са чалга ***, които си сменят мнението в зависимост, с какво ги промиват в социалните мрежи. А и защо всъщност всички противници на НАТО, САЩ използват интернет и фейсбук, като това са неща изобретени в САЩ. Интернет е разработка на американските военни. Още повече референдум от хора, които с първата си субсидия си купиха къща!
439
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Има и такъв вариант . Излизаме от НАТО , Русия влиза в България и става ме нещо като територията на Донецк и Логангс . Руснаците с паспортите претендират за територия . Намесва се Гърция, Румъния , Турция от НАТО. Изравнява се територията България от бомби до Стара загора. Настъпва мир . И живота тръгва от ново . Без партиите от мафията , мутрите, клубове , кубчета , ОПГ.
438
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Чакам да го гласуват. Ще падне смях и въртене на очи. Както и за онова за чуждите агенти. Няма нито капка разум в путинофилската му зелка.
437
2
 
2
 
! Отговори
преди 1 месец
Очевидно си и с Данинг-Крюгер синдром и други в хипоталамуса (доказа го с 2 коментара само), а мечки не се катерят по дървета освен за храна, но и това е рядкост тъй като предпочитат падналата храна.
436
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Възраждане за този законо проект питали руснаците да искат България да е извън НАТО . Излезем ли от НАТО ще влезе Русия във Варна за часове .
435
5
 
3
 
! Отговори
Дядо Стефчо преди 1 месец
Ако се снима Костадинов до мен защото аз до него не бих застанал. Единствено може да прилича на някаква грозничка слаботелесна ромска булка, до левент като мен. Нищо че не съм на млад.
434
7
 
2
 
! Отговори
Дядо Стефчо преди 1 месец
Аз съм българин от старо време. Дори като ходя в гората мечките се качват по дърветата и се правят на синигери. Безпомощен като ти зашия един шамар и ще се изпуснеш. Такива пък меки китки как ме дразните.