Революция на цените в eMAG

Една от най-големите шопинг кампании е в ход
Спонсорирано съдържание | Обновена: 23 юни 2015 15:06 | 23 юни 2015 12:04, Екип на Dnes.bg
Революция на цените в eMAG
Снимка: eMAG

В следващите 3 дни eMAG ще проведе отново кампанията си „Революция на цените”. Това е една от най-големите шопинг кампании, които eMAG организира след Black Friday. От 23 до 25 юни на eMAG ще могат да се намерят намаления до 60% на хиляди продукти.

Освен големите намаления, ритейлърът ще предложи за всички промоционални продукти, предлагани от eMAG – безплатна доставка и както винаги клиентите ще имат право на 30 дни право на връщане, опция за проверка на пратката преди заплащане и различни начини на плащане – при получаване на поръчката, онлайн и на вноски.

Според независимо проучване на Deadalus Millward Brown, нивото на удовлетвореност на клиентите на еMAG е сред най-високите на пазара. Повече от 94% от анкетираните са заявили, че са доволни от закупените продукти и услуги на търговеца. Основните причини за това са закупените продукти, голямото разнообразие и атрактивните оферти, които еMAG представя.

През сегашната кампания „Революция на цените”, клиентите на eMAG ще могат да се възползват от оферти, като:

-  Еспресо машина DeLonghi, 2в1, за мляно кафе или капсули, устройство за пяна, капучино с 50% отстъпка, само за 139.99лв.
-  Телевизор LED Samsung 32“, Full HD, 2xHDMI портове на шок цена от 449.99лв.
-  Смартфон Samsung G360 Galaxy Core Prime, 4.5” дисплей с Android KitKat на шок цена от 239.99лв.
-  Пелени Pufies, Fashion или Soft collection, пакет с 56 до 86 броя на супер цена от 19,99лв.

Тъй като целта на eMAG е винаги да осигурява на своите клиенти положително, лесно, сигурно и забавно пазаруване, търговецът е подготвил и празнична програма за хората в столицата. Специалният "революционен" екип от актьори и промоутъри, познат на публиката от предишни революционни кампании, ще се придвижва с Fire Bus в града и ще забавлява столичани с много положителни емоции и рекламни материали. Вечерта еMAG ще запали огъня на „Революция на цените” с внушително огнено шоу, подготвено с помощта на Divinitas. Всеки е добре дошъл да се присъедини и да се наслади на невероятното зрелище. Мястото е пл. „Света Неделя“ в 21 ч.

За eMAG:

еMAG e онлайн търговец, който започва дейността си преди 13 години. До този момент компанията оперира в три държави: от 2001 г. работи в Румъния, от септември 2012 г. – в България, и от октомври 2013. – в Унгария.

eMAG.bg започва дейността си в България през септември 2012 г., като за година и половина достига до 50% пазарен дял в категорията „електроника и IT”. Успехът се дължи на добрите цени, комбинирани с добро обслужване и промоционални кампании, които търговецът провежда.
 


Още по темата: техникапромоцииeMAG
Още от
Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации