Мария Димова категорична: Евровизия е наша!

Младата певица ще бъде беквокалистка на Equinox
16 мар 2018 13:00, Александър Попов
36
Мария Димова категорична: Евровизия е наша!
Снимка: Гласът на България

"България най-накрая ще спечели "Евровизия". Тази година имаме уникален проект и хората ще го оценят. Божа работа е всичко". Това сподели пред "България Днес" певицата Мария Димова, която се включи към петимата изпълнители, които ще представят страната ни на музикалната надпревара.

Тя нашумя с участието си в "Гласът на България", където впечатли с изпълненията си в различни стилове, включително и фолклор.

Още по темата

България ще атакува първото място с песента "Bones", в изпълнение на група Equinox - Жана Бергендорф, Владимир Михайлов, Георги Симеонов-JJ, Джони Манюел и Трей Кембъл.

"Композиторът Борислав Миланов се свърза с мен и ме покани да бъда беквокалистка на Жана. Ще изпълнявам фолклорните мотиви. Няма да бъда на сцената, а зад нея - тоест няма да се виждам, но гласът ми ще се чува. Много съм развълнувана и нямам търпение да участваме. Това е предложение, което не се отказва и затова веднага се съгласих", сподели Димова.

"Песента ни е уникална, а изпълнителите са внимателно подбрани. Това е гаранция за представяне на световно ниво. За мен е чест и гордост, че съм част от всичко това", добави изпълнителката.

Тя разкри, че няма нищо случайно в живота - тя ще бъде в португалската столица Лисабон навръх рождения си ден (10 май).

"Родена съм на 10-и число в 10:10 ч.", заяви с усмивка Мария.

Букмейкърите отредиха 4-то място на българската песен, а досега във всички предварителни класации поставят песента ни в първата петица.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо си мислите, че веднъж като България е станала втора на този изцяло компрометиран конкурс - (след КАМПАНИЙНО, ИСТЕРИЧНО гласуване на българи от цяла Европа, каквото никоя държава не е прилагала, защото в никоя друга страна не вземат конкурса на сериозно), този път ще спечели?!! И то с такава депресивна и мрачна песен/текст, зловеща и изплагиатствана, нещо като продължение на онази на Кр. Костов м. г. А конкурсът е ШЛАГЕРЕН!! Някой ще ми преведе ли какво значи I love beyond the bones??? :) Сега композиторът на Beautiful mess се включва като изпълнител - ами защото има далавера! - едни пари
13
4
 
11
 
! Отговори
Чикън преди 6 години
До хюго бос do 5Ти би ли си я пуснал тая песен да ти носи настроение или някаква емоция? Защото аз не.
12
7
 
18
 
! Отговори
Гробокопач преди 6 години
До КурциоТака е. В песента няма нищо оригинално. Това си е една страндартна западноевропейска, фризирана песнювка, каквито те бълват със стотици, задръствайки ефира и налагайки тяхният начин на пеене, визия и модел за света. България, трябва да напусне Еврогъзия, завинаги!
11
7
 
33
 
! Отговори
Курцио преди 6 години
Песента е гадна лигава англоезична боза,която не блести с нищо оригинално!Ноо/едно голямо "НО"/се вписва напълно в стилистиката на ЕВровизия от последните години, където излизат на челни места само перфидни джендъроподобни недоразумения!Кончита, папагала Поли, сега и тва!Не бих се учудил нашето г овно и да спечели!
10
3
 
20
 
! Отговори
Гробокопач преди 6 години
С тоя либерално-глобалистичен състав от църни амуджи, най-много да спечели най-големият банан в Африка;)))
9
14
 
8
 
! Отговори
хюго бос до 1 преди 6 години
Що? лошо ли е да има надежада и самочувствие? Както едни црвулаци са сигурни тук, че ще пропаднем, така тя е сигурна , че ще победим.
8
18
 
12
 
! Отговори
хюго бос do 5 преди 6 години
И специалист си по песни на финала ли , к'во? откъде е тази категоричност , че не е за финала? В ютюб има само положителни коментари, негативните са на потурести ганжовци като теб.
7
25
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Уникална песен дано наистина да спечелим Евровизията тази година
6
1
 
13
 
! Отговори
Burzum преди 6 години
Е па само това ни трябва....
5
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
БНТ има годишен бюджет от 600 000 лева за Евровизия и целият цирк е за сметка на данъкоплатците.
4
12
 
28
 
! Отговори
Чикън преди 6 години
Сега я слушам. Дори не е за финала тая песен.
3
7
 
27
 
! Отговори
Булгар преди 6 години
Ако спре дрогата може да почне да мисли
2
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това не е национален конкурс.
1
1
 
32
 
! Отговори
Баба Пена преди 6 години
Не казвай - Хоп, преди да си скочил! "Китайска мъдрост"