»два ли време за см€на на лидерите на √≈–Ѕ и ƒѕ—?

јгреси€та в парламента рефлектира върху обществото
22 юни 2024 18:33, »нна јнгелова
54
»два ли време за см€на на лидерите на √≈–Ѕ и ƒѕ—?
—нимка: Ѕ√Ќ≈—

 ачеството на речта в парламента спада, а това неминуемо се отраз€ва и на обществото, на мнение е преподавател€т по конституционно право доц. Ќатали€  иселова. ѕред ƒарик радио т€ допълни, че това е много опасно, защото по този начин се стига до агреси€ и насилие. ј такива примери вече има всеки ден.

“ огато вече вътрешните задръжки във всеки у нас падат, това води до агреси€, а прераства в насилие и примерите затова са не само през шофирането, но и в смъртните случаи, за които чуваме за съжаление в новините, които се превръщат като криминални хроника", допълни  иселова.

ѕо думите ѝ това се превъща в болест за обществото ни.

«а кризата в парламента, експертът допълни, че и други партии тр€бва да вземат пример от оставките на ’ристо »ванов и  орнели€ Ќинова.

"„аст от причините да сме в толкова дълга криза не се корени в това, че съществуват парти€ √≈–Ѕ и парти€ ƒѕ—, а може би в техните лидери. “ова е част от преосмисл€нето, без да правим революци€ в парламентарното управление", добави  иселова.
 

“ова се случи Dnes, за важното през ден€ ни последвайте и в Google News Showcase


54
ќще от
—понсорирано съдържание
Ќапиши коментар  оментари
52
0
 
0
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
 иселова, руска марионетка, тези партии тр€бва да изчезнат, те доказаха, че са вредни за Ѕългари€. ƒори да се смен€т лидерите им, т€хната същност н€ма да се промени . “ези партии са съсредоточи€ на мафи€та в Ѕ√ !
51
0
 
2
 
! ќтговори
до 38 преди 1 месец
ќт 14 години. ” се поинтересувай кой финансира създаването й. » къде и какъв беше Ѕорисов от 1989 до тогава. Ѕели петна и тъмни сенки в CV-то му.
50
1
 
0
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
—упер, ще станат малки и обезкървени партиики.:))
49
2
 
0
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
ƒокато не върнем на ’арвард техните "не'възпитаници" ,оставки в √≈–Ѕ и ƒѕ— н€ма да има!
48
3
 
3
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
Ўиши кръв повръща, но пари не връща !
47
1
 
6
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
ƒвамата лидери в една кили€!
46
4
 
1
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
Ќапишете в търсачката на ‘ейсбук, »велин ћихайлов и сциентологи€ и вижте какво ще излезе. ∆урналистите слепи ли са?
45
9
 
4
 
! ќтговори
@41 преди 1 месец
ƒъра бъра два чадъра и глупости на търкалета .  ато си толкова отворен кажи поне един по-успешен ћинистър ѕредседател от Ѕорисов. »наче ти€ изтъркани опорки подсказват които ги търкате до умопомрачение навеждат за скудоумие и общо оглуп€ване.
44
2
 
10
 
! ќтговори
4 преди 1 месец
ƒа!ћахнете Ѕоко и ѕеефски и нещата ще се нормализират!—ъщо и јтанасов!
43
1
 
5
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
ƒошло е време за см€на на  ” Ћќ¬ќƒ»“≈!!!!!
42
3
 
13
 
! ќтговори
 огато и да изчезнат преди 1 месец
√≈–Ѕ и ƒѕ— ще е късно...
41
1
 
0
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
ƒо ’о хо ѕрощавай , че пак ще го спомена ,, амаза нищо не става , поне в областта на държавно управление , нещо подземен св€т , нещо бандитско може .
40
1
 
1
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
»збирателната система в общи линии изглежда така , политиците са обсебили изберателни€ процес и са го превърнали в поле за лично боричкане с всички присъщи прийоми , компромати , оплюване , ругатни , простотии , народът присъства колкото н€кои негови членове да ход€т до урните и да пуснат бюлетинка , може и на машинка , другото е партийна клиентела , лично заинтересоване от облаги , какъв може да бъде резултатът от това , ами това де , същото .
39
7
 
7
 
! ќтговори
’о хо преди 1 месец
Ќа калпав *** козината му пречи. √ерб това Ѕорисов онова. ќт сутрин до вечер Ѕорисов не излиза от устите на некадърната политическа класа. јре спрете се вече и се погледнете в огледалото да се видите че *** за зеле не става от вас.
38
6
 
3
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
√≈–Ѕ е парти€ от 22 години Ўарлатаните са облачни финансирани от божковите протести юмруците искаха и усп€ха заедно с ала бала се наложиха 3 години разруха саботажи грабежи стани да седна и никакво добро развитие на Ѕългари€ —ѕ≈÷ съд закрит √ешев уволнен инфлаци€ 30 % никакви пари от ≈вропа саботажи газене на закони газене на конституци€ неистово алчност нагло безнаказано
37
2
 
2
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
ƒо до32 √ледаш повърхностно но нещата , вс€ка от т.н. партии има сно€ принос , ц€лата избирателна ситема е фалшива , те си € прав€т . јз питам , на какво основание тези които са предмет на избор ще си прав€т избирателен " закон " . ¬сичките допринас€т за това у българина да се унищожи държавническото чувство , сиреч факта , че държавата е обществен договор и в него обществото има реално м€сто и функции .
36
2
 
5
 
! ќтговори
ƒо 32 преди 1 месец
ƒо ƒо 29"«а три години √≈–Ѕ ни пращат пет пъти на избори и нито веднъж не съставиха кабинет." Ѕрей, в н€каква паралелна реалност май живееш. ¬€рно ли е, че само √≈–Ѕ ни пращат на избори? ћай забрави как —лавуца не можа да направи кабинет бидейки първа политическа сцена, как *** правеха и невъзможното да н€ма кабинет, а техните кабинети б€ха от категори€ "без слез не взгл€нешь" (така казват руснаците) и б€ха по-скоро вредни, отколкото полезни.
35
5
 
4
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
агресивни в парламента са новите партии-»“Ќ,ѕѕ.¬ по-предни€ парламент най-агресивен беше г-н “ошко-каратиста,в предни€ ѕростото и  окорчо
34
9
 
4
 
! ќтговори
до32 преди 1 месец
Ќе ни пращат √≈–Ѕ на избори ,а ѕѕ-ƒЅ,не лъжи
33
4
 
4
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
 огато н€кой е станал доцент се предполага,че има поне малко мозък.«начи понеже  иро простото, ќкокорени€ јсан и Ќаско лилипута били агресивни срещу ръководството на √≈–Ѕ и ƒѕ—,тр€бва ръководството да подаде оставка?!?!?Ќикаква логика,по скоро тр€бва агресивните да си намал€т малко агреси€та,че иначе избирателите н€ма да издържат и ще им помогнат да си € намал€т