≈ксперт: √оворенето на »“Ќ е в кръга на екзотиката

јко нещо тр€бва да стане, то тр€бва да стане с мандата на √≈–Ѕ, см€та проф. ’алачев
20 юни 2024 21:12,  расимир јнгелов
49

–а€ Ќазар€н бе избрана за председател на Ќародното събрание. “ова стана със 131 гласа "за" от общо гласували 234-ма народни представители. ўе има ли кабинет в рамките на 50-ото Ќародно събрание.

"ƒа има и да н€ма кабинет, Ќародно събрание тр€бва да има. ƒори за да бъдат насрочени нови избори и да се изпълни процедурата, за да се стигне до т€х, Ќародно събрание тр€бва да има и да заработи. «а тази конфигураци€ от 131 народни представители прозира най-правдоподобната възможна конфигураци€ на управление, ко€то беше €сна още на ден първи, още в нощта на изборите", коментира лидерът на «Ќ— –умен …ончев в студиото на "ƒен€т ON AIR".

ќще по темата
ѕо думите на проф. Ћюбомир ’алачев от "Ћевицата" приемането на Ќазар€н за председател на Ќародното събрание е знак за желанието на депутатите то да проработи.

"јко нещо тр€бва да стане, то тр€бва да стане с мандата на √≈–Ѕ. Ѕорисов, ако иска да го запомн€т като добър политик, тр€бва да направи кабинет.  ак ще го направи, той да му мисли", допълни проф. ’алачев в ефира на Bulgaria ON AIR.

"»ма такъв народ" н€ма да подкреп€т нито първи€ мандат на √≈–Ѕ, нито втори€ на ƒѕ—, а за€виха, че очакват трети€т мандат да бъде връчен на т€х, за да излъчат експертно правителство.

"“ова изказване е в кръга на екзотиката и говоренето, което »“Ќ имат пред парламента. √овор€т интересни, смешни неща, забавни неща, но това не е политика. ѕолитиката е много сериозно нещо, сериозно занимание.   огато говорим сериозни неща, би тр€бвало от т€х да произлизат сериозни действи€. Ќие очакваме от Ѕорисов, който е ръководител на най-гол€мата парти€ да направи правителство", категоричен бе проф. ’алачев.

√ледайте цели€ разговор във видеото.

“ова се случи Dnes, за важното през ден€ ни последвайте и в Google News Showcase


49
ќще от ѕолитика
–адев: Ѕорбата за върховенството на правото е борба за начина, по който се развива Ѕългари€
—понсорирано съдържание
Ќапиши коментар  оментари
46
0
 
0
 
! ќтговори
јнонимен преди 3 седмици
»збора е в кръга на екзотиката а не само говоренето.»збора е на ЅЅ. » за кандидат за кмет на —офи€ избора беше също на ЅЅ абсолютно същи€ избор. Ќима не виждате съвпадението.
45
0
 
1
 
! ќтговори
јнонимен преди 3 седмици
«адокеански€ тррол манипулира лайковете и фалшифицира лайковете с VPN. !!!
44
0
 
0
 
! ќтговори
јнонимен преди 3 седмици
«елената карта е прросто възможност. “о е българче бе човек ли си тррол ли си кое не ти е €сно.
43
0
 
0
 
! ќтговори
јнонимен преди 3 седмици
ƒо мнение. “ова ли е избора на бг народ. Ќе мисл€. “ова е избора на посолствата. «ащото май станаха две посолствата. » двете започват с а. !?!≈дното е американското.
42
1
 
0
 
! ќтговори
цървул преди 3 седмици
ƒо —ега ще се види —поред мен –адев тр€бва да даде мандата на този, който има н€какъв шанс да събере н€каква подкрепа в Ќ—. «а съжаление ѕѕ не са тези хора това са едни хайдуци, крадци, шарлатани и некомпетентни лаици с ≈го до небесата. Ќай-големи€т им професионалист јсенчо пражаше като √ърци€ преди 10 г. взема заеми и ги харчи за социални придобивки, откачен€к.
41
0
 
0
 
! ќтговори
—ега ще се види преди 3 седмици
–адев дали работи в комбина с ѕеевски и Ѕорисов - ако даде трети€ мандат на »“Ќ. Ќормално е да го даде на ѕѕƒЅ.
40
0
 
2
 
! ќтговори
јнонимен преди 3 седмици
сега ще подкреп€т правителство на борисов и санкционирани€ за корупци€ пеевски и трифонов ще излезе да ни об€сн€ва, че е експертно и че Ѕългари€ тр€бвало да има работещо правителство и че √≈–Ѕ били спечелили изборите и затова ги подкреп€л, избора на български€ народ подкреп€л
39
0
 
3
 
! ќтговори
јнонимен преди 3 седмици
ау, трифонов колко е важен, той решава избирането на председател, сега щ€л правителство да реди с мижавата си партийка, всички очакваха това, подкреп€ ƒѕ— и √≈–Ѕ и очаква –адев да пренебрегне тези преди него, за да му даде мандат, президентът винаги е бил ло€лен на Ѕ—ѕ, така че ще даде на т€х трети€ мандат, ако се стигне до такъв, загубихте вс€какво уважение от всички, а във фейсбука му го хвал€т, хвал€т или са привърженици на √≈–Ѕ или той сам си знае
38
1
 
2
 
! ќтговори
јнонимен преди 3 седмици
до 34, роден е в —јў, бащата е със зелена карта, майката е отишла при брат си, учи и се омъжва за него, получава американско гражданство, детето за първи път идва в Ѕългари€ едва когато тръгва на училище
37
2
 
3
 
! ќтговори
””””∆ј—.... преди 3 седмици
 ј  ћќ∆≈ —  ”ѕ≈Ќ» »«Ѕ»–ј“≈Ћ» ƒј —≈ –јƒ¬јў „≈ —» ѕЏ–¬» ƒј  ј∆≈ —--¬ј Ќј  ќЋ ќ ћ≈—“ј –ј«ƒј¬јў≈ ѕќ 20000Ћ¬ ј ƒј Ќ≈ √ќ¬ќ–»ћ «ј ƒѕ—  ќ√ј ў≈ —¬Џ–ўј“ ѕј–»“≈ »ћ „≈ ƒј —“јЌј“ „≈—“Ќ» »«Ѕќ–»“≈
36
3
 
5
 
! ќтговори
јнонимен преди 3 седмици
 укувците направиха българите на куку с тези гласувани€!
35
1
 
5
 
! ќтговори
—мех, смех преди 3 седмици
— 16 депутата щели да казват кой ще кара влака!
34
3
 
1
 
! ќтговори
јнонимен преди 3 седмици
–айчо може би е роден другаде . Ќо в —јў закона за имената е както ти казах. “е са наци€ а ние не.
33
5
 
5
 
! ќтговори
јнонимен преди 3 седмици
трифонов се насади на пачи €йца като в случа€ с онзи експерт с шнорхела и сега се чуди как да се измъкне, а борисов дори му "благодари" с унизителното, ние очаквахме от ѕѕ-ƒЅ, как го е страх да не ги е разсърдил, че като опозици€ са по-опасни, преди си затвар€ха очите за много неща, но сега го чакат само непри€тности, може и да се закреп€т
32
1
 
3
 
! ќтговори
јнонимен преди 3 седмици
до 30, не са, на мои познати синът им се казва –айчо
31
2
 
3
 
! ќтговори
јнонимен преди 3 седмици
’убаво ги б€ха изхвърлили от предни€ ѕарламент, но ак ги навр€ха!! “ова не са политици, а инкасатори!!
30
3
 
2
 
! ќтговори
јнонимен преди 3 седмици
ƒо чуд€ се !!! «ащо в —јў всички хора родени в —јў са с американски имена по специален именник и затова те са наци€ а не като нас нихилисти.
29
1
 
5
 
! ќтговори
јнонимен преди 3 седмици
ѕредложението на ЅЅ от името на √ерб също е в кръга на екзотиката както и предложението им за кмет на —офи€. Ќещо са едно към едно.
28
5
 
2
 
! ќтговори
јнонимен преди 3 седмици
„ак пък екзотично, »“Ќ е парти€ като вс€ка друга. "ѕолитиката е много сериозно нещо, сериозно занимание."
27
4
 
3
 
! ќтговори
чуд€ се!!! преди 3 седмици
ƒо истински мъж ѕрезидентът –»„ј–ƒ Ќ» —ЏЌ беше обвинен в криминално престъпление през 1974 година, но неговата –≈ѕ”ЅЋ» јЌ— ј ѕј–“»я продължи и довърши мандата му. ѕрезидент стана ƒ∆≈–јЋƒ ‘ќ–ƒ от същата парти€. » това никой от ƒ≈ћќ –ј“»„≈— ј“ј ѕј–“»я Ќ≈ ќ—ѕќ–»! ¬ јмерика цели 200 години на власт се редуват ƒемократическата и –епубликанската парти€ Ќј ¬—≈ » 4 √ќƒ»Ќ»! »«¬ЏЌ–≈ƒЌ» »«Ѕќ–» Ќ» ќ√ј Ќ≈ ≈ »ћјЋќ!!!Ќе се чудете после защо Ѕългари€ не е като јмерика развита държава. “ова идва от мозъците ви!