Борисов: Ако нещата около скандала с МВР са истина, ще работим без знаковите лица на ПП

В служебния кабинет доминирал съставът на правителството "Денков"
Обновена: 9 апр 2024 09:52 | 9 апр 2024 09:52, Камелия Цветанова
178
Борисов: Ако нещата около скандала с МВР са истина, ще работим без знаковите лица на ПП
Снимка: БГНЕС

Според лидера на ГЕРБ Бойко Борисов в служебното правителство, което днес положи клетва, доминира старият кабинет, особено със знакови министри като Георги Гвоздейков, който остава министър на транспорта и Кирил Вътев, който и в кабинета "Главчев" ще е министър на земеделието.

Освен това имало и заместник-министри, които са назначени от ПП.

Още по темата
"Има три-четири нови имена и се връщам на темата, защото виждам и да се обърна към избирателите на ПП-ДБ, защото виждам как техните лидери се опитват да вменяват вина, че някой друг ни е виновен, искам да каже, че през двете седмици преговори никой от ДПС не се е намесвал освен, в трето римско Кирил Петков и Пеевски за нуждите 160 гласа за регулаторите, които трябва да се сменят. В петък бяхме аз и Асен Василев и можехме да направим съвсем различно нещо, с външен министър Мария Габриел това правителство щеше да изглежда по съвсем различен начин. Ако Асен Василев се беше върнал и казал, че приемат този компромис, нямаше да имаме служебно правителство, но те държаха твърдо за МВР министъра и шефа на ДАНС", каза Борисов.
Още по темата
"От това, което виждам в последните няколко дни, те са имали някакви други мисли и се надявам разследващите да доведат нещата докрай и да знаем истината за контрабандите канали“, коментира той относно скандалите в последните дни.

Борисов каза, че той е назначил настоящия главен секретар на МВР Живко Коцев в полицията във Велико Търново през 2013 г.

"И заради това сме го подкрепяли и съм изненадан от това, което се чува в последните дни и е много важно тези снимки, които излизат, тези хора, които са казвали, че ям хора, които са правили компромати в кабинетите на министрите, аз не мога да си го представя", коментира той снимките, чиято автентичност не е потвърдена, на пачки евро с Коцев и куче, което пък се появява и на други фотоси, за които се твърди, че са от дома на единия от арестуваните заедно с шефката на митниците Петя Банкова – Стефан Димитров.

"Надявам се Главчев да успее да управлява министрите тези два месеца, да се проведат изборите, много важно е хората да знаят, че ако това се окаже истина, бихме работили с ПП-ДБ, но без техните знакови лица", посочи Борисов.

По думите му последният му разговор с Главчев преди години не е бил приятелски, защото му е поискал оставката. Тогава Главчев бил нагрубил лидера на БСП Корнелия Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


178
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
1
 
8
 
! Отговори
Аноним преди 2 месеца
А ние живеещите тук какво да правим 3 год безвремие за държавата и няма кой да приложи законите невиждани Кражби невиждани лъжи невиждани алчници ние какво и къде да отидем
21
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Костов каза още преди година, да има стабилност трябва да направят коалиция само ГЕРБ, ДПС и Възраждане.Така се отична десния сектор, русофилския лагер и турскияв ППДБ все .ППДБ няма да имат и 8 процента на изборите, каква коалиция с тях, освен да подкрепят Борисов тотално като ОП и да изчезнат позорно после.
20
5
 
7
 
! Отговори
ВСИЧКО Е преди 2 месеца
Истина после замазвана изпрана и блести чиста като момена сълзичка. Така е сега с мвр така беше и със сглобката така беше с ти си ги назначаваш, магистралите граничната ограда турски поток къщата в барса касичката с евра и злато затвора Кравец Еврото и нутариуса. ВСИЧКО Е ЛЪЖА ЗА ВАС, НО СЕ Е САМАТА ИСТИНА.
19
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Аноним 11 - много още ще се разочароваш. Градската десница си има избиратели! Ти да му мислиш, че Костаки Костадинов заора дъното на местните!
18
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Вярвате ли му още че бил: "Левскар" - най-големия "Левскар" в държавата построи ЦСКА-Бистрица. Повече няма какво да ми говорите за ББ. Щом за това лъжеше, за какво ли още е лъгал? За Газовия хъб? За Евро-фондовете? За това че най-големия мафиот в България бе Десислава Иванчева?
17
4
 
13
 
! Отговори
КИРО, КИРООООО преди 2 месеца
НАЧАЛНИКА ТИ Е РАШКОВ......ЕГАТИ ПРОМЯНАТА.....
16
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До БАНко - я ни представи твоето предложение? Може пък да прогледнем и да видим алтернативата? Чакам?
15
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До баба мара - и пак са по малко зло от тези за които ти ще гласуваш!
14
7
 
8
 
! Отговори
БАНко преди 2 месеца
ШАРЛАТАНИ И ГЛАСУВАЩИ ЗА ПАВЕТАТА , СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ ВИ ПРАВИ ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА НОВА СГЛОБКА !!! КЪМ УРНИТЕ , ПРЕДАДЕНИ КРАСТАВИ И МАЛКО УМНИ !!!
13
7
 
9
 
! Отговори
Борисов е ЧАО! преди 2 месеца
ГЕРБ имат нужда от нов председател на партията.
12
6
 
15
 
! Отговори
Кире преди 2 месеца
Чудя се само ако е вярно, че цялата ти кариера е свързана с мутри, Маргини, Вълка, Галеви и т.н., които по "случайност" са придобили на концесия половината черноморие и им изсипваш милиарди за снегопочистване и сметосъбиране. И ако тези хора безнаказано си живъркат по време на 20 годишното ти управление. И ако е истина снимката с кюлчета злато и пачки евро. Тогава какво ще правим?:)
11
3
 
16
 
! Отговори
Аноним преди 2 месеца
Има още избиратели на шарлатаните не мога да повярвам
10
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
След изборите ще има много оставки.На Атанасов от ДСБ, на Иванов от Да България и на Кирчо от ПП.Политиката не е за тях.Единият да си гледа пенсията, другия да става поп, а третия да се научи да прави торти.
9
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Киро е никой и без ала бала е при чалгарите
8
9
 
12
 
! Отговори
Аз,като преди 2 месеца
Избирател на ПП,не желая Борисов да се обръща към мен.Да си говори на неговите избиратели.
7
3
 
13
 
! Отговори
На практика преди 2 месеца
МВР и Прокуратурата се управляват от Румен Николов Пашата! Чуете се още какво става!
6
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
2 за кого да се гласува за ала бала не Кражби невиждани потъване на държавата
5
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Борисов спри да говориш че ще имаш пак сговор с шарлатаните
4
8
 
13
 
! Отговори
баба мара преди 2 месеца
герб подкрепяше всичко което се гласуваше заедно с пп и дпс така че да не серазграничава от никои и от нищо всичко което се случва сега е плод на герб натяхното управление на техн ите кадри на техните министри затова нито един гласза герб пп дпс ще гласуват само платените сега няма кои да следи за нарушенияв изб секции ще си драскат на воля по бюлетините
3
7
 
13
 
! Отговори
И КАЛИН СТОЯНОВ преди 2 месеца
ДИКТАТОРА БОРИСОВ ЗАПОЧВА МАСОВИ УБИЙСТВА ЧРЕЗ МВР И МУТРИ НА РУМЕН НИКОЛОВ ПАШАТА!