Късметлийският ден на Здравко Чолаков от Кирково

Грешката се оказала вярна – той дублирал залога си... но и печалбата!
Спонсорирано съдържание | 9 май 2019 10:36, Екип на Dnes.bg
Късметлийският ден на Здравко Чолаков от Кирково

Еврошанс“ отново е в центъра на събитията. Любимата числова игра зарадва поредния късметлия и предизвика приливна вълна от емоции и адреналин в пункта на „Евробет“ в Кирково. Това е една невероятна история за късмет и съвпадение, в която главен герой е Здравко Чолаков – момчето, което спечели две печалби по 6 000 лева и доказа, че съдбата никога не греши.

В началото по нищо не личи, че този ден ще бъде толкова специален. Бъдещият късметлия се прибирал от работа и по пътя се отбил до пункта на „Евробет“ в Кирково, където го чакали приятели. Здравко първо си пуснал един талон за няколко тегления с любимите си числа. Малко по-късно решил, че иска да продължи да играе и затова отишъл да си пусне нов талон за следващите тегления, пак със същите числа.

По невнимание обаче Здравко дублирал едно от тегленията и така без да иска направил двоен залог. Грешката се оказва вярна, защото точно в това теглене излизат късметлийските му числа и той се оказва с двойна печалба. Така щастливецът грабнал не една, а две печалби по 6 000 лева.

Тегленията на играта „Еврошанс“ можете да следите в пунктовете на „Евробет“ и на eurobet.bg. Забавлявайте се и с новото мобилно приложение, което можете да свалите от ТУК.


Още от
Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации