МВР: Поредни внушения и нападки от страна на Петков и Атанасов

Те не критикували около местните избори през 2023 г.
Обновена: 5 апр 2024 12:45 | 5 апр 2024 12:44, Елка Василева
77
МВР: Поредни внушения и нападки от страна на Петков и Атанасов
Снимка: МВР

МВР разпространи позиция по повод "поредни внушения и нападки от страна на Кирил Петков и Атанас Атанасов". В нея се отбелязва, че преди, по време и след произвеждане на изборите за местна власт през 2023 г. действията на МВР не са били обект на критики от Петков и Атанасов, а тъкмо обратното.

Още по темата
"Активността на гражданите, подаващи сигнали в МВР, показа ръст в доверието към институцията. Говоренето и разпространяването на неистини са опит за омаловажаване на труда на хилядите полицаи, охранявали изборния процес и вложили усилия в противодействието на купуването на гласове. По време на избори Министерството на вътрешните работи осигурява преди всичко обществения ред. Организира, координира и контролира всички охранителни мероприятия, включително оперативното и явно противодействие на престъпленията против политическите права на гражданите", се казва в позицията.

От МВР заявяват още, че резултатите от изборите са следствие от доверието на хората към представителите на политическата ни класа.

По-рано днес Кирил Петков, Атанас Атанасов и Христо Иванов напуснаха консултациите при президента Румен Радев с кандидата за служебен премиер Димитър Главчев и парламентарно представени политически формации, припомня БТА. Те изразиха несъгласие с част от номинациите за служебни министри, включително и на Калин Стоянов за вътрешен министър.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ОТ 30 ГОДИНИ НАРОДНАТА МИЛИЦИЯ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ ОТ ЗАПАДА.
48
1
 
2
 
! Отговори
МВР е ОПГ преди 1 месец
То пази копувачите та гласове и мутрите не народа.
47
3
 
5
 
! Отговори
Тея милите... преди 1 месец
...от ПП-ДБ не разбраха, че цветната им пролет свърши и бяха натирени, щото дори и на елементарни норми в политиката не могат да отговорят... ще е хубаво да се осъзнаят и се разкарат овреме от БГ, за да не ги пратят на преяъзпитание при Бай Ставри.
46
0
 
5
 
! Отговори
Много чИнгета преди 1 месец
Направиха къщи като про гимназии с една заплата която все не им стига.Ба х ти сиромасите.
45
2
 
7
 
! Отговори
Леке преди 1 месец
По-голямо *** в българската политика от Кирил Петков не е имало!
44
2
 
4
 
! Отговори
ПП ДБ преди 1 месец
Караме влака
43
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ПП не разбраха ли, че вече не са във влака.
42
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ПОЛИТИЧЕСКА ПАРТИЯ МВР ПРОТИВ ДЕМОКРАЦИЯТА И ПРОМЯНАТА
41
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
33 Всеки, който напусне ПП, трябва да бъде горд с това. ПП не е партия, а олигархичен проект-***, който открадна платформите на ГЕРБ, ДПС, БСП. ПП не е алтернатива на никого и на нищо.
40
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
39 Да се проследят техни, или на близки до тях /КироАсен прости/лица, трансакциите.
39
4
 
1
 
! Отговори
ВОДЕНИЧАРЯТ преди 1 месец
Г-ЖО НАДЯ БОТЕВА, просто ми гги запей с великолепния си първи глас. сКрахотен дует ще А пък, за парите е повече от ясно. ЩЕ СИ ГИ РАЗДЕЛИМ. ЗАЩОТО ТАКАА СИ ЕСИ ГЛОРИЯ ЩЕ СЕ МЕРИ С ТЕБ. ЩЕ ИМ ГО СМЕЛИМ ЖИТЦЕТО, НАДЬО. ДОРИ И ТЯХ ЩЕ ГИ СМЕЛИМ. ВЪПРЕКИ, че сме си от най-добрите.
38
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Дуото КироАсин прости, съсипа държавата, обърна МС и парламента нагоре с краката. Внесе омраза и нанесе щети на демокрацията. Трябва да се проследят трансакциите им в чужбина. Знаем, че съдят Асен Василев за измама в Лондон и САЩ, където дължи милиони. Споразумял се е със съда да ги върне. Дали пък, не ги е върнал вече, с държавни пари?
37
1
 
6
 
! Отговори
маалатъ преди 1 месец
Държаватъ и всичките й Институции са тотално Осакатени и Скопени вече 34 години! Кво очаквате от политическия ни "елит" (ба си майтапъ) съставен на 99,99% от полуграмотни, корумпирани и готови да прададът и предадът и майка си за "30 сребърникъ" индивиди?!
36
1
 
10
 
! Отговори
Съдете ги преди 1 месец
Много сте толерантни. Нали пазите държавата от Престъпници и Пapaзumu...
35
2
 
13
 
! Отговори
Бате джаго преди 1 месец
Кире ти си ми любимец , чакам те
34
8
 
13
 
! Отговори
митко преди 1 месец
МВР е организирана престъпна група.Това е ясно и на децата.А този Калин е депесарскогербаджийска ***.И това е ясно на децата.
33
2
 
13
 
! Отговори
:) преди 1 месец
Вижте си другата статия. Дето уж търсите т.нар. Паскал. Вижте снимката! 25 г. престъпник, не го знаете. Вчера чухте за него :), но сте го предупредили за арестите и го няма, а Банкова я държите. Всичко е ачик, както казват съседите :) Какви внушения, изобщо не сте полиция.
32
2
 
8
 
! Отговори
До 29 преди 1 месец
Гвоздейков е аут от ПП. Биха му шута
31
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
След като им порнат трътките в хапуза нападките ще сенат безусловно.
30
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
МВР е милиция. 35 г не реформирана система. Работят милиционери там. Полиция - на запад от Виена. Тука на балканите- милиция