Нели Рангелова с юбилей - 40 години на сцената

Певицата и приятели представят концерт на 7 октомври в НДК
10 юли 2018 18:41, Надежда Йосифова
19
Нели Рангелова с юбилей - 40 години на сцената
Снимка: Личен архив

Глас и висока класа ще покаже Нели Рангелова с юбилейния концерт "40 години на сцена, споделени с приятели". Музикалното събитие е на 7 октомври в зала 1 на НДК.

Поп изпълнителка, утвърдила се с характерен стил, ще изпълни 24 от най-обичаните й песни, които придобиват модерно звучене в аранжимент за концерта на Красимир Гюлмезов.

На сцената с Нели Рангелова ще се качат прекрасните момичета от "ЛаТиДа", щрайх линията е на Quarto Quartet. В дует ще прозвучат и песни на певицата с изключителните изпълнители, които са и нейни приятели: Георги Христов, Васил Найденов, Владимир Ампов–Графа, Мария Илиева, Любо Киров.

В репертоара са включени песните - "Необясними неща" ("Мой стих"), "Вълшебно", "Докога", "Както съм била", "Целуни ме сега", "Не питай кога", "Сладка грешка", "Бум Бум", "Далечно", "Ще можеш ли", "Танцувам в мрака", "Гоня вятъра", "Няма да плача" и много други.

Юбилейният концерт на певицата освен с музика, ще завладее публиката с визия, шоу, звук, настроение, гости и динамика, мултимедия. Билетите се разпространяват на касите на НДК и в мрежата на www.eventim.bg. Събитието се прави със съдействието на Столична община и  Министерство на Културата.


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
4
 
8
 
! Отговори
Виждала съм я преди 5 месеца
Огромен задник много малки гърди дебели безформени бутове сухо злобно лице глас никакъв
Това е госпожа бездарие
15
3
 
9
 
! Отговори
дорчето преди 6 месеца
Е, не я харесвам и това е! Крякащ глас, с който изкривява мелодията. Песента "Мой стих" /не си спомням оригиналното заглавие/ я разбрах и възприех като мелодия едва когато други певици я изпяха.
14
5
 
5
 
! Отговори
мнение преди 6 месеца
Има хубав глас, няма какво да си кривим душата. Жалко, че през демокрацията така и не си продължи добрата кариера. А на фона на днешните "певици" дари-мари, си е направо Мария Калас.
13
6
 
4
 
! Отговори
Ра$$$ово Ломско преди 6 месеца
Ако не беше излъгала Данчо Капитанов навремето, сега щеше да гледа 40 кози у Мала Кутловица....
12
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Щяла да пее 24 песни!Ми че та имали толкова написани за нея бе?
11
7
 
14
 
! Отговори
Какво празнува?! преди 6 месеца
Изключително посредствена певица, която смята, че като напомня за себе си чрез този концерт, ще получи незабравимо място сред естрадните певци. Всъщност с изключение на Лили. Иванова и някои други, останалите са посредствени като нея, а не забравени или недооценени в днешно време.
10
8
 
18
 
! Отговори
ШибиРиби преди 6 месеца
Още една пепелянка дето не оставя хората да я помнят млада. Сега ще изпълзи да си покаже люспестата снага
9
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Мнооогу добра лачена чанта. Малко е попрекалила с фотошооа, ама 65 годинки не са си малко.
8
4
 
21
 
! Отговори
Сссс преди 6 месеца
Виждала съм тази въпросната дама на едно мероприятие. Направи изключително лошо впечатление с поведението си. Госпожо Р., моля те( не Ви), няма какво да правите на в ,, народа’’, ако се чувствате ,, над’’ тях! Малко по-скромно.
7
4
 
5
 
! Отговори
...въобще не си прав преди 6 месеца
юбилѐй - Кръгла годишнина на важно събитие, лице, организация (от тълковен речник).

"Думата юбилей препраща към определена еврейска старозаветна традиция и означава тържествено отбелязване на петдесетгодишнина...Ние обаче сме склонни да употребяваме тази дума за всяка по-кръгла годишнина, което рязко влиза в противоречие с еврейската традиция." (Викиречник).
6
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Е то от фотошоп на човек не прилича
5
6
 
4
 
! Отговори
ге ца преди 6 месеца
бе не знам ама е мноуу добра :D
4
4
 
16
 
! Отговори
дам преди 6 месеца
Юбилей се прави само на 50 години. Това сега е просто кръгла годишнина. Как пък не го разбраха журналята и на всяка кръгла годишнина викат Юбилей? Простотия!
3
3
 
22
 
! Отговори
Барселона преди 6 месеца
Здраво опъване на кожи е имало...да го разбира всеки както иска...че тя сега е по хубава от преди...
2
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Коя е тая?
1
6
 
24
 
! Отговори
Чисто и просто преди 6 месеца
Тази е завистлива злобарка! Колкото и да се пъне и тунингова, тя Лили няма да стане. Все някой и пречел в миналото, все другите били предпочитани. А сега, като си сложи някои „подобрения”, да не би да стана по-добра певица?