Дядото на Дичо скочил от мост в Атина заради ЦСКА

Той бил отявлен фен на "червените"
11 ное 2013 14:39, Александър Попов
13
Дядото на Дичо скочил от мост в Атина заради ЦСКА
Снимка: Музикална академия

Рок певецът Дичо по всичко личи, че не е наследил футболните си пристрастия от фамилията. Той е един от заклетите привърженици на Левски. В "Музикална академия" обаче той разказа интересна история със своя дядо, който пък симпатизирал горещо на "кръвния враг" ЦСКА.

С видима гордост той сподели, че дядо му е бил голям "гъзар" и се е обличал модерно за времето си. Бизнесът му бил свързан със снабдяване на немската армия с тютюн, заради което бил обявен за враг на народа и изпратен в Белене. Дядо му бил голям фен и дори спонсор на тогавашния отбор на ЦСКА.

При победа на отбора над гръцкия Панатинайкос, дядо му до такава степен се е зарадвал, че дори скочил от мост в Атина. В резултат на което получава тежки травми, които дълго време лекува.  
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
3
 
! Отговори
Revolver преди 10 години
Омръзна ми от разни стари муцуни с връзки и без талант
9
4
 
5
 
! Отговори
Да бе да! преди 10 години
ЦСКА софия е основан на рожденния ден на Карл Маркс 5 май през 1948 година!Тука нек"ъв споменава за АС-23 което си е чиста проба фалшификация!То пост фактум може да се докаже че БКП е монархо-капиталисическа партия нямаща абсолютно нищо общо с комунистическия строй тъй като е създадена в онея времена!Предполагам че наглите комунистически фалшификатори на историята след като им мине 1 фаза с ЦСКА ще започнад да доказват 2 фаза че БКП са монархо-капиталисти!
8
4
 
12
 
! Отговори
КО-не преди 10 години
Е как анти -комунист ЦСКА-р ???? Отбора който комунистите създават-по аналог на Московския ЦСКА през 1947 и как пак тогава "Бизнесът му бил свързан със снабдяване на немската армия с тютюн, заради което бил обявен за враг на народа и изпратен в Белене. Дядо му бил голям фен и дори спонсор на тогавашния отбор на ЦСКА."???? Дичо май пак са го удряли в главата !?
7
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен 1 преди 10 години
Сега най-голямата гъзария е да се изкараш репресиран, жертва на комунизма и тн. Топ-гъзар си ако имаш дядо, гонен от комунистите:)))Сега за най-големи анти-комунисти се пишат най-големите крадци....
6
1
 
6
 
! Отговори
ставри преди 10 години
Интересно от кой мост е скочил?То там мост до мост.
5
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе Дичо имал ли е дядо ?
4
7
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Дядо му да беше скочил преди да заплоди баба му и сега нямаше да трябва да търпим това натрапчиво дждудженце.
3
5
 
12
 
! Отговори
isu преди 10 години
Офицерски спортен клуб А.С.23 (О.С.К. А.С.23, Атлетик Слава 23, АС-23 или АС '23, по правописа от преди 1945 г. Офицерски спортенъ клубъ Атлетикъ-Слава 23) e български футболен клуб, съществувал в град София през периода 1923 - 1944. Мачовете си е играел на собственото клубно игрище АС 23 в Борисовата градина................Бивши футболисти на АС-23, като Борислав Футеков, Любомир Ангелов, Бенджамин Аструг, Ангел Зафиров и др. в множество интервюта потвърждават, че ЦСКА е пряк наследник на
2
3
 
71
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Само не разбрах дали дядо му като враг на народа докато е лежал в Белене ли е бил спонсор на ЦСКА, при положение че ЦСКА е основан през 1948г.? И какви "споносори" въобще през комунизма?Като лъжеш безпардонно, поне проверявай базови факти. Иначе като го знам Дичо, много по-вероятно е дядо му да е бил овчар.
1
5
 
78
 
! Отговори
чичо Луцифер преди 10 години
"дядо му до такава степен се е зарадвал, че дори скочил от мост" - с две думи, не е бил по-умен от внука си...