Макс Кавалера посвещава песен на убития си син

Вижте как ще изглежда новият Soulfly
Обновена: 18 яну 2012 10:19 | 18 яну 2012 10:19,
4
Макс Кавалера посвещава песен на убития си син

Новият албум на Soulfly - “Enslaved”, се очаква с голям интерес не само заради новото звучене на бандата, а и защото те ще отбележат 15-тата годишнина от началото на своята кариера.

Проектът ще излезе през дългогодишния лейбъл на групата – Roadrunner Records, който си партнира със Soulfly през всичките тези години. Той седи и зад фронтмена Макс Кавалера още от началото на кариерата му със Sepultura.

Песните си остават „зверски” за Soulfly, както и състава на бандата. Той включва Кавалера, китаристът Marc Rizoo, както и Тони Кампос от Static-X на баса. Съставът се допълва от Дейвид Кинкейд (David Kinkade) – екстремен барабанист от новата школа, чиято бруталност зад сета донася ново звучене на Soulfly.

Soulfly ще направят обичайното за себе си като група и ще въведат някои нови и неочаквани елементи в записа, включително и гостуващ цигулар. Групата си е сътрудничила и с двама метъл ветерани – Дез Фафара (Dez Fafara) от Devildriver и Травис Райън (Travis Ryan) от Cattle Decapitation. 

В албума Кавалера е написал и песен озаглавена “Revengeance” за убития си доведен син Дана, чиято смърт беше катализатора за създаването на Soulfly. Той си партнира със синовете си Игор и Ричи на вокалите, докато другият му син – Zyon – свири на барабаните. Това е първият път, когато Max изпълнява музика заедно с тримата си синове.

Новият запис ще излезе на 12-ти март, 2012-та година  и е последовател на “Omen” от 2010-та.

Албумът “Enslaved” на Soulfly ще бъде на музикалния пазар у нас от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: Soulfly
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
M преди 12 години
IGOR E BRAT NA MAX!
2
0
 
1
 
! Отговори
Хм преди 12 години
чакаме го!
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Супер