МВР: Поредни внушения и нападки от страна на Петков и Атанасов

Те не критикували около местните избори през 2023 г.
Обновена: 5 апр 2024 12:45 | 5 апр 2024 12:44, Елка Василева
77
МВР: Поредни внушения и нападки от страна на Петков и Атанасов
Снимка: МВР

МВР разпространи позиция по повод "поредни внушения и нападки от страна на Кирил Петков и Атанас Атанасов". В нея се отбелязва, че преди, по време и след произвеждане на изборите за местна власт през 2023 г. действията на МВР не са били обект на критики от Петков и Атанасов, а тъкмо обратното.

Още по темата
"Активността на гражданите, подаващи сигнали в МВР, показа ръст в доверието към институцията. Говоренето и разпространяването на неистини са опит за омаловажаване на труда на хилядите полицаи, охранявали изборния процес и вложили усилия в противодействието на купуването на гласове. По време на избори Министерството на вътрешните работи осигурява преди всичко обществения ред. Организира, координира и контролира всички охранителни мероприятия, включително оперативното и явно противодействие на престъпленията против политическите права на гражданите", се казва в позицията.

От МВР заявяват още, че резултатите от изборите са следствие от доверието на хората към представителите на политическата ни класа.

По-рано днес Кирил Петков, Атанас Атанасов и Христо Иванов напуснаха консултациите при президента Румен Радев с кандидата за служебен премиер Димитър Главчев и парламентарно представени политически формации, припомня БТА. Те изразиха несъгласие с част от номинациите за служебни министри, включително и на Калин Стоянов за вътрешен министър.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
2
 
7
 
! Отговори
Кольо преди 1 месец
Кое не разбрахте, на местните избори през 2023 година пред читалището на един малък град се раздаваха по 600 лева за глас в изборния ден. на 50 метра имаше патрулка, познайте дали някой от районното си мръдна пръста.
28
9
 
1
 
! Отговори
Вьзмутен преди 1 месец
Гвоздейков министър в транспорта и далекосьобщениятаГоляма грешка ще направи ала бала за пп на изборите
27
4
 
15
 
! Отговори
aha преди 1 месец
Да май стана Ясно защо ГЕРБ и ДПС саботираха правителството. С Калинката за вътрешен министър следващите избори ще идват за Герб-Дпс със силна подкрепа от Ромските махали и хартиени бюлетини. Така, че явно осигурявайки си избори по техен маниер, не им трябва съдебна реформа, където техните лидери ще станат подсъдими.
26
4
 
8
 
! Отговори
Христо Христов преди 1 месец
Трябва стриктно да се следи да няма ПП мошеничества! Дали ще минат тогаз бариерата?
25
1
 
6
 
! Отговори
Сърдете се на Мая Ма преди 1 месец
Сърдете се на Мая Манолова! Тя ги набута тия безумни критерии за невалидни бюлетини!Ако е в правомощията на ЦИК да вземе решение коя бюлетини са невалидни, то за такива би следвало да се приемат само ако има зачертани повече от една партия или коалиция и ако има само преференции!
24
6
 
6
 
! Отговори
Бягайте от МВР преди 1 месец
МВР изповядват Сатанизъм, трепят масово с честоти! Става по зле от Хаити!
23
4
 
10
 
! Отговори
:) преди 1 месец
Какви внушения :) Така и не обяснихте как се намери тук братът галев, че и мъртъв. Никаква полиция не сте. Едно разкрито убийство нямате.
22
4
 
11
 
! Отговори
Хаха ха преди 1 месец
Бай ставро ще ги научи на ред и дисциплина - разбрах кики е кръстенРобинята изаура
21
6
 
7
 
! Отговори
До 18 преди 1 месец
То Вашингтон от Киев се отрече, ти ми говориш, че Посолството се отрекло от ППДБМ! Посолството като е искало да са по ефективни, да бе пратило малко по адекватни агенти тук! Само един Асен Василев не е достатъчен, при тотално безхаберен Петков!
20
1
 
9
 
! Отговори
Мда преди 1 месец
Бате ставро е строг но и търпеливЧака достатъчно момчетата да му паднат в харема
19
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Пред очите на охраняващия свободно се пазарува елкторат, воден като стадо! На препоръките на възмутена гражданка да вземе някакви мерки, да се обажда някъде само мранка - Ами аз кво да напрая...! Изтървана работа! Мафията вилнее в митници и МВР, още преди официално Главчо да е назначен за служебна при мадона! ПП са много виновни с това ,,пране", което обяви Кирил в записа! ИТН и Възраждане са с мафията! Остана само Корнелия, но и тя е пред ликвидация! ТКЗС в ликвидация! По дъртите знаят какво е
18
4
 
12
 
! Отговори
ППДБ преди 1 месец
хем некадърни, хем с големи претенции. Не разбраха ли, че Посолството се отрече от тях?
17
2
 
13
 
! Отговори
Хаха ха преди 1 месец
Пп/дб са от две години - канала е от тогава според това което писаха медиите
16
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
МВР отга са партия :)))
15
6
 
10
 
! Отговори
хахаха преди 1 месец
До Пп дб, Ехааа големи фантазии, значи МИТНИЧАРКА която е там от 1 месец ръководи с години канали за контрабанда ?Това са много смешни приказки за деца и хора с мозъчно увреждане .... смях !
14
12
 
11
 
! Отговори
Хаха ха преди 1 месец
Не може да има вече ала балаПп/дб си отиват на реалният резултат -3,8%
13
10
 
10
 
! Отговори
Мдаа преди 1 месец
МВР започна подготовката за фалшификация на изборите, ЦИКаджиите се разхождат по медиите и казват вече резултатите ......
12
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
При този министър на Пеевски последно имаше 500 000 невалидни бюлетини. Та толкова за неговите качества..
11
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
чакайте да се включи Възраждане и да обвини МВР, че са фалшифицирали резултата на тия избори. На тях все някой друг им е виновен за неуспехите.
10
6
 
12
 
! Отговори
Пп дб преди 1 месец
Сега като се разприказва тяхната митничарка на кой са отчитали парите от контрабанда - ще им стане тясноКики можеше да духне за канада , ама смени гражданството и е в кьрпа вьрзан на нашите власти