Бичето се завръща на сцената на 15 януари

Светльо Витков ще представи новата си книга "Наръчник на кандидат-президента"
6 яну 2012 10:35,
7
Бичето се завръща на сцената на 15 януари
Звездата на Краводер се завръща. Снимка: Строежа

Музикално-литературният фестивал Sunday Art Report и тази година ще разообрази неделните вечери на купонджиите в Строежа.

През следващите шест месеца отново ще станем свидетели на множество разностилни музикални изпълнения, представяния на книги, театри, прожекции на филми и хумор. Събитията са предвидени да се провеждат през седмица, обявиха организаторите.

Първото издание за 2012-та ще бъде на 15 януари, като изненадите са две. На сцената ще се качат Бичето и Pistamashina, които рядко присъстваха в клубния концертен афиш през последните няколко години.

Бичето ще почерпи гостите със зимнина, а звездата на Краводер е подготвил премиера и на ново парче. Това е първият му концерт, след този на Spirit Of Burgas от 2010-та, когато над 15 000 го аплодираха на бургаския плаж.

Вечерта ще открият момчетата от ХАХАХА Импро Театър. Ивайло Рогозинов, Петър Мелтев, Тони Карабашев, Златин Цветков и Леонид Йовчев са популярни с нестандартната си игра и взаимодействие с публиката.

Светльо Витков, в акомпанимент на акордион и със специалното участие на Сърмата Хари, ще представи най-новата си книга "Наръчник на кандидат-президента".

Билетите на предварителна продажба в мрежата на Ticketstream.bg са на цена от 8 лева, а на място ще струват 10 лева. Организаторите заявиха, че броят им е ограничен до 300.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: светльо витковБичето
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
Див Петел преди 12 години
Славея тука ли е?
6
0
 
1
 
! Отговори
Див Петел преди 12 години
БИЧЕТО е 1.
5
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тази статия ме хвърли в тъча. Мислех си, че знам български - все пак ми е роден език, а се оказа, че нищо не разбрах за какво пише в статията.
4
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А какво е игри на съдбата?
3
2
 
3
 
! Отговори
442 преди 12 години
пиши у вебокса бичето,кой е номер едно или игри на съдбата и ще разбереш.НАЙ-ОТКАЧЕНИЯ ХАХАХАХА МНОГО МЕ РАДВА
2
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Какво е това "Бичето"?! Не съм го чувал ...
1
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бичето е голям поет и изтъкнат филантроп. Истинско явление. Той просто не можа да понесе цялата тази слава и се оттегли в сандъка си в Краводер откъдето съзерцаваше света и скърбеше за неволите му. Разтърсваща и истинска беше неговата горест, когато след продължителна суша с тъга в очите погледна овошката в двора си и заяви "Тая година нищо нищо не роди".П.С. думата е акордЕон.