Red Hot Chili Peppers с мини концерт пред отбрана публика

Бандата изсвири песните от новия си албум пред 300 човека
1 авг 2011 16:38,
0
Red Hot Chili Peppers с мини концерт пред отбрана публика
Снимка: СМЕ

Първото участие на живо на Red Hot Chili Peppers от 4 години насам бе пред отбрана публика от 300 човека. Това беше и концертният дебют на китариста Джош Клингхофър с групата, както и своебразна премиера на парчетата от “I’m With You”.

В петък басиста  на Red Hot Chili Peppers, Флеа, пусна съобщение в своя профил в Туитър, което гласеше: „Беше прекрасно преживяване да свирим за хората от Биг Сур до библиотеката Henry Miller снощи… разбихме! Страшно яко!”

„Всяка следваща песен  е нещо ново – това са неща, които  не сме свирили преди”, обяви Антъни Кийдис по време на събитието. Red Hot Chili Peppers изнесоха още два подобни частни концерта през уикенда, а тази седмица групата тръгва на турне в Азия, като Клингхофър не е единственото ново попълнение.

Перкусионистът Мауро Рефоско, който е работил с Флеа в групата на Thom Yorke Atoms for Peace – и е участвал в няколко парчета на Red Hot Chili Peppers от различни албуми, ще пътува с тях на предстоящото им турне и ще свири на конга. През есента Red Hot Chili Peppers ще са в Южна Америка и Европа за концерти в подкрепа на “I’m With You”, който излиза на 30-ти август.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: Red Hot Chili Peppers
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари