Банка ДСК и "Групама Застраховане" с онлайн платформа за автомобилни застраховки

Развивайки електронните си услуги, банката следва политика за увеличаване на удовлетвореността на клиентите
Спонсорирано съдържание | Обновена: 4 сеп 2014 11:45 | 2 сеп 2014 12:14, Екип на Dnes.bg
1
Банка ДСК и "Групама Застраховане" с онлайн платформа за автомобилни застраховки
Снимка: ДСК

В стремежа си да повишава качеството на услугите за своите клиенти Банка ДСК, съвместно със своя стратегически партньор в застраховането – „Групама Застраховане“, осигури практично решение за основните потребности на всеки притежател или водач на моторно превозно средство.

Клиентите могат да се възползват от сключването на задължителната застраховка „Гражданска отговорност“ за автомобилистите, "Злополука на лицата в превозните средства“ и застраховка „Каско на МПС“. 

От началото на 2014 г. клиентите могат да получат оферта за тези застраховки чрез онлайн платформата на „Групама Застраховане“, която е достъпна и през интернет страницата на Банка ДСК.

Развивайки електронните си услуги, Банка ДСК следва политика за увеличаване на удовлетвореността на клиентите си с лесни, удобни и изгодни решения, които в конкретния случай осигуряват получаване на оферта.

Услугата включва и възможност за поръчка и доставка на полица по застраховка „Гражданска отговорност” на автомобилистите на посочен от клиента адрес в рамките на цялата страна. Същото предложение важи и за застраховка „Каско на МПС” (пакет „Комфорт” и Каско „Престиж”), като специално за клиенти на Банка ДСК „Групама Застраховане“ предоставя допълнителни отстъпки. 

За повече информация - интернет страниците на Банка ДСК и „Групама Застраховане“.


1
Още по темата: ДСКзастраховане
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
0
 
! Отговори
Антибанк преди 6 години
Най- крадливата и лакома банка.

Спонсорирани публикации