A1 започна редовната продажба на Huawei nova 10 Pro

Стилният смартфон идва в комплект с безжични слушалки
Спонсорирано съдържание | 3 окт 2022 13:51, Камелия Цветанова
A1 започна редовната продажба на Huawei nova 10 Pro

Дизайн и фотографски функционалности без аналог в индустрията събира в себе си новият Huawei nova 10 Pro. От 2 октомври той е в редовна продажба от A1, като избралите стилния смартфон ще го получат в комплект с безжични слушалки.

Huawei nova 10 Pro се позиционира във високия среден клас и със сигурност ще привлече вниманието на мобилните фотографи. Смартфонът е с първата в индустрията предна 60MP ултраширокоъгълна камера. Тя е с голям сензор, QPD автофокус, 4K поддръжка и 5-кратно интелигентно увеличение. Заедно с него работи zoom камера с 8 мегапиксела и автофокус, която дава на селфи портретите по-естествена перспектива.

Камерите на гърба на смартфона са също със сериозни характеристики, като основният модул е 50-мегапикселов със специална RYYB цветна решетка за по-добри кадри при ниска осветеност и технология Zero Shutter Lag за спонтанни снимки без забавяне. Освен него има 8-мегапикселова ултраширокоъгълна камера и сензор за дълбочина. Всички те са част от характерния за nova 10 Pro Star Orbit Ring дизайн.

Снимките и клиповете изглеждат възможно най-добре на 6,78-инчов HDR OLED дисплей, който е със 120 Hz честота на опресняване. Процесорът е Qualcomm Snapdragon 778G 4G в комбинация с 8 GB RAM и 256 GB памет, а интерфейсът – EMUI 12 с поддръжка на приложенията, аксесоарите и услугите от богатата екосистема на Huawei.
Смартфонът поддържа 100-ватово зареждане, като освен това идва с мощно зарядно, което е в състояние за едва 20 минути да върне пълния капацитет на батерията от 4500 mAh.

Huawei nova 10 Pro вече се предлага от A1 в комплект с безжични слушалки ttec SoundBeat+ на цена от 659,99 лв. с план Unlimited Ultra.

А1, част от A1 Group, е водещ доставчик на дигитални услуги и телекомуникационни решения в България. Компанията предоставя мобилни и фиксирани услуги, високоскоростен интернет, интерактивна, цифрова и сателитна телевизия, четири собствени спортни канала с марката MAX Sport, платежни услуги, ICT, cloud и IoT бизнес решения на над 4,8 милиона клиенти. През 2021 г. A1 България отчита приходи от 574,1 млн. евро, а сравнимата EBITDA e 218,3 млн. евро.

A1 Group е водещ телекомуникационен доставчик в Централна и Източна Европа с повече от 26 млн. клиенти. A1 Group оперира в седем държави: Австрия, България, Беларус, Хърватия, Словения, Северна Македония и Сърбия, а приходите на Групата за 2021 година възлизат на 4,75 милиарда евро. Портфолиото на A1 Group включва гласова телефония, високоскоростен интернет и мултимедийни услуги, както и решения в областта на високите технологии, преноса на данни и онлайн разплащанията. Групата разполага със стабилен акционер в лицето на América Móvil – един от най-големите телекомуникационни доставчици в света.
 


Спонсорирани публикации