Слави: Управляващите досега вероятно са контрабандисти, загубили едни 3,2 млрд. лв

Направо е сюрреалистично, смята той
Обновена: 10 апр 2024 17:39 | 10 апр 2024 17:32, Александър Попов
192
Слави: Управляващите досега вероятно са контрабандисти, загубили едни 3,2 млрд. лв
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Лидерът на ИТН Слави Трифонов атакува бившите управляващи във връзка с последните скандали, които се вихрят след разглобката.

"Не зная как се е получило, но от опита мога да кажа, че имам две страни - равноправни. Едната е емоционална, другата е практична. Сега, за малко ще оставя емоционалната настрана и заедно с практичната ми част ще ви изложим малко факти.

Бившата шефка на митниците, Петя Банкова, назначена от бившия министър на финансите, Асен Василев, се намира в следствения арест заради контрабанда и организирана престъпна група. Бившият главен секретар на МВР, Живко Коцев, изцяло подкрепян от бившите управляващи от ПП/ДБ, е на поредица от снимки, излезли в интернет, на които усмихнат и в добро настроение е заедно с баща и син Марин и Стефан Димитрови, които са също в ареста заради контрабанда и ОПГ заедно с Петя Банкова. Бившият министър на МВР и сегашен депутат от ПП/ДБ, Бойко Рашков, е също на тия снимки, заедно с Марин и Стефан Димитрови. Живко Коцев, и той е там. Бившият министър-председател и сегашен депутат от ПП/ДБ, Кирил Петков, също е усмихнат на снимка със Стефан Димитров, който припомням е в ареста за контрабанда и ОПГ. Току що излезе информация, че депутатът от ПП/ДБ Настимир Ананиев е разследван от Софийска градска прокуратура за канал за трафик на наркотици и пране на пари. Сигналът за Настимир Ананиев е подаден от съдия-следовател на първата инстанция в гр. Антверпен, Кралство Белгия. Бившият министър на финансите Асен Василев каза, че във фискалния резерв има 9 милиарда и 900 милиона лева. А новият министър на финансите, който вчера встъпи в длъжност, Людмила Петкова, каза, че във фискалния резерв има 6 милиарда и 680 милиона лева. 3 милиарда и 220 милиона лева ги няма. 3 милиарда и 220 милиона, хора. Държавни пари, парите на всички нас. Не 3 лева, не 300 лева, не 300 хиляди лева, а 3 милиарда и 220 милиона лева. Емоционалната част от мен вече не може да се сдържа и ме подтиква да кажа: "Какво става, хора? Май наистина няма такава държава." Хората, които са ни управлявали през изминалите девет месеца, всъщност, вероятно са контрабандисти, наркодилъри и ей така, помежду другото, са загубили 3 милиарда и 220 милиона лева от нашите пари.

Направо е сюрреалистично. Едно такова абсурдно, абстрактно, само дето явно е напълно реално. Максимално бързо законът трябва да се произнесе, максимално бързо трябва да се отървем от тази пасмина и максимално бързо трябва да сложим в ред държавата. Зависи си от всички нас! Така мисля аз!".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


192
Още по темата: Слави Трифонов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 53, aма между другото - така е в живота! Дори да се имаш за най-големия, с най-многото пари, с познанства с Борисов, Пеевски и с не знам кой си, идва един един момент, в който я пръчката, я зрението, я някой друг важен орган отказват, и тогава разбираш че всичко е преходно, и всичко дето го имаш, всъщност не е твое!
52
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
до 61 Кавалец, как разбра че Дългия е импотентен? Как, като никъде не е излизала такава ДОСТОВЕРНА информация за него? Кажи веее, бастуууун? Муахахаххааа....
51
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
В държава , в която проКУ РВАтурата се мобилизира , за да "сготви" някой , независимо какъв е , а съдът го оставя в ареста , без да има никакви доказателства ми , а мутрата Борисов и мутрата Пеевски говорят по всички телевизии е ясно , че е пробита мутренска колония на ФАЩ
50
2
 
8
 
! Отговори
Матю Харев преди 1 месец
Аз да попитам Назарян, чия креатура е в първия ред на ГЕРБ? Баце ли си я е избрал или е политически опитна кака на мястото на Десислава Атанасова?
49
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Мажоретките на Тиквата и Прасето пак плъзнаха по медиите.
48
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да се чуди човек - прокуратурата има или няма доказатеслтва.Ако има - да арестува Живко Коцев :)Или се опитват да прикрият престъпления , като му предлагат да си подаде оставката :)
47
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Като им видиш електората на ГЕРБ, ДПС, Възраждане и Нема такава държава, може наистина да се замислиш за теорията на Дарвин :))
46
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 53, aз никъде не съм ги намесвал, въпреки че това дето го разправяш е стара работа, и те отдавна бяха помирени от шефовете им по-нагоре по веригата! Просто споменах за двама души, които и двамата са импотеннти, като тоя е от много време, докато другия е така от 2-3 години и много трудно го приемал... Ходел по клиники, врачки и не знам какви са, ама файда йок
45
8
 
6
 
! Отговори
до 53 преди 1 месец
Недялко и Слафчу са си лика-прилика. Слуги на Мафията ГЕРБ-ДПС
44
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Кокорчо затова искал да бъде финансов министър, аз мислех че е кокошкар укрил данъци за имот а той крадял милиарди в офшорки с контрабанда с които си финансира партията!
43
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тоя сбръчкан фъфлив темерут, който винаги прибързва със заключенията, за да се нареди при първите анализатори.. Интересува ли го някой мнението на този скромен чалгар?
42
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да, но това са фокусите на Асен Василев, за да измами ЕС и да сменят лева с евро. Целта им за фалшифициране на резултатите е да изперат големи пари при приемане на еврото. Олигарси клиенти на прокуратурата може да са в играта с хазната. Асен е факир по финансови измами.
41
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Слаби от теб по-голям контрабандист в българия няма! С колко милиони завлече народа през годините?? и ти не знаеш.
40
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Някой ще каже ли каква отговорност ще понесат Писанчев от ДАНС и Славчев от КОНПИ ако тази удорма се окаже ялова?! Тези папарашки снимки където Коцев ухилен до уши показва часовник пред Ангелкова е срам за ДАНС ако там въобще има мислещи хора . С селфито което е показано и в ъгъла се вижда Коцев в без никакъв коментар. Жалка история, която никога няма да влезе в съда, защото е нелепа. Но българите пак ще плащаме обезщетение за да си начешат егото Бокича и Пеевски . Срам!
39
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
до 41 Муахахахаха...а ве, смееешник скапааааан, къде намеси Недялко Недялков със Слави Трифонов? Недялко от ПИК беше написал че СЛАВИ *** МЪЖКИ РИМЛЯНЧЕТА, КОИТО КАМЕН ВОДЕНИЧАРОВ МУ ГИ Е ДОСТАВЯЛ. ТОВА ПРЕДИ ГОДИНИ, СМЕЕЕЕШНИК ЖАЛЪК!
38
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Защо всички са толкова изненадани ? Когато трезвомислещите предупреждаваха ПП и ДБ да не правят правителство с Гроб и посочваха явните рискове, то се вадеше вода от девет дерета какво прекрасно евроатлантическо и реформаторско мнозинство щяло да се създаде. Едни 100 полезни *** на Гроб, нарекли се интелектуалци, си късаха ризите как не трябвало да се изпуска такъв шанс, а Светослав Малинов обикаляше като цветарка медиите да разказва с меден глас същите глупости. Как се прави евроатлантическо мнозинствос такива, които ударно и заобикаляйки европейските санкции построиха Турски поток и подар
37
5
 
4
 
! Отговори
Тулупи преди 1 месец
Нали ти Слави и прецедента Радев ги докархте. Щяха да слагат ред в държавата, а я разсипаха. Не мога да разбера как имат още поддръжници. Тия ПП ДБ са най голямото бедствие на България от падането ни под турско робство
36
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Доколкото разбрах белгийската Прокуратура не разследва българските фирми, а иска от документация за белгийска фирма, която е ползвала счетоводните услуги на тази българска фирма. Ама клюката е много важно нещо - хляб и зрелища. Мисъл никаква!
35
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
медии - ПИК , служби - ДАНС , Прокуратура, МВР, регулатори... ФАСАДНА ДЕМОКРАЦИЯ. Да можех, пукната стотинка данък не бих платил на тази шайка, превзела България.
34
5
 
1
 
! Отговори
Дедо преди 1 месец
Е Цънцаров@ не спря днес в новините да обяснява ,че в резерва имало 9 млрд., *** те щели да станат 9 в края на месеца. Журналист съобщава фактите , журналист не тълкува фактите и не прави внушения. Докога ще я държат тая пп-дебейска комсомолка?