Новата вокалистка на Deep Zone с дебют

Вижте Нелина и песента "Нека силата е с нас"
22 апр 2015 09:28, Александър Попов
4
Новата вокалистка на Deep Zone с дебют
Снимка: YouTube

Deep Zone представиха най-новата си песен и видеоклип "Нека силата е с нас", която се явява и като дебют за новата вокалистка на формацията - Нелина Георгиева. Тя замени Надя, която преди няколко месеца напусна след разногласия с Диан Соло.

Парчето е вдъхновено от сагата "Междузвездни войни", като в него са използвани костюмите, които Дидо закупи по време на гостуване в САЩ. Те са използвани и в клубната програма на Deep Zone.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: Deep ZoneНелина Георгиева
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
126
 
! Отговори
хари потър преди 7 години
тъй като я гледам на околовръстното ще е много оболотна
4
0
 
284
 
! Отговори
диджей преди 7 години
бухосинхронистка зона всичко при тях е измамно и парчетата им са все рециклиран материал да живее плейбека а чичката с китарката въобще не се връзва нито визуално,нито музикално
3
8
 
266
 
! Отговори
пешо преди 8 години
клипът е готин, но песента е много посредствен вариант на стара тяхна песен. харесвам дийп зоун, но адски много вече рециклират, а и всъщност нямат вече почти нищо общо със старите дийп зоун. без роско диян си преследва яко комерса и нищо оригинално или творческо не остана у него. дано със следващата песен да ме опровергаят, ама все повече губя надежда.
2
279
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Deep Zone са едни от малкото български групи които имат някое и друго добро попадение през годините, но в случая и песента и клипа са посредствени.Песента звучи изключително...българска - в лошия смисъл. Можеш да познаеш че песента е българска и без да слушаш вокалите или да гледаш клипа. А можеш да познаеш и само като гледаш клипа без звук...Вокалистката е просто за украса, то е ясно.
1
0
 
288
 
! Отговори
Сульо преди 8 години
Не разбрах, с дебют в порно индустрията?