Филип Морис представи IQOS 3 и IQOS 3 Multi в България

IQOS 3 е най-новата усъвършенствана версия на IQOS устройството, което нагрява тютюна вместо да го гори
Обновена: 24 окт 2019 10:02 | 28 ное 2018 15:56, Мартин Иванов
Филип Морис представи IQOS 3 и IQOS 3 Multi в България
Източник: Филип Морис България

Само месец след световната премиера в Япония IQOS 3 и IQOS 3 Multi бяха официално представени и в България на събитие, което се състоя вчера на 27-и ноември в София.

Събитието също отбеляза 1 година от стъпването на IQOS в страната и събра над 700 съмишленици на идеята за ускоряване на промяната към бездимна среда в България и почитатели на революционната технология с бранда IQOS. Сред гостите бяха най-верните поддръжници на IQOS, представители на бизнеса, науката, медиите и редица популярни лица.

От компанията подчертаха, че новите IQOS 3 и IQOS 3 Multi са разработени на базата на получената обратна връзка от потребителите от 43 държави по света, в които днес се предлага IQOS. Новите устройства са с подобрен дизайн и функционалности – те са по-здрави, по-компактни и по-лесни за употреба.

Това, което е запазено при новата серия IQOS 3 е първокласната технология на Филип Морис за нагряване на тютюн, с която се елиминира горенето, както и продължаващите научни изследвания, които вече доказаха намаленото образуване на вредни токсични вещества и които имат за цел да докажат намаления риск за здравето в сравнение с пушенето на традиционните цигари.

"България е сред страните по света, в които вече десетки хиляди пълнолетни пушачи възприеха употребата на бездимни продукти като по-добрата алтернатива и спряха да пушат благодарение на системата за нагряване на тютюн IQOS. Днес почти 6 милиона пълнолетни пушачи по света са преминали на IQOS за 4-те години след старта на IQOS в Япония, като част от тях са в България и са сред гостите тази вечер", заяви генералният мениджър Джордж Маргонис по време на официалното откриване.

В своето кратко изявление Джордж Маргонис сподели, че като всеки новаторски продукт и IQOS не е идеален и може би никога няма да бъде идеален. "IQOS е сред малкото продукти, които правят революция в своя сектор и променят гледната точка на потребителите и така се извършва голямата промяна за по-добър свят без дим", допълни генералният мениджър на Филип Морис.
 


Още от