МВР: Поредни внушения и нападки от страна на Петков и Атанасов

Те не критикували около местните избори през 2023 г.
Обновена: 5 апр 2024 12:45 | 5 апр 2024 12:44, Елка Василева
77
МВР: Поредни внушения и нападки от страна на Петков и Атанасов
Снимка: МВР

МВР разпространи позиция по повод "поредни внушения и нападки от страна на Кирил Петков и Атанас Атанасов". В нея се отбелязва, че преди, по време и след произвеждане на изборите за местна власт през 2023 г. действията на МВР не са били обект на критики от Петков и Атанасов, а тъкмо обратното.

Още по темата
"Активността на гражданите, подаващи сигнали в МВР, показа ръст в доверието към институцията. Говоренето и разпространяването на неистини са опит за омаловажаване на труда на хилядите полицаи, охранявали изборния процес и вложили усилия в противодействието на купуването на гласове. По време на избори Министерството на вътрешните работи осигурява преди всичко обществения ред. Организира, координира и контролира всички охранителни мероприятия, включително оперативното и явно противодействие на престъпленията против политическите права на гражданите", се казва в позицията.

От МВР заявяват още, че резултатите от изборите са следствие от доверието на хората към представителите на политическата ни класа.

По-рано днес Кирил Петков, Атанас Атанасов и Христо Иванов напуснаха консултациите при президента Румен Радев с кандидата за служебен премиер Димитър Главчев и парламентарно представени политически формации, припомня БТА. Те изразиха несъгласие с част от номинациите за служебни министри, включително и на Калин Стоянов за вътрешен министър.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
10
 
14
 
! Отговори
Факт преди 1 месец
С този министър ни чакат пак купени и менте избори.
8
10
 
19
 
! Отговори
Хаха ха преди 1 месец
Страх ги тресе , че без ала бала отиват право при дедо симеонБез имунитет ще трябва и да отговарят - защо искаха да овладяват службите , за газа прес посредници , за -9 милярда които миствриозно изчезнаха в пьрвият им мандат - гражданството с което петков разписа конституциятаМилярда от енергетиката
7
3
 
17
 
! Отговори
Киро преди 1 месец
Къв съм умен , изпрах Боко и промених конституцията и сега ме наведоха и барат като лена отзад.
6
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Антон Тодоров Значиии, следващият път като се "пипа" конституцията да се запише в чл.1:1. Премиер - само Киро с "Оня прякор";2. Финансов министър - само Кокорчо;3. Председател на НС - Пти женерал Делиормански;4. Главен прокурор може да е само пряк наследник на коминтерновски терористи;А, да не забравя - с конституционна промяна да се намери работа на сем. Лорер.
5
7
 
17
 
! Отговори
Алекс преди 1 месец
Още два месеца ще се наложи да наблюдаваме изцепките на Про100то и Танас.Следва избирателен шут и на политическото сметище да дедо Симо и НДСВ.
4
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тихият преврат върви по ноти! "Лошите" ППДБ ще бъдат иZZчегъртани, а начело ще останат само видните "евроатлантици" Корпулентният и Cucurbitas...Тъй разпореди Пасолят!
3
7
 
11
 
! Отговори
афроамериканец преди 1 месец
Тези лица Петков и Атанасов нищо полезно не могат да свършат, претенциите да управляват се базират на "Ние сме добре поставени в посолството", пък то се видя, че министър Калин Стоянов е добре поставен в това посолство, пък и министър Стоянов се ръководи само от законите на България, и посолствата нямат приоритет, пък и нашите евроатлантически съюзници никога няма да поискат от нас нещо нередно.
2
13
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Служебен кабинет ГЕРБ - ДПС - Радев.В служебния кабинет Главчев - Радев са калинки на ГЕРБ, хора от продънената съдебна система и комсомолци от НРБ.В служебния кабинет на ГЕРБ-ДПС-Радев е отново скандалната фигура на Калин Стоянов за вътрешен министър, който явно е незаменим кадър на ГЕРБ в схемата с осигуряване на изборни гласове. Там е и заместничката на Сарафов, за правосъден министър, от прогнилата съдебна система, контролирана от ДПС-ГЕРБ, срещу която се борят хората. За капак имаме за министър последния първи секретар на Централния комитет на Димитровския комунистически младежки съюз
1
8
 
20
 
! Отговори
Христо лодкаря преди 1 месец
С Кирчо изядохме големия ..р