"Възраждане" внесоха законопроект за излизането ни от НАТО

Членството в алианса било вредно и опасно за суверенитета ни
21 мар 2024 18:13, Анисия Иванова
525
"Възраждане" внесоха законопроект за излизането ни от НАТО
Снимка: БГНЕС

"Възраждане" внесе законопроект за прекратяване членството на България в НАТО. Законопроектът е внесен днес на основание чл. 85, ал. I, т. 1,2 от Конституцията на България и е подкрепен от 31 народни представители, начело с лидера на партията Костадин Костадинов.

Според тях продължаването на членството на България в алианса е "не само вредно за отбраната, но и става все по-опасно за суверенитета ни и за националната сигурност на България".

"Действията на НАТО изцяло противоречат на целите, посочени в чл.1 на Договора, където четем: "Страните по Договора се задължават в съответствие с устава на Организацията на обединените нации да уреждат всеки международен спор, в който могат да се окажат въвлечени, с мирни средства и по начин, който да не застрашава международния мир, сигурност и справедливост, и да се въздържат в международните си отношения от заплаха със сила или употреба на сила по какъвто и да е начин, несъвместим с целите на Организацията на обединените нации", заявяват още от "Възраждане". /БГНЕС

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


525
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
433
6
 
8
 
! Отговори
долу ес преди 1 месец
да изброя ли колко страни по богати от нас не са в нато или ес? норвегия, швейцария, австрия, англия, лихтенщайн....
432
2
 
2
 
! Отговори
Мано преди 1 месец
Да си го вземат там да си чисти на пилетата фекалиите в някой яйце КООП. Има си визия за тая работа човека. А тук само се излага. От възраждане единствено тази дето се направи на пропаднала жена с най-старата професия от квартала на червените фенери в Холандия. Ми е на сърце.
431
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Русофобе, и със сто ника да пишеш, няма повече да станете, освен в главата ти
430
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Дядо Стефчо - когато пускаш лични обиди, значи ти си много безпомощен и уплашен. А човекът на снимката не е нито безпомощен, нити уплашен.
429
4
 
7
 
! Отговори
Мано преди 1 месец
Изобщо кой го е пуснал тоя крепостен тук да ходи из България?
428
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Виготура - "Реалността" е само една - зелени гущери. От които американците имат доволно, защото смучат от другите държави и изнасят инфлацията си други да им я плащат. Но когато доларът се срине, което време вече не е далеч, "реалността" изведнъж много ще се промени
427
6
 
4
 
! Отговори
Дядо Стефчо преди 1 месец
Те.добре че не искат от слънчевата система да ни извадят. Тоя на ром приличащ защо не се погледне в огледалото да види че не става, само плаши народа.
426
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Много добре се е аргументирал. НАТО е военен, агресивен, нападателен блок, който сее войни, хаос и разрушения. Добре че се намери един честен и смел българин. Самото ни влизане в НАТО е незаконно.
425
3
 
6
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 1 месец
Костакис е пръднята на пуйтийн
424
5
 
10
 
! Отговори
Виготура преди 1 месец
Те и Швеция и Финландия си мислеха че могат без НАТО, ама реалността вече е друга. Путин се помисли за Наполеон. Но всички диктатори рано, или късно си отиват. И Путин няма да живее с орлите, но дори да дойде друг,политиката на Русия няма да се промени.
423
3
 
3
 
! Отговори
Къде са парите? преди 1 месец
А от юли честито . Нови по високи цени на тока безкрай .
422
1
 
2
 
! Отговори
ссс преди 1 месец
И се кандидатира за евроизборите....
421
2
 
6
 
! Отговори
rambaldievskievich преди 1 месец
А, бе, ОТЛИЧНА ИДЕЯ (186)! Чалгари умни има ли, бе?! Путинорусофили умни има ли, бе?! Костякопейкиновци умни има ли, бе?! Плос-ко-зем-ци умни има ли, бе?! И т. н., и т. н. К'ъв референдум тогава, бе?!
420
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тези са внесли заповедите на кремъл. Но това е Български Парламент другаре!!!!!
419
5
 
9
 
! Отговори
rambaldievskievich преди 1 месец
Докато има, 408, у нас зомбирани путинорусофили, костякопейкиновци, чалгари, ***... - нанай референдуми.
418
7
 
9
 
! Отговори
Зозо преди 1 месец
Копейката като не иска в НАТО и ЕС да се взима чантата и през Капъкуле към матушката!!!
417
14
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Този " съюз" е вреден за цялото човечество! Ще е чудесно да не сме част от него! Австрия още не е член там, примерно , а е в ЕС...И може пък и да има повече информация Коста от простолюдието, какво точно ни готвят , и как ще ни вкарат във война тези от Козяк, както стана с укрите! Като Ви се ходи на война , гласувайте за ГЕРБ и ПП, все пак сме демокрация, може да избирате!
416
5
 
16
 
! Отговори
Фют преди 1 месец
До 306. Нато вън от Европа... Альоооо, а спри пиеньето и вземи да прочетеш някоя книга. 90% от европейските държави са в НАТО, включително и Турция. И една К***пейка ще им казва накъде да си наклонят ***. :)))))))
415
17
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Един мъж с топки да представи мнението на българите, а не *** от Козяк.
414
8
 
17
 
! Отговори
Away преди 1 месец
Ами че излизай бе! Взимай си тия 32 мата с теб и бегом да ви няма. Последния, тая нагла май.мун.а да затвори вратата след него и кой откъде е. Популист жал.ък!!!